Szomorú zenék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KoЯn
Lizard
Starless
A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
amugy szeirntem tuti tökönlötték nátokatonasága alatt azért ilyen szép vékony a hangja 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
váááááá, ettõl a reklámtól falramászok, meg mongyuk ennek folyományaként már a manusztól is 😛
Johhny Hollow: Rasputin, Halfway to God (mondjuk a többi száma is sötét)
Danny Elfmantól pedig sok szomorú szám van, bátran ajánlom mindenkinek.
Szeressük a zacskós tejet
James Blunt - Goodbye My Lover
Little Wing Lyrics
Lyrics & Music By: Jimi Hendrix
Now she's walking through the clouds
With a circus mind
That's running wild
Butterflies and zebras
And moonbeams and fairytales
All she ever thinks about is riding with the wind
When I'm sad she comes to me
With a thousand smiles
She gives to me, free
'It's alright, it's alright' she says
Take anything you want from me
Anything
Now she's walking through the clouds
With a circus mind
That's running wild
Butterflies and zebras
And moonbeams and fairytales
All she ever thinks about is riding with the wind
When I'm sad she comes to me
With a thousand smiles
She gives to me free
'It's alright, it's alright' she says
Take anything you want from me
Anything
Fly Little Wing...Yeah, Yeah
Fly Little Wing...
I want her to fly
https://supermario4ever.wordpress.com
"Paradise (Not For Me)"
I can't remember
When I was young
I can't explain
If it was wrong
My life goes on
But not the same
Into your eyes
My face remains
(I've been so high)
I've been so down
(Up to the skies)
Down to the ground
I was so blind
I could not see
Your paradise
Is not for me
Autour de moi
Je ne vois pas
Qui sont des anges
Surement pas moi
Encore une fois
Je suis cassee
Encore une fois
Je n'y crois pas
All around me
I could not see
Who are the angels
Surely not me
Once more again
I am broken
Once more again
I don't believe it
I've been so high
I've been so down
Up to the skies
Down to the ground
There is a light
Above my head
Into your eyes
My face remains
I can't remember
When I was young
Into your eyes
My face remains
Into your eyes
My face remains
https://supermario4ever.wordpress.com
KoЯn
de engem nagyon érdekel egy dal,hátha tudtok segíteni.régen hallottam amikor a vészhelyzetben meghalt green doki.ismeri valaki?ki az elõadó?vagy mi a dal címe?talán a donnie darkoban is elhangzik,de nem tuti...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
KoЯn
itt van!
felhasználó:zenehegyek
jelszó:nagyvezir(rövid "i"-vel)
ne kérdezzétek miért😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
alapból annyir anem szomorú, sõt, de nekem valahogy mgéis ezt a hangulatot érzékelteti bennem
lett is következménye...😞
mongyuk doorsnak van jópár nem tul vidám száma 😊
asszem
http://thenamelessphoto.com/
Ezeknek a számoknak min. a fele depis,aki ismeri az életútját az tudja miért😞
Szeretem a stílusát,pont ez a szomorúság ad egy nyomasztó hangulatot a zenéinek.
Persze vannak vidámabb munkái is😊Sajnos kevesen ismerik,inkább a chilisták..
Amúgy gitár centrikusak a zenék némi szintivel vegyítve.
Szívesen töltenék fel egy párat csak nem tudom hová szoktátok<#fejvakaras>#fejvakaras>
http://thenamelessphoto.com/
Brácsa a legjobb benne.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
-Schindler listája
-Gladiator
-A zongorísta
Egyéb elmélkedõs zenék:
-Kenny G - Forever In Love
-Sarah Brightman - Something In The Air
-Sarah Brightman - Anytime Anywhere
-Nightwish - Sleeping Sun
-Nightwish - Something In The Air
...és még lehetne sorolni
BUDA > miskolc.
ez durva...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Angelzoom
A közbeszerzés lényege, hogy közbe szerezzünk is valamit.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
A szakasz zenéje...
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!