15
-
#15 Maximálisan 1et értek. A magyar film sajna, iszonyú tehetségtelen bénázás. Amerikai is az, de könyörgöm egy Koltainál még a Schwarzenegger is jobban játszik.
Azt azért hozzá kell tenni hogy a regény nem rossz, persze Nobel-díjat csak azért kapott mert a holokausztról szólt és nem a megszokott módon.
Egy kicsit még büszkék is lehetünk rá (magyarok). A filmet viszont nagyon lehúzták (általam preferált hírforrások), így én sem nézem meg soha. -
winnie #14 nem. csak leírtam, hogy hiába a legtöbb néző, azok nem fizettek.
valamint leírtam, hogy nem bukott, mert így is korrekt eredményt ért el, a sulisok nélkül + dvd-n valóban siker. -
#13 "A múlt évben bemutatott magyar filmek közül a legnagyobb kihasználtsággal a 33 kópiával futó Sorstalanságot vetítették a mozik."
Köszönhető az "önkéntes" diák nézőknek. -
#12 ezt sem néztem meg, azt mondták a könyvhöz képest nagyon szar lett. -
vg #11 Nagyon rossz film a Sorstalanság, tipikus magyar vacak film. Egyszerüen soha nem fogom megérteni, hogy miért kell olyan tehetségtelen színészeket tenni az összes magyar filmebe, akiken lehet látni, hogy betanult szöveget mondanak... Rááadásúl minden filmbe beletesznek valamilyen már járni is alig tudó magyar "színész" legendát. Nevetséges.
A könyvet nem olvastam, de nem is érdekel. -
IoIa #10 Pl. onnan, hogy olvasok híreket (erre vannak a hírportálok (az sg ebből a szempontból nem minősül annak, csak részlegesen)). Továbbá el tudom dönteni, hogy az egyes hírek esetén melyik hírforrás tekinthető mérvadónak.
Én nem minősítettem a filmet, hogy jó vagy rossz, hanem csak a "sikerét" jellemeztem bukásnak. -
IoIa #9 Te időnként ellentmondásba keveredsz magaddal, nem gondolod? -
KaBuTo666 #8 pffff
ekkora szennyet soha nem néznék meg! -
espfan #7 shit. -
#6 1200 föt számlálo sulinkban kötelezö volt a megnézése, ahogy minden más budapesti suliban is....no comment.... -
winnie #5 nem bukás, korrekten hozott és a legnézettebb film lett - dvd-n is nagy siker. -
Akuma #4 én láttam a filmet, jó lett, azt mondják a könyv még jobb, azt nem olvastam
egyébként honnan veszed, hogy bukás, ha nem is láttad, nem is olvastad?? -
#3 pedig én elhiszme hogy igaz -
IoIa #2 Nincs az ismerőseim között olyan, aki látta volna a sorstalanságot. Én sem láttam, és nem is fogom soha megnézni.
Az a 450 ezer nagy kamu, még a rovarokat(!) is beleszámolhatták a moziban...
Maga a könyv is és a film is csúfos bukás, nem beszélve a vitathatóan odaitélt Nobel-díjról, meg a filmmel kapcsolatban az elsíbolt súlyos milliárdokról. -
winnie #1 sorstalanság - legtöbb néző??:))) mekkora poén már. premierjének negyedik hetében kevesebb bevétee volt, mint az üvegtigris 2 első hetének.
a sok iskolavetítés miatt volt az a sok néző, egyébként bevételbe a csak szex vagy az egy szonya simán leverte...
Szőke kóla szerepelt a legkevésbé jól: a 21 kópia és a több mint ezer vetítés ellenére csupán 22 ezer nézőnél tartott az év végén (összehasonlításképpen Az igazi Mikulás hasonló paraméterek mellett 35 ezer nézőt ért el).
szegény kóla. nem lep meg, mert dec. 15-én mutatták be...