31
Missing Game of the year edition
  • ata666
    #31
    Én nemrég kezdtem el játszani vele nekem működik a regisztráció
  • soulhunter
    #30
    nah, örülök,h a létrehozás után lassan fél évvel meg is tudom,mi is ez a játék :)
    márcsak elő kéne keritenem, hogy akkor most,h tom,h bátran regelhetek, nem jön majd a BSA illegális példány miatt, akár még neki is esnék :)
  • aprokavics
    #29
    Hát sajna még mindig nem kaptam semmit, és legalább 4x küldtem el a mailt, különböző címeken keresztül. Nem értem egyszerűen...
  • aprokavics
    #28
    Köszi szépen, akkor még várok. Mellesleg tavaly a 13th victim-et regeltem magyar mailcímmel, és meg is kaptam a jelszót, csak már nem emléxem, hogy mennyi idő után.
  • Gerbill
    #27
    Szerintem azért nem jeleznek vissza mert magyar e-mail címed van, nekem is előfordult hogy egy eredeti program regisztrációs kódja csak jónéhány nap múlva érkezett meg, vagy a szerver túlterheltsége miatt vagy valami más ok miatt. Szerintem még várj egy kicsit majd ha nem jön meg a kód akkor próbáld meg mégegyszer
  • aprokavics
    #26
    Rosszul írtam, mert már több, mint 3 napja regeltem...
  • aprokavics
    #25
    Sziasztok!
    Régóta meg van a játék, de nekem is az volt a bajom, hogy nem tudtam anno regisztrálni a rossz server miatt. Sajnos eltelt jópár hónap, és csak most találtam meg ezt a topicot, úgyhogy felraktam azt a bizonyos patchet. Mostmár tudok regisztrálni, de most meg nem jön e-mail a jelszavammal. Több mint 1 napja regeltem, létezik, hogy ennyi idő kell nekik?? Vagy lehet, hogy már megszűnt ez az egész?
  • trustno1
    #24
    Üdv!
    Hétfőn este fejeztem be az In memoriam-ot (ami az Egyesült Államokban Missing: Since January). Hihetetlen élmény volt végigvinni, főleg a történet közepétől ahol már nehezedtek a feladványok, illetve kezd összeállni az emberben a történet is. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Szerda délután kezdtem a kiegészítő CD-t - a 13th Victim címűt - ami tulajdonképpen folytatásnak is felfogható, mert egy évvel a Missing vége után kezdődik... Sokkal nehezebben indul mint a Missing, a harmadik képernyőn el is akadtam, azóta a neten lógok információk után...
  • gekko22
    #23
    valami "police" is volt ott, de nem igazán olvastam, meg "help" is volt
  • gekko22
    #22
    bocs elírtam, csak fikció, de az emberben azt az érzetet kelti mintha valós lenne (bocs rosszul fordítottam angolról magyarra)
  • bigapó
    #21
    nem hiszem, hogy valós történet lenne, max több gyilkosság/emberrablás történetét elegyítették. gondolom a feszültségkeltés végett ilyen.
  • gekko22
    #20
    egy sorozatgyilkos után nyomoznak. A hetedik című filmre hasonlít.
  • gekko22
    #19
    asszem!!!
  • Cnut
    #18
    Márminthogy komolyan valós eseményeken???
  • gekko22
    #17
    crack nincs hozzá csak regisztrálni kell, mikor elkezdtem nem tudtam regisztrálni mert azt írta ki, hogy a szerver túl foglalt, de valójában már nem is létezik.
    (höhö ez kicsit bonyolult volt)
    Ráűjöttem, hogy tartozik hozzá egy read me txt file ahol van hivatalos oldal www.skl-network.com . Itt találsz egy tools menüt innét kell leszedni a patch-et (telepíted) és máris tudsz regizni. Az email címedre küldik a bejelentkezést és a jelszavad. (fontos hogy ezt megjegyezd mert csak ezzel tudsz játszani, ha elveszted újra kell regisztrálni és a játékot is újra kell kezdeni). Egyébként nekem is torrentes a játék. A játék valós eseményeken alapul, és külön felhívják arra a figyelmet a készítők, hogy bárki aki valami apróságot vesz észre vagy segíteni tud, az jelezze a rendőrség felé, bármilyen apró részletet szivesen fogadnak. Ahhoz hogy játszhasd a játékot elengedhetetlen az angol tudás. (nálam ez konyhanyelven megy)
  • gekko22
    #16
    Ja netes a gém.
  • bigapó
    #15
    szóval akkor kell net hozzá:(( kár, jó lett volna kipróbálni.
  • gekko22
    #14
    Elakadtam!!! Van 3 széttépett kép aminek a darabjait előhívófolyadékba kell mártani. Miután kiraktam a 3 képet a jobb alsó sarokban van 5 ciril betű (alfabéta) (gondolom itt a képen látható sziget nevére vagy helyre vagy utcára kiváncsiak) az a baj, hogy dunsztom sincs! Kaptam egy emailt is:
    "Apparently, there's a street called Epicharmou in Athens, but the film was obviously shot in Rhodes (Rodos). ..."
    Nyilvánvaló, hogy van egy utca Athénban amit epicharmou- nak hívnak, de a gyilkosság, ami a filmben volt nem Athénbam, hanem Rodoszon történt. Volt mellékelve egy link, is ami egy Rodoszi utazási weblapra irányított (http://www.rhodestravel.com/en/). Itt a Rhodes town menüpont alatt megtaláltam a 3 képet csak most nem tudom mit kezdjek vele! Megcsinálta már ezt valaki?
  • Cnut
    #13
    ""Missing: The 13th Victim"(an all new addon). "Missing:
    Since January" might be familiar to some of you under the European title
    "In Memoriam"."


