1447
-
#245 Nem. A magnóból kell kivenni, ami a szekrény előtt van és belerakni a fényképezőgépbe. -
veri5 #243 De énúgy emlékxem,h odaadja de abból veszem ki az lemet.Nem de? -
#242 a pizza átadás utáni részt, addig ahogy berohan a vízszomj miatt. -
#241 Mármint miről? -
#240 a cicásról is készítenél videt? -
#239 Hát nekem érdekes módon ad fényképezőgépet!
Videó a fényképezőgép átadásáról
#221 -edből ítélve a bicót megcsináltad, akkor oda kell hogy adja a fényképezőgépet. -
#238 még több kérdés. -
#237 Gyerekek!! Kalandjátéknál ennyit kérdezgetni? mi lesz ha kijön a teljes gamma?
-
veri5 #236 ÁHH nekem minek kell segyteni hát ne is válaszoljatok. -
#235 megvan kösz -
veri5 #234 De oda adott egy magnót,de abból vettem ki a elemet,és a magnó eltűnt. -
#233 Leírom a kazi üzenetéd.
Ezt szótáraztad?
"Az autón az első és az utolsó, majd a bejárat előtt a kalális lyukainak negyede, végül a munkám őrzői."
Capire?
Persze beírhatom a kódot is ha ígyse megy. -
#232 Kiszótáraztam a szöveget ami a kazin volt.Háát.....nem lettem okosabb.(mi a kód?) -
#231 kérd el a kislánytól -
#230 Kizárt, a gyerek azért rinyál, mert elromlott a bicó, meg a fényképezőgép és fél hazamenni. Ő adja oda neked.
(Úr isten, azt írtam lentebb, hogy "valyon" ) -
veri5 #229 Nincs fényképezőgép!!! -
#228 kösz -
#227 Nem értem ezt a második mondatot. -
veri5 #226 De nincs is nála semmilyen fényképezőgép!Mert kivettem belőle de az eltűnt. -
#225 Bele kell rakni a kislány lemerült fényképezőgépébe és visszaadni neki, hogy végre hazamehessen. -
veri5 #224 Meg kivettem a magnóból az elemeket és azokkal mit csináljak? -
#223 Thx -
#222 Pedig ez is tök logikus.
Ha lyukas a gumi, meg kell keresni hol a lyuk. Valyon hogy lehet? Felfújom, és értelemszerűen vízbe teszem, majd a megtalált lyukat megragasztom.
Ezért tetszik nekem nagyon ez a játék, mert tök logikus.Nem pedig valami elvolt baromságokat kell csinálni, mint pl Myst-ben. -
veri5 #221 Én is elakadtam.A kölyöknek már a gumija kerek,és a kesztyű is ragasztós vagy mi,de utána?
-
#220 A házban van a szőnyeg alatt a padló egyik résében! -
#219 Nem találom, a gumival is kínlódok -
#218 hol a kazi?
-
#217 És miért nem?
Rakd be a magnóba! -
#216 nem tudtam meghallgatni
-
#215 Persze!
A kazettát meghallgattad?
Ez segít a kód megfejtésében. -
#214 Elakadtam.Hazamotoroztam a múzeumból,otthon kupi összeszedtem mindent amit lehet,de a számítógép kódját nem tudtam megfejteni.Tudja vki a kódot? -
veri5 #213 Ok thx. -
#212 Azt írja ki a bíztosíték ablaknál (miután kinyitottad a kulccsal), hogy addig nem babrálja meg, amíg nem tudja ,hogy melyik biztosíték melyik lakáshoz tartozik. De a leírásnak valaho la múzeumban kell lennie.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A dinoszauruszos teremben baloldalon van két kiírás, elolvasod, de azt hiszem a kijátar mellettin van ki hanyas szobában van. Ezután már lekapcsolja a biztosítékot.
-
veri5 #211 Lehetetne help-elni.1szerűen nem jövök rá. -
veri5 #210 Márcsak a biztosítékot kéne vmivel megbuherálni. -
veri5 #209 Háááát nem akarok sokat szenvedni egy demóval ó,majd fullban fogok. -
#208 Neked van a szomszéd lakásához kulcsod az életben?
Próbálj csengetni, kopogni, de mivel nagy a zaj, nem hallja.
Meg kellene szüntetned a lármár nála, hogy meghalljon!
Most nem tudom konkrét megoldást kérsz e, vagy csak rávezetést. -
veri5 #207 Oda mentem,de zárva,ésa kulcs se nyitja. -
#206 Csak nem a hivatalos 615,5 MB -os demót töltötted le, és indult el?
A szomszéddal, aki dübörögteti a zenét beszéltél már? -
veri5 #205 El is akadtam.:DKimentettem a fiút a dinó alatt,felvettem a kulcsot,meg tányért,meg kő darabot vagy mit.És utána?