11
  • P3h3ly
    bocs, de amerikában kicsiben nagyban ez a szemlélet a jellemző szóval nem fog változni
  • waterman
    elkéstél. egy ausztrál ügyvéd már megtette:) bár ő csak azért, mert rá akart világítani, hogy ez a "levédetem aztán majd fizetnek" dolog igencsak nevetséges és az ezt lehetővé tevő rendszerrel is gondok vannak...:)
  • fawcet
    Tényleg paraziták hogy a fejlődést gátolják, és csak
    ingyen akarnak bevételhez jutni. Szóval munka nincs benne, ezért ne járjanak luxuskocsival be dolgozni emiatt. Remélem Amerikában is megváltozik ez a szemlélet emiatt. Ha nem fog, akkor előbb utóbb meg fogják az olyan országok előzni fejlesztésekben, akik nem hagyják tönkretenni a piacot ilyesmivel.
  • worldwideweb
    ez kimaradt: a két földrész
  • worldwideweb
    Hát igen azt hiszem látszik a különbség a földrész között.
  • irkab1rka
    Amerikában levédetheted, az EU -ben a jelenlegi tervek szerint nem.
  • sonicXX
    Mondok jobbat: a tehén fejés különféle metodikáiban bizonyos közös "technológiai" vonatkozású részeket. Mennyi tej is kerül a polcokra?
  • arty
    hogy lehet egyáltalán algoritmusokat levédetni? :(

levédetem az emelő elvét, aztán megnézem, hogy cserél kereket bárki, aki nem fizet érte ... :(
  • worldwideweb
    Nem is értem egyáltalán hogy lehet ezt levédeni én biztos nem engedném.
  • worldwideweb
    Akkora egy fa**ság egy ilyen általános formátumot levédeni. Ez olyan mintha én levédeném a kereket és utána perelném az autógyártó cégeket.
  • Caro
    Ezt nem értem.
    Ha az ISO 1990-ben bejegyezte a formátumot, akkor hogyan lehetséges, hogy 1997-ben szabadalmaztatták részeit???