Firewall (The Movie) - 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Max 36
feliratosnak volt feltüntetve de az egyes cd-re nem rakott feliratot lehet a kettesen lesz az egész, ki tud segitani

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Max 36
sziasztok! most szereztem neg a flmet csak vcd-be jött le

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Marcell
Ennek igazan orulok...

akyyy
vasárnapi blikkben volt rla szó😛

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

mila69en
ja az jó lenne valaki mondjon még ilyesmi agytröszt játékot😊<#idiota>
egy két cím elég lenne ha tudtok😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Marcell
Es a filmrol tudtok valamit? Nekem megtetszett a hangulat es a tema...

RelakSfromhome
A virág fölött van eldugva 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CSOCSO
huhh. ha jol emlexem akkor a virag foldjeben van eldugva...
ez jó játék.
nem tudtok még ilyeneket??

wudy86
Én is kérdezném hogy hol a kamera és hol találom a távirányítót, elõször megvolt, de most meg nem találom! Segítsetek! Köszi

Seth
Ja,a premier idõpontja. Nekem eszembe nem jutott volna<#wilting>

PSN ID.: Beegabor

akyyy
megcsináltam😊 egyedül arra nemjöttme rá hogy mágnesezni kell a kamerát<#falbav>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mila69en
de ha kicsit kondólkodik az ember akkor akkor hamar rájön, hogy vajon mi is lehet a kód😄DDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mesor
Megtaláltam😄!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

mesor
Kamera! Hol?

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Seth
az ajtóhoz a kódot akkor kapod meg ha megcsinálod azt a falbontós minijátékot

PSN ID.: Beegabor

mé kész... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hol a kamera? sitennek nem tlaálom 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

RelakSfromhome
fantasztikus, megcsináltam én is 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
A játék zenéje honnan ismerõs nekem?

mila69en
felkell rakni az ajtóhoz a panelt amibe beirhatod a kódot😊

Gladiator
hova kell írni a kódot, emrt nekem nem is engedi

mila69en
vááá megfejtettem😊

szerk: bár nem tom a végén az ajtó kódodt meglehet e szerezni valahonnan.... én csak tippeltem és kiengedett😄DD

Gladiator
nem tom mit kell csinálni
van már elemem, kocsim, távirányítóm, vmi 5800as számom, telefonom, mágnesem, könyvem kulcsom. a kamerát meg mágneseltem, az elem pároztattam a kocsival
mit kell még?

Esrohnoil
Ez vmi Fûrész-utánzat akar lenni horror nélkül? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

RelakSfromhome
bosszantó egy játék 😄

Marcell
Na csak sikerult 😊

Marcell
Van egy jo kis kalandjatek (flashben), kedvcsinalonak a filmhez.
http://www.insidethefirewall.com/game.htm

A kijarati ajto 6 jegyu kodjara nem tudok rajonni 😊