20
  • DVDMester
    Te meg tipikus birka magyar vagy. A hozzád hasonlók miatt fordul fel a jóérzésű ember gyomra ettől az országtól.
    Nehogy már még reklámot nézzek az 1500 forintos mozijegyért.

• Yurij
    Na ez az amitt nem sajnálok.A Tököm kivan a sokk rohadt reklám-al.A Mozi Jegyárak katasztrofálisan drágák.Ha olcsobb lenne én is sürübben járnék.Szerintem egy 500Ft jegy ár reális lenne.Nem is lenne üres terem mint most.Narnián kb 10 voltunk a 16:00 elöadáson,mondjuk a film után nem is csodálkoztam rajta mertegy über szar az egész,kimondotan 0-6 korig ajánlanám.
  • Komolytalan
    Nem azért, de 2 óra szórakozás - ha éppen nem valami igen trágya filmet fogok ki - 2 fő részére 3-4eFt-ért szerintem nem vmi olcsó. Ennyiért meg is lehet vacsorázni, nem túl késdobáló helyen, meg lehet sétálni, beszélgetni, stb közben (közben nincs reklám). Vagy lehet 1 hónapra wow-ot előfizetni (abban sincs reklám). Vagy mondjuk HBO-t (ebben nem tom, mert nem nézem:-)
    Szóval igenis a mozireklámozók haljanak éhen, ha sikerült mára elüldözniük a mozibajárókat.
  • klastrom
    Pontosabban itthon is...:DD
  • klastrom
    Sajnos ami irreálisan drága az előbb-utóbb elbukik.Lassan már otthon is...
  • akyyy
    meg is érdemlik a magyar mozik!

(főleg mert nem adtk le moziba a Nemezist, pedig arra vártam abban az időben a legjobban:( )
  • Cat #14
    "a reklámemberek a publiknak adnak ki nyilatkozatot"

az ujságiró odamegy a filmforgalmazókhoz és megkérdezi hogy mi van, az miért lenne "nyilatkozat" ?
  • immovable
    így legalább tutira veszed a #8-as hozzászólásodra tett megjegyzésem iróniáját...
    amúgy sry, ez sajnos mindenki életében elkerülhetetlen...
  • lammaer
    Én az tartom értelmetlennek, hogy a reklámemberek a publiknak adnak ki nyilatkozatot, hogyaszongya "közemberek, vigyázzatok mert veszélyben a mozireklám...". Na ennek mi értelme? Fel akartak viditani?
  • HuAn82
    Én sem fogom hiányolni a mozireklámot. Ha már egyszer fizettem azért a ku*"a filmért, akkor itt is ne a reklámot tolják az arcomba.
  • vg
    Ha ezt rám értetted, akkor köszi... édesapám három éve meghalt.
  • immovable
    nem mindenki apuci pénzéből vagizik kisgyerek...
  • vg
    Nem mindenki minimálbéren dolgozik, mint te...
  • NEXUS6
    Ha a mozi fele árért, a magyar jövedelmekhez igazítva adná a jegyeit, akkor a családok valszeg minden hétvégén be tudnának űlni a moziba, vagy is 10X annyi emberke menne be. Ez áltisk alsós matek szerint is 5X bevétel!!!!

Abból valszeg fenn tudnák magukat tartani.

Persze most már lehet síránkozni, mert a magas árakkal 10 év alatt leépítették a "mozizókultúrát". Én régebben minden héten legalább egyszer beültem, a szklerózis multiplexekbe jó ha havi egyszer elkerülök, és én még egy múvifannak számítok az ismerősök között!
  • NEXUS6
    Te meg még tipikusabb, mások irígységét is irigyled!;)
  • NEXUS6
    "Egy felmérés szerint a moziban vetített reklámfilmekre 44 százalékkal jobban emlékeznek a nézők, mint a televízióban látottakra, a hirdetők érdeklődése mégis folyamatosan csökken, illetve egyre inkább az off-screen eszközökre koncentrálódik. "

Hogy a p.-be ne emlékezne rá az ember, amikor 2 óra alatt csak egyszer látod, ha viszont minden 15 percben benyomatnak valamit, akkor behúz a relé, és bekapcsol a zajszűrő.

Én már olyan nagyszerűen tudok tv-n reklámot nézni, hogy hiába adják le 1000X, nekem az első 2-3 másodperc ismerősnek tűnik ugyan de soxor nem jövök rá a végéig , hogy mit reklámoznak;)))))
  • vg
    Sajna a mozik 99%-a nem tudja magát fenttartani csak a mozijegyekből, ezért szükséges reklám. Engem annyira nem zavarnak, főleg ha vicces reklámokat vetítenek.

Az ilyen "Szünjön csak meg a mozireklám" kirohanások pedig teljesen értelmetlenek.
  • vg
    Tipikus irigy magyar ember vagy!
  • lammaer
    Engem már a mozireklám önmagában is irritál. Megveszem a jegyet, cserébe végig kell néznem 20 percnyi reklámot. Akkor mire fizettem? A kereskedelmi TV-ben ugyanez van, ingyér... Szünjön csak meg a mozireklám!
  • SonicBoom
    És akkor a szegény reklámozó bácsiknak nem lesz miből tankolni az S600-as mercibe? Jaj!

A felsorolt igényes mozikat azért sokan meg fogják nézni (kivéve a Bambi 2-t).