Western Union - az utolsó távirat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. lehet persze, a nemzetközi utaláskor meg kell adni, hogy ki állja a költséget
3. fontos, hogy a bank nevét és SWIFT kódját add meg, különben többszörösére ugrik a költség
4. felveheted, a forint konvertibilis, aktuális árfolyamon vátják az utaláskor.
vagy nemzetközi utalás tehát, vagy regisztrálsz a PayPal-nál, most már lehet fogadni is lóvét - ehhez azonban dombornyomott kártya kell.
1. Az volna a kérdésem, hogy ha külföldrõl utalnának nekem pénzt, mondjuk dollárt, azt én hol vehetem fel és vonnak le tõllem kezelési vagy bármilyen költséget?
2. Az ilyen kártyával utalt pénzt az OTP számlámra lehet utaltatni? Ha igen vonnak le tölem bármilyen címen pénzt.
3. Ha lehet az OTP számlámra utaltatni milyen adatott, kell megadnom az illetõnek?
4. Forintban felvehetem? Vonnak ezért valami címen le pénzt?
5. Ha nem lehet a számlámra utaltatni, akkor az olyan kijelölt helyeken, lehet be váltani az utalást, ami ki van jelölve erre a célra?
6. Ha nem lehet az OTP számlámra utaltatni az összeget akkor milyen adatot, kell megadni az illetõnek?
Elnézést a hosszú kérdésekért de ehhez a dologhoz teljesen analfabéta vagyok.
Segítsetek!!!
Köszönöm
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Igaz hogy hosszú késésekkel, de nekem mindent kihozott és kivitt a posta.
Tehát azért az elég ciki lenne, ha már neten kifizetted, és nem jön meg. :S
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
És enm azértm ondom, de nme fog megszakadni a szivem. 2 hete rendeltem az interneten. Nehéz szívvel, mert a cuccost csak az a cég tudta kiküldeni. (a többi cég honlapja nem is mûködött, egyszerûen nem voltam képes rendelni). Szal nehéz szívvel bevállaltam, hogy postai utánvét (az egyetlen lehetõség volt. Semmi futár szolg. semmi saját kiszállítás, stb...) éreztem, hogy a postában nem kéne megbízni. A mai napig nem érkezett meg. (2 hete rendeltem!). Rájuk csörögtem, közölték, már régen feladták. De rászólnak a postára. Szvsz úgy lospták el a postán a cuccost, mint a sicc. És több ismerõsöm járt így. Rendelt, de a cucc a királyi postával sosem érkezett meg.
Erre én azt mondom:2006-ban ha egy posta bp -rõl bp -re nem tud egy 20cmx20cm -es csomagot kiszállítani, annak nincs létjogosultsága. Soha többet nem rendelek potai utánvéttel.
Az én szívem nem szakad meg értük...
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Nálunk csak ennek lehet jövõje is. <#mf1>#mf1>
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM