240
Vaklárma, vagy komolyan vigyázni kell?
-
nh1 #39 van akinek a munkajahoz tartozik. -
#38 sokan csak azért használják mert azt hiszik attól menők! használj te is szabad softvert és tartoz egy jó csoportba: -
nh1 #37 linux rulez. -
#36 nekem is van mit félteni a gépemen nagyon sok céges adat van rajta!
amúgy csak hogy én is belédkössek de nem rossz indulatból! a rádióban azt is elmondták hogy csak 3.-án aktivizálja magát és másodikáha végignézed a géped akkor nagy valószinüséggel megúszod a dolgot! -
#35 Tényleg? Nem mondod?...
Amúgy nálam nincs ilyen vírus.
De hallgatod a tv-t?
A vírusírtót is hatástalanítja.
Épp most beszélnek róla.
Nem nekem kellene így beszólogatni szerintem. Bár senkinek.
Nehogymár itt velem kezdjetek ki, mert nekem van féltenivalóm a gépen és igenis félek a vírusoktól. Ha csak játszanék a gépen mint ti, akkor nem hiszem félnék bármitől is, mert fogom, újra letöltöm, és kész.
Akkor én is így fognám fel.
-
#34 virushirado
Hasznos oldalacska.. -
#33 talált valami alacsony kockázatú férget szal a káma szutra virust én elkerültem :) -
#32 Elhiszem inkább, mert tudod, nekem van féltenivalóm!
Nem úgy mint az átlagnak.
Nekem nem csak gagyi játékok vannak a gépemen...
És volt már vírus, amit sem a nodom, sem a kasperskym nem fogott meg.
és nem emilben jött.
"Minden szavad marhaság" és azért ezt a hangnemet kikérem magamnak, nem vagyunk egy súlycsoportban. Kultúráld magad. -
#31 :DDDDDDDD -
#30 loál kezdem érteni amiket írsz:D -
Goth #29 "Vaklárma, vagy komolyan vigyázni kell?"
vaklárma. -
#28 nekem is mindig szokott szólni nagymamám.
múltkor olvasom itt a fórumot és vki benyomott egy gifet, amin egy csaj táncolt. mamám idejön, azt kérdezi, hogy ezt te csináltad. mondom nem. azt teljesen bepánikolt, elkezdi: JÉZUSOM! AKKOR EZ EGY VÍRUS!!! NE CSINÁLJ SEMMIT, HÍVOM APÁDAT!! EZ NAGYON VESZÉLYES, HALLOTTAM A HÍREKBEN!!
oh, mondom nem kell köszi, nagyi. ha vírus is lett volna apám még annyit se tudott volna tenni, mint mamám...
szal fasza ez a média. -
#27 van olyan béna akit már elkapott? xDDD -
hammerh2 #26 mit érdemes tudni erről a vírusról,
van akit már megfertőzőtt?
-
#25 Ez megint egy olyan virus amit beteszünk a hiradóba és csak parázzatok! hogy miért mondom ezt:
Én tudom hogy ha van egy jó irtóm tűzfalam akkor vszinüleg nem lesz gáz !
De miért kell ezt a hirekbe betenni? Ma vagy tiz ember figyelmeztetett hogy vigyázzak ám mert Tvbe mondták hogy milyen veszélyes !
sorolom bnőm, apu, anyu, vagy 3 munkatársam, haverjaim de ami legviccesebb még a nagymamám is felhivott :D !
szerintem a media túl sokat foglalkozik ezzel ! -
#24 én nem szoktam emailezni =) -
#23 hát, ha körlevél akkor vmelyik vírus küldözgeti magát körbe a címlistán lévőkre. -
#22 Én ma megnyitottam a leveleimet, és semmi probléma nem történt. -
#21 én még nem találkoztam olyan levéllel,amihez nem volt semmi odairva,csak egy csatolt fájl,és virusos lett volna!
Ja nem,ez a második eset,de akkor üzenet is volt hozzá,persze angolul,és emiatt nem is értettem!
Amugyis kiváncsi voltam!
És rögtön megszakitottam a letöltést!
-
#20 Minden szavad marhaság, és pont te vagy az a célcsoport, aki körültekintés nélkül el is hiszi ezt.
Remélem a modik mihamarabb zárolják ezt a topikot.
-
#19 -
#18 lol, megnyitottál egy filet, ami körlevél és semmi nem volt melléírva?
grat...:) -
#17 Én is kaptam 2 levelet ami körlevél volt,és csak egy csatolt fájl volt,semmi szia meg ilyenek!
Amikor nem lemezre akartam menteni,hanem megnyitni egyböl beriasztott a Nod 32!
nekem is vmilyen férget irt ki!
Persze emailban! -
#16 és mit talált a norton?
Nagy semmit!
Várom azok beírását akik találkoztak a vírussal. lol -
#15 -
#14 fogadjunk 12 éves, quake 3 pólóban van, és megvan a hustler összes száma... -
#13 én pl undorítónak tartom azt hogy valaki nyit egy topikot és egyből lehuhogják! dexter te is hozászolsz a témához utánna meg leugatod a topiknyitó fejét mert a többiek is ezt csinálták! elöbb nézetek magatokba utánna szoljátok le a többit ez nem a gumi hogy szold le a topik tulajdonost!
hogy a témához is hozzászóljak amikor felkeltem ma (6:00) ráindítottam a nortont! -
#12 "Vaklárma, vagy komolyan vigyázni kell?"
"Vakláma! A topic nyitóval komolyan vigyázni kell!" -
#11 Nekem épp most mondta egy haverom hogy jopp ha kikacsolom a gépet. :0 -
#10 nana... -
#9 Sok hűhó simmiért :DDDD -
#8 Nem akarom védeni a topiknyitót,és mást sem, de azért, amit erről a vírusról beszélnek, ha ez igaz, akkor megérdemel egy külön topikot.
Én nagyon féltem a gépemet, és az adataimat! Nem zavar a külön topik!
És a rádió szerint a vírusírtók még nem tudnak mit kezdeni a vírussal (ezzel a vírussal) -
#7 Tehát a topic címe: -
#6 Tudtommal az egész internetet letörli és utána megeszi a processzort is...
-
#5 1. Tessék olvasni: Megkezdte támadását a Nyxem féreg - Nyxem.E = Kama Sutra.
2. Minek egy újabb topic? Már [/url=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1029057971]van[/url] vírusokkal foglalkozó!
3. Ha van rendszeresen frissített, rendesen feltelepített vírusírtód; és ésszel használod a géped, nem érhet baj.
4. Innen tölthető le gyorsmentesítő. -
#4 Én is kiváncsi lennék. Egyenlőre előre állítottam a dátumot. De, hogyan tovább? -
#3 vírusírtó használat powa -
#2 wtf -
#1 Tegnap hallottam a rádióban, hogy minden hónap harmadikán betör az elektronikus levelekbe, és minden programot letöröl a számítógépről. Állítólag még a vírusírtó programok is tehetetlenek ellene. Ez most tényleg így van, vagy csak vaklárma?