    Szóval ez az In memoriam lenne???
  • Cnut
    #12
    Sikerült megfejteni azóta? Mert engem is érdekel, de ha nem megy akkor nem szedem...
  • bigapó
    #11
    nincs mit és sok sikert, kár, hogy nincs crack hozzá. majd tudasd, hogy sikerült-e valami és, hogy játék közben kell-e net, oks?
  • soulhunter
    #10
    ezt tök véletlenül a pctorrentről vagy a torrentportalrol szedtem...
    megfogott a "game of the year" a névben :)
    amugy a játék tulképp 2 CD-s...
    telepitéskor mindenképp meg kell adni 1 netsebességet, és akkor kéri a 2. CD-t, amit ha benyomsz,bejátszik 1 videot,hogy a csaj menekül 1 zseblámpa elől :)
    aztán regisztráciot kér mindenáron, crack nem létezik hozzá :(
    ugyh eddig jutottam..
    a 3. CD a 13. áldozat nevet viseli,ami nem is rossz cim, de az is reget kér :( sztem ez vmi kieg lehet... ha tényleg érdekel,előkeresem hozzá a torrent linket

    az install.txt-ben ennyi van:
    Missing Game Of The Year Edition

    1. Burn or mount with Daemon Tools.
    2. Install Missing: Since January.
    3. Install Missing: The 13th Victim.
    4. Play the game.

    ui: köszi a választ + a forditást :)
    asszem megprobálkozom ezzel a regeléssel vmelyik nap,és vagy jön a BSA,vagy élvezem a játékot :)
  • bigapó
    #9
    helyesbítek. Ez állítólag hivatalos oldal. itt azt írják, hogy kell internet-kapcsolat, mert valódi és fiktív oldalakra kell ellátogatni a játék folyamán, melyek közül néhány direkt a játék kedvéért lett létrehozva.
  • bigapó
    #8
    nem egészen, ez a játékon belül van. tehát lényegében "odabent" van egy virtuális világ, ahol is irányítod a főhösöd(magad). minden ugyanolyan, mint "idekint", tehát tudsz internetezni és e-mail-t küldeni is akár, ahonnan újabb információmorzsákat kapsz, hogy a talányt megfejtsd:))

    egy nyomozót szerepében találod magad, akinek meg kell fejtenie bizonyos kirakókat, hogy nyomára akadjon ennek a titokzatos Főnix nevű embernek (vagy szervezetnek? ezt nem taglalják). hozzájutsz egy CD-romhoz is, aminek a segítségével kell megoldanod a rejtvényeket, amivel két eltűnt ember nyomára bukkanhatsz majd. az internet és az emíl újabb segítséget jelent a megoldásokban. mint a valóságban:))

    innen eléggé zavaros nekem is, mert olyan, mintha tényleg szükség lenne valódi internet-kapcsolatra, de később azt írják, hogy kompjúter generálta levelekről van szó, amire helyesen válaszolva megoldódik a rejtvény és jön egy kis filmrészlet, ami újabb rejtvényeket is tartalmaz amellett, hogy egyre közelebb jutsz az eltűnt személyek holléte felé.

    az egész játék végig titokzatos és félelmetes, sötét. az egyik percben örömteli képeket látsz Jack-ről és Karen-ről (a két eltűnt személy), aztán hirtelen Karen sikoltása hasít beléd, amint egy börtönszerű helyen tartják fogva.

    eléggé hátborzongató:))) nem gyengén Fűrész stílus:))

    eléggé megfogott a dolog, honnan szerezted a gémet?
  • soulhunter
    #7
    ohhh... hát ez nem lehet 1 elterjedt müfaj...
    jol vettem ki a talált szövegekből,hogy ezt tulképp online kell játszani,és hogy maga a játék mögött ül valaki,aki mindig ad valami nyomot, vagy hangot,vagy bármit, ami alapján kell keresni / gondolkodni rejtvényeket? vagy ezt is rosszul forditottam?
  • Istencsászár
    #6
    film szerű szó szerint filmes betétekkel, kaland játék....

    képek alapján + az ottani info alapján...
  • _Vegeta_
    #5
    Internetkondom?
  • soulhunter
    #4
    nekem nem dobott semmit,de akkor ajánlom ezt,ez hivatalosan nem dobhat a gépre semmit,mer google találat lista :)

    http://www.google.co.hu/search?hl=hu&q=missing+game+of+the+year+edition&meta=

    szal az a helyzet,h ezek közül tulképp 1ikből sem derül ki,mi lenne ez :(
    azért nyitottam a topicot,hátha vki játszott már vele
  • Zsolo007
    #3
    Már akinek nincs normális védelme :)
  • NeoMaN
    #2
    nemtom, de az adott oldal Gator spy-t dob a gépre.
  • soulhunter
    #1
    nem találtam ilyen topicot,de van 1 ilyen nevű 3 CD-s játékom
    a pcgamezone szerint 8,7-est érdemel,de fogalmam sincs,mi ez a játék
    annyit kivettem a leirásukbol,hogy 2 ömbört kéne megtalálni,de még elinditanom se sikerült :)
    vagyis sikerülne,ha regelnék,de nem igazán vágom,hogy mi is lenne ez a játék

    azért nyitottam a topicot,mert asszem érdekesnek olvastam itt (nem vok perfekt angolbol,ezért nem áll össze a kép): link

    és szeretem az ilyen rejtélyes hülyeségeket,ezért is szeretném tudni,hogy mi a fene lehet ez :)

    ha valaki tudna segiteni,vagy csak megmagyarázná,hogy mi ez,azt megköszönném