Firewall (The Movie) - 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten most nem ér rá,segíthetek?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
egy két cím elég lenne ha tudtok😊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
nem tudtok még ilyeneket??
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
szerk: bár nem tom a végén az ajtó kódodt meglehet e szerezni valahonnan.... én csak tippeltem és kiengedett😄DD
van már elemem, kocsim, távirányítóm, vmi 5800as számom, telefonom, mágnesem, könyvem kulcsom. a kamerát meg mágneseltem, az elem pároztattam a kocsival
mit kell még?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
http://www.insidethefirewall.com/game.htm
A kijarati ajto 6 jegyu kodjara nem tudok rajonni 😊