3
Repülőgép szimulátorokról általában...
  • Met
    #3
    Ha van minden játéknak külön topicja akkor ez felesleges, azért mert azok tele vannak szemetelve nem kell nyitni egy felesleges topicot.
    Joystick topicnak meg itt van ez
  • k8bal
    #2
    Még valami!
    Az X-Plane-hez ugye van az a GoodWay progi amivel lehet repülési terveket készíteni! annak a freeware tehát az ingyenesen lezsedhető verziója vna meg és csináltam egy tervet: BP - Róma Fiumichino! de hiába mentem el és másolom át a gémbe ahova cisnálta a GW mappát nem látja a jáék! pedig a plugin működik! de nem ír ki semmit amit be lehetne tölteni! pedig vannak benne előre kész valós tervek is...
  • k8bal
    #1
    Azért nyitottam ezt a topikot mert csomó rep. szimulátoros topikban másról van szó mint az adott játékról.. és ez mondjuk annyira nem zavaró de mikor egy nap 100 olyan komment vna ami nem a játékhoz kapcsolódik akkor már igen..
    szóval itt lehet dumálni a joystickokról és a játékokról is! tippek-trükkök stb stb

    Én most vettem egy Saitek Cyborg Evo Joy-t és nagyon meg vagyok vele elégedve! Igaz még csak most kezdem ezt a műfajt de nagyon tetsziK!

    X-Plane-ben mi a titka a leszellásnak? mondjuk egy Boening 747-essel? mert szépen felszállok az megy meg minden nem borul ki stb de mikor szálnék le akkor mindig a kifutópálya után kb 200m-rel állok meg! :S