80
Coldplay
-
mester1987 #80 My favourite!
Coldplay - Speed Of Sound (Florida Inc. Bootleg Mix) -
#79 Mit szoltok az uj szamhoz? Nekem pont hogy a vege fele jon be :P -
sbeni #78 Régi kedvenc a Keane-től:
-
sbeni #77 A Keane tiszta Coldplay és megnézhetjük Őket élőben október végén a Petőfi Csarnokban.
Régi kedvenc a Keane-től:
http://www.youtube.com/watch?v=fjdBVGEcp4Q
Új:
http://www.youtube.com/watch?v=5HrV_B0qrdY -
IXEMGabeo #76
ez kivételesen bejön tőlük -
konradj #75 sziasztok!! meg tudjátok mondani , hogy a Life in technicolor című szám milyen hangszerrel kezdődik? -
#74 Hat na...
Halogasd meg ezt a szamot!
Ez is hasonlit... -
#73 őőő ilyesmiről egyszer már szó volt itthon is valamelyik zenésznél és több hivatásos zenész is azon a véleményen volt, hogy kb minden dallam, ritmus, stb... már fel van találva, amit az ember hall (értsd: hallási tartományokon belüli) és nem ricsajnak/zajnak észlel.
South Parkosan: "Simpsons already did it."
a kérdés csak az, hogy milyen hosszú szakaszon keresztül emlékeztet az újabb a régebbire (egyébként nyakamat tenném rá, hogy az emberiség [zene]történetében már más is használta ezt a ritmust, legfeljebb csak senki nem emlékszik már rá)
egyébként művészetekben igen nehéz megítélni, hogy mi ihlet, mi lopás, és mi az ami a tudatalattinkban megül és mikor egyszercsak újra előmászik, azt hisszük sajátunk
szal azt nem hiszem, hogy szándékosan lopták volna és sztem ezt ez a J.S. is tudja, csak a Coldplay-ben van pénz, neki meg van lehetősége szakítani belőle... -
#72 Joe Satriani - If i could fly
Most pereli a Coldplay-t mert alitolag az o szama-ban benne vanm a Viva La Vida ritmusa :((
Es igaza van... hallgassatok csak meg... -
#71 Az :D -
GonziD #70 az hát...ISTENI VOLT!! -
#69 Eszmeletlen volt... -
TheEdgie #68 1db eladó ülőhelyes Coldplay jegy keresi gazdáját!
101-es szektorba szól, a színpadhoz legközelebb, jó rálátású helyen!
Érdeklődni a 06/70-940-12-92 számon lehet! -
#67 Van meg egy ulohely jegyem a 102 szektorban! Akit erdekel privizzen! -
TheEdgie #66 Én egy állót szeretnék! Ha van valakinek felesleges eladó, lécci írjon! Köszönöm! -
#65 Sziasztok!
Szeptember 23 -madikan este 20:00 -tol lesz Budapesten Coldplay koncert.
Sajnos ketten lemondtak ezert lenne nekem ket darab jegyem. Ülőhelyek és közel vannak a színpadhoz, jó rálátással.
Akit érdekel az nálam érdeklődjön priviben.
-
Boriszka #64
Szaisztok! Akit érdekel: Coldplay póló, férfi, női. Képet később rakok fel. Rajongóknak ajánlom! ;) -
mod #63 Van 1db eladó állójegyem! Ha valakit érdekel, írjon privátban! -
mod #62 Az álló elfogyott. -
#61 Nekem lehet lesz egy ullo jegyem!
14500 huf :P -
#60 elfogytak a jegyek? :O -
mod #59 Hi!
Ha van valakinek 3db eladó állójegye, az feltétlenül írjon privátban, megvenném! Ha kettő van, az is tökéletes!
Köszi! -
319-326 szektorok 8,000 Ft.-
101-107, 110-112, 115-121, 202-207, 217-226 szektorok 14,900 Ft.-
állóhely 11,900 Ft.-
108, 109, 113, 114, 208-216 szektorok 10,000 Ft.- -
#57 jamegvan semmisemmi :D -
#56 mennyi volt a jegy? -
#55 Megvannak a jegyek :D 8 hely egymas mellet a 102 szektorba :D
Alig varom!!! Az uj albumbol jelenleg 6 szam van ami tetszik... sajnos a regi abumokrol sem tetszik minden szamuk... de az ami tetszik az uber :D -
#54 sztetek telt ház lesz, vagy még koncert előtti napokban is lehet majd jegyet kapni??
csak mert jó lenne menni, csak se társaság, meg éppen jegyár se kétfillér (nem vagyok az a koncertezős:) -
mod #53 Az új albumot hallottátok?
Szép lett. -
#52 Gyerekek nem csinalunk egy olyat, hogy megbeszeljuk ki akar jonni, es tobbenm megyunk? Sajnos a haveri tarsasagomban nincs senki aki szereti a Coldplay-t es egyedul meg nem akkora buli elmenni.
Kit erdekel ez a dolog? -
#51 hát nincs mit :) -
#50 Koszonom az infot mar veszem is a jegyet hetfon! -
#49 2008. szeptember 23.
Sportaréna
COLDPLAY
ticketpro.hu -
#48 Az egyetlen csapat akinek az egész albumát meg tudom hallgatni akárhányszor. Nincs jobb. -
#47 Vajon mikor jonnek felenk is? -
#46 sztem is így van:) -
#45 jaja, mind jó sztem, tehát hallgathatatlan nincs :) sztem -
dezsiszabi #44 azóta megszeretett számok: A Rush of Blood to the Head, Amsterdam, God Put a Smile Upon Your Face, Shiver, Square One, What If, White Shadows, A Message, Low
nagyon jó zene :) -
dezsiszabi #43 Don't Panic, Spies, Yellow, Trouble, Scientist, Clocks, Talk, Speed of Sound, Hardest Part <---- ezek a legjobbak :D -
#42 ez tényleg jó, meghallgattam pár számot -
#41 A Snow Patrol is nagyon jo. Tolsd le toluk az elso szamukat : You are all that i have ... valami ilysemi a cime most nem jutt eszembe.