Babylon A.D.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát én nem tudom mi akart ez lenni de nálam kb 1/10 lehet hogy tényleg kivágtak belõle minden értelmet? Én a 90 perces verziót láttam az egy szar.
Most hogy kijött értékelhetõ kép és hangminõségben bepróbáltam már hogy milyen is lett és nem mondhatom hogy csalódtam.Jó,tele van ez volt ,ilyet már láttam jelenetekkel de ettõl függetlenül egy korrekt iparosmunka és néhány jelenet még élvezetes is volt.7.7/10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ez egy 0/0
Értékelhetetlen fos
Értékelhetetlen fos
Törölt felhasználó
Kibaszott nagy bukó lesz...
Pedig én reménykedtem
Pedig én reménykedtem
ilyet nem mondtam, az még durvább bukóra áll. de kint vannak az eredmények péntekrõl. 3.1M...
Törölt felhasználó
Elég csúnya lenne ha a Disaster Movie megszorongatná...
20M? egyelõre úgy áll a film, hogy minden 10 fölötti milliónak örülnie kell. a tracking rondán esett a múlt hetekben, a színészek szidják a filmet, a fox szétvágta, a kritikák között még egy pozitív sincs...
várom rendületlenül persze, de 20M? nem. persze legyen igazad.
várom rendületlenül persze, de 20M? nem. persze legyen igazad.
Törölt felhasználó
Amcsi mozikban már vetítik a filmet.
3,390 vásznon fut majd, szerintem egy 20 millió meglesz a hétvégén.
3,390 vásznon fut majd, szerintem egy 20 millió meglesz a hétvégén.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Még se Vin Diesel lesz a Hitman.
Törölt felhasználó
Hát nem is tudom jó lenne-e a hitman szerepre.
Ott van ugyebár Jason Statham ,de már megformált egy hasonló karaktert a Szállítóban.
Ott van ugyebár Jason Statham ,de már megformált egy hasonló karaktert a Szállítóban.
Faszom a Vinbe! Vannak petíciók, alá lehet írni, van rá esély, hogy a Hitmant ne mocskolják be vele! <#mf3>#mf3>
Látom itt mindenki szivesebben látna egy B5 filmet, mint egy Vin Diesel múvit 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Szintúgy. Ivanova Rulez!!!
már énis ijedeztem 😄
REAL MADRID
Bemocskoljak a Babilon nevet. Brrrr<#csodalk>#csodalk>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Márasszittem Babylon 5 folytatás lesz.
Annak jobban örültem volna 😊)
Egyébként így nem szerencsés a névválasztás sztem
Annak jobban örültem volna 😊)
Egyébként így nem szerencsés a névválasztás sztem
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Törölt felhasználó
"Vin Diesel neve gondolom minden akció orientált mozilátogató számára ismerõs. Ha minden jól megy, akkor lassan a Hitman fõszerepében is viszont láthatjuk, de persze már megvannak a távlati tervek is. Egy francia lap szerint ez az úriember kapta meg a Babylon A.D. film egyik fõszerepét. Az alotás egy sci-fi thriller lesz és a genetikai kérdéseket boncolgatja majd, tömérdek akcióval megtömve. A film felett a 20th Century Fox és a Canal Plus õrködik, így várhatóan nem egy B kategóriás mókával állnak majd elõ."
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=13054
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=13054