John Williams 45. Oscar-jelölése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
Milyen rekord?? Hiszen a bevándorlókon élõsködõ szabadkõmûves, unkle Disney még mindig elsõ, vagy félreértettem?

Williams zenéje nekem is tetszik, a SW soundtrack egyenesen szuper. A szimfónikusokat frankón irányítja a filmhez, hihetetlen.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Bandew
Sztem a Pottereknek egyáltalán nem jó a zenéje.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

fantasztikus zeneszerzõ. imádom a zenéit! remélem Oscarral távozik március 5-én

A Cápa egy klasszikus, olyan zenéje van, amit mindenki ismer, valóban nem kellene ezeket a filmeket Harry Potter egy lapon emlegetni.

Macccy
Tudom ... írtam

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Gladiator
itt a zenérõl van szó, nem a filmrõl. a zenéje jó a harry potternek.

zaki
hihetetlen ez a pali, igazi legenda <#eljen>

Macccy
Teljesen igazat adok! Egy isten! <#wink>

Amúgy épp nézem az IMDB-n, ez a fickó már akkor zeneszerzett mikor muterom még meg sem született! Beszarás ... a tag most 74 éves és még aktívan dolgozik 5 (!) készülõ filmen, köztük az új Superman-en, egy meg nem nevezett Spielberg történelmi filmen és a JURASSIC PARK IV-en !!!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Nem, NEM! Nem lehet és nem is szabad a gagyi Harry Potter-t egy lapon említeni ezekkel a filmekkel, pláne nemszabad "klasszikusnak számító film"-nek nevezni. A Harry Potter epizódok a közelébe sem érhetnek a legtöbb Williams zenével megáldott filmnek, nemhogy kalsszikus legyen. (sajnos láttam az elsõt és ezt)
Én értem, hogy itt most a zene a lényeg és Mr Williams elõtt tényleg le a kalappal - a gépemen található mp3-ak 80%-a soundtrack és annak majd' fele az õ szerzeménye, élen személyes kedvencemmel a Ryan közlegény megmentésével - és urambocsá a Harry Potter filmek zenéje is tetszett, komolyan, de HP-t akkor se említsük lécci így ... csak ennyit szeretnék.

A csavo egy isten :)

Darth Sith
Csak gratulálni tudok hozzá. Én is imádom a zenéit!!

Nem a lényeg, hanem a fontos!