11
-
P3h3ly #11 bocs, de amerikában kicsiben nagyban ez a szemlélet a jellemző szóval nem fog változni -
waterman #10 elkéstél. egy ausztrál ügyvéd már megtette:) bár ő csak azért, mert rá akart világítani, hogy ez a "levédetem aztán majd fizetnek" dolog igencsak nevetséges és az ezt lehetővé tevő rendszerrel is gondok vannak...:) -
fawcet #9 Tényleg paraziták hogy a fejlődést gátolják, és csak
ingyen akarnak bevételhez jutni. Szóval munka nincs benne, ezért ne járjanak luxuskocsival be dolgozni emiatt. Remélem Amerikában is megváltozik ez a szemlélet emiatt. Ha nem fog, akkor előbb utóbb meg fogják az olyan országok előzni fejlesztésekben, akik nem hagyják tönkretenni a piacot ilyesmivel. -
worldwideweb #8 ez kimaradt: a két földrész
-
worldwideweb #7 Hát igen azt hiszem látszik a különbség a földrész között.
-
irkab1rka #6 Amerikában levédetheted, az EU -ben a jelenlegi tervek szerint nem. -
sonicXX #5 Mondok jobbat: a tehén fejés különféle metodikáiban bizonyos közös "technológiai" vonatkozású részeket. Mennyi tej is kerül a polcokra? -
#4 hogy lehet egyáltalán algoritmusokat levédetni? :(
levédetem az emelő elvét, aztán megnézem, hogy cserél kereket bárki, aki nem fizet érte ... :( -
worldwideweb #3 Nem is értem egyáltalán hogy lehet ezt levédeni én biztos nem engedném.
-
worldwideweb #2 Akkora egy fa**ság egy ilyen általános formátumot levédeni. Ez olyan mintha én levédeném a kereket és utána perelném az autógyártó cégeket. -
Caro #1 Ezt nem értem.
Ha az ISO 1990-ben bejegyezte a formátumot, akkor hogyan lehetséges, hogy 1997-ben szabadalmaztatták részeit???