11
...
-
lecsolecsi07 #11 vki irna nekem egy részletes infot,hogy hogyan is kell sugározni a jetcast-el.traktor dj-vel nyomom az adást.........?????????????? -
kopo #10 Sziasztok. Ha felrakom JetAudio-t települ a Jetcaast is? -
#9 Szerintem ez ehhez tartozik tudomásom szerint, de ha nem így van, akkor szólj nyugodtan.. -
Thanatos #8 izé, is mit csinálnának a nem emgbizható emberek az ipddel? :)
meg akkor ne legyenek honlapok se mert őkis kiadják az ipjüket? :) igaz nem közvetve de kb 1 perc alattt visszafejthető a hostnévből..., arról nem si beszévle hogy jó esélyel dinamikus is az illető ipjée..., szal... -
#7 www.myipnumber.com on megtalálod az ipdet és utának irod a portot pl: xxx.xxx.xxx.xxx:9010 de ez csak megbízható embereknek add meg mert az ipdet is kiadod, és azt kell a haveroknak beírnia a winampba pl. -
#6 nekem se!! -
#5 újra inditottam azt most jó lett!:D Amúgy haverok, h tudnak rám csatizni?
Nekik is lekell tölteni a programot vagy elég ha csak beküldik az Ip-t mondjuk a wmp-be? -
#4 Nekem mindig azt írja, h nem csatlakozhat a jetcast kiszolgálóhoz, nem kezdhető meg a közvetítés! -
#3 köcke jólett, de mért nem tok mikrofonba beszélni? áthúzom, hogy beszélhessek oda de akkor is csak a zene szól, a microfon meg nem, :/ -
#2 www.whatismyip.com meg a port stb.. -
#1 Csáó, van ez a jetcast nevű progi amivel elvileg lehet rádiót csinálni, ok, minden rendben, benn vannak a számok, adásban is vok, de hogy tom meg a címét, amivel a haverok felcsatizhatnak?