Nokia 7650

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fine2006
Sziasztok
Valakinek a birtokában van az új pc suite.
Mivel nekem nem sikerül infrán keresztül csatlakozni a számítógéphez, kérem a segítségeteket.
Elvileg odáig eljutottam,hogy a driver telepítésén kívül mindenképpen kell egy modem drivert is telepíteni. De hogyan???
Segítségeteket köszönöm

Prince of Máté
Elõszöris
Nem lehet sehogyse bõvíteni.

Másodszor majd szépen reggeslz

ZilogR
OPL

Tudja-e valaki, hogyan kell ezt úgy használni, hogy a telefonon tudjam megírni az OPL programjaimat???

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ZilogR
Üdv, ezt az üzenetet a 3650-esekhez írtam, épp az a téma, hogy hogyan lehet magyar de nem ékezetes T9 szótárat pakolni rá, ehhez kapcsolódik ez:

ha van vkinek mûködõ infrás 7650-ese, ami esetleg telefonálásra már nem alkalmas, de eladná nekem hogy a szoftvert minél alaposabban buherálhassam, akkor legyen szíves megkeresni! ha mûködõ van, az is érdekel - de reális áron! (pl. 6-7eFt, a "nem mûködõ" 4-5eFt) semmi cucc nem kell hozzá, max egy töltõ

tehát buherálni kell, nem pedig telefonálni. olcsón jót - ebben áll a nagy titok!

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

baajos
A PC-n lévõ Bluetoothod beállitásai közt keresd meg, a felderités bekapcsolását és tegