31
Vin Diesel is back!
-
hapi #31 Hát én nem tudom mi akart ez lenni de nálam kb 1/10 lehet hogy tényleg kivágtak belőle minden értelmet? Én a 90 perces verziót láttam az egy szar. -
#30 Most hogy kijött értékelhető kép és hangminőségben bepróbáltam már hogy milyen is lett és nem mondhatom hogy csalódtam.Jó,tele van ez volt ,ilyet már láttam jelenetekkel de ettől függetlenül egy korrekt iparosmunka és néhány jelenet még élvezetes is volt.7.7/10 -
mistermiskolcz #29 Ez egy 0/0
Értékelhetetlen fos -
#28 Kibaszott nagy bukó lesz...
Pedig én reménykedtem -
winnie #27 ilyet nem mondtam, az még durvább bukóra áll. de kint vannak az eredmények péntekről. 3.1M... -
#26 Elég csúnya lenne ha a Disaster Movie megszorongatná... -
winnie #25 20M? egyelőre úgy áll a film, hogy minden 10 fölötti milliónak örülnie kell. a tracking rondán esett a múlt hetekben, a színészek szidják a filmet, a fox szétvágta, a kritikák között még egy pozitív sincs...
várom rendületlenül persze, de 20M? nem. persze legyen igazad. -
#24 Amcsi mozikban már vetítik a filmet.
3,390 vásznon fut majd, szerintem egy 20 millió meglesz a hétvégén. -
#23 Előzetes -
#22 -
#21 Babylon A.D. cáfolatok -
#20 Szanaszét vágják a Babylon AD-t -
#19 -
#18 Újabb infók -
#17 Trailer -
#16 Az első képek! -
#15 a -
#14 A forgatás folytatódik! -
#13 Még se Vin Diesel lesz a Hitman. -
#12 Hát nem is tudom jó lenne-e a hitman szerepre.
Ott van ugyebár Jason Statham ,de már megformált egy hasonló karaktert a Szállítóban. -
KILROY #11 Faszom a Vinbe! Vannak petíciók, alá lehet írni, van rá esély, hogy a Hitmant ne mocskolják be vele! -
#10 ott a pont -
#9 Látom itt mindenki szivesebben látna egy B5 filmet, mint egy Vin Diesel múvit :)) -
Culram #8 Szintúgy. Ivanova Rulez!!! -
#7 babilon5-ből :) -
#6 huh én is Babylon muvit vártam -
#5 énis csak azért kattintottam id:D -
Monoton #4 már énis ijedeztem :D -
_Vegeta_ #3 Bemocskoljak a Babilon nevet. Brrrr -
#2 Márasszittem Babylon 5 folytatás lesz.
Annak jobban örültem volna :))
Egyébként így nem szerencsés a névválasztás sztem -
#1 "Vin Diesel neve gondolom minden akció orientált mozilátogató számára ismerős. Ha minden jól megy, akkor lassan a Hitman főszerepében is viszont láthatjuk, de persze már megvannak a távlati tervek is. Egy francia lap szerint ez az úriember kapta meg a Babylon A.D. film egyik főszerepét. Az alotás egy sci-fi thriller lesz és a genetikai kérdéseket boncolgatja majd, tömérdek akcióval megtömve. A film felett a 20th Century Fox és a Canal Plus őrködik, így várhatóan nem egy B kategóriás mókával állnak majd elő."
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=13054