Beindult a hanghullám fúzió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szabadítgassák nyugodtan tovább a "babfúzió" kötési energiáit!
<#taps>#taps>
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Magyartanár oktatja diákjait, éppen azt elemezgeti, hogy legtöbb nyelvben megtalálható a kétszeres tagadás igenlést jelent eset.
Viszont a kétszeres igenlés egy nyelvben sem eredményez tagadást.
Mire beszól Móricka:
- Ja, peeerszee :pp
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Hát csak ennyi lenne! <#mf2>#mf2>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Blackmail the Universe
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Amúgy meg ki mondott olyat, hogy "plusz energia" a fúzió (ha hideg ha nem)?????? Nem az.
Ez nekem új. De komolyan nem tudom, szóval ez nem beszólás, csak kérdezem, de én errõl még nem hallottam......
OK most kiütöttél, hát ez mindent elmond. Bakk a fókuszban, itt vergõdök a röhögéstõl :DDDDDDDDDDDDDDd
Mivel igazából nem tudtak rá magyarázatot találni ( csak találgattak ) így aztán ejtették a témát..
Szal az élõ szervezet tud produkálni furcsaságokat.
Nem kinevetni kellene, hanem kutatni..
Amúgy volt itt már szó a "hidegfúzióról" akkor a sok fizikus persze hadakozott ellene ( mondván nem lehet plusz energiát kinyerni egy adott energiával rendelkezõ anyagból).
Amikor meg arra került volna a sor, h az egyetemen kipróbálják, mindjárt húzódoztak..
Pedig van rentgeteg efféle készülék ( szabadenergialap.hu ) amelyek állítólag mûködnek...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
És akkor egy ilyen hülye együgyû ökör megjegyzésén vitázni??? Ahogy valaki mondta itt a fórumon: THINK!!! THINK!!!!!!!!
Roliika nem akarlak megbántani, de azért ne higyjél már el minden hülyeséget, amit mondanak az emberek én tudom, hogy élénk a fantáziád meg biztos egy ilyen mosolygós srác vagy, de azért picit kéne szûrni a bejutó információkat...<#szomoru2>#szomoru2>
Blackmail the Universe
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Ez az egész ügy meglehetõsen homályos, valami biztos van, de szerintem a mai napig nem tudják azt, hogy mi is az un "hidegfúzió".
Szerintem, ha feltételezünk egy bizonyos erõt, ez a Heim féle plussz kölcsönhatások valamelyike is lehet, ami lokálisan a többi erõt is befolyásolja, akkor elképzelhetõ a transzmutációhoz szükséges küszöbenergia elérése, akár olyan folyamatokkal is ami egyébként nem abba a nagyságrendbe tartozik.
És akkor egy tanulmány egy olyan kísérletrõl, ahol minimális neutronsugárzást találtak csak, vagy inkább azt sem: link
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Volt már rá példa.
mert azét õ kutató volt "õrült tudós"
http://en.wikipedia.org/wiki/Corentin_Louis_Kervran
Az IgNobel-díjat, melynek neve az angol „ignoble”, azaz „nemtelen, alantas” szó elferdítésével jött létre, az Annals of Improbable Research címû harvardi tudományos vicclap alapította 1991-ben. A díjat a lap szerkesztõibõl, igazi Nobel-díjasokból és más tudósokból álló bizottság ítéli oda, a döntésbe egy éppen a szerkesztõség elõtt elsétáló járókelõt is bevonva. A díjátadót a Harvard Egyetem Sanders auditóriumában tartják, az esemény rendszerint igen kaotikusra sikerül: a jelen lévõ igazi Nobel-díjasok operaáriákat adnak elõ, az ezerkétszáz nézõ vicces ruhákban parádézik vagy éppen ordítozik, még a legjobb, ha csak papírrepülõkkel szórja meg a színpadot.
Ennyi erõvel, egy beszélgetés:
- teleportáció létezik, mûködik.
- ez nem igaz.
- HONNAN TUDOD?
- a cápák elvannak 1200 évig evés nélkül
- ez nem igaz
- HONNAN TUDOD?
- a növények kvantumteleportációval kommunikálnak, van internetük meg googlejuk
- ez nem így van
- HONNAN TUDOD????
- .......
Szerencsére, NEM EZT HÍVJÁK tudománynak. Nem itt tartanánk....
És még valami, ez pedig elemi logika: Azt mondod, hogy a fotoszintézis során (vagy növényi hidegfúzió, mindegy) jön létre pár új kémiai elem (ami marhaság, de mindegy). Akkor megkérdezném, hogy a "sima" babszem nem fotoszintetizáló növényben jött létre egész véletlenül???? Ha pedig "de igen", akkor abból hol vannak ezek az elemek, amik a kicsíráztatottban benne vannak????
Ez az egész egy jó kis mese, csak mivel Te nem értettél hozzá, jól be is vetted. Vagy félreértettél valamit.
Pl valamelyik olasz egyetemen végzett hidegfúziós kísérletek után is találtak olyan anyagot az elektródákban ami elötte nem volt ott.
Monnyuk ha jön a neutron és bemegy a zatommagba, ami ugye fúziónál elõfordul, akkor ez nem egy csoda. Csak az a gáz hogy elég sok hidegfúziós kísérletnél meg nem lehetett neutronokat detektálni. Jó sok extra energiát alapvetõen hõ formájában azt igen, de neutron egy szál se. Ezért aztán volt mire hívatkozni a nagytiszeletû fizikásoknak, és jól elküldeni a p.be mindenkit, hogy hogy merik fúziónak nevezni, ha nincs is neutron.
Az extra energia, meg a transzmutáció megmagyarázása láthatólag nem kelti fel a ménsztrím fizikások érdeklõdését.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Jah az, hogy egyik szerves anyagból a másik lessz az alapvetõ biológiában. Atromi szinten meg a növény nem képes fúzionálni.
Az elemi anyagok (kotetlen) elofordulasat pedig azert tartom ketsegesnek, mert legtobbjuk igen karos hatasu egy elo szervezetre (tobbnyire valamilyen reakcioba lepnek a sejtekkel es tonkreteszik azt).
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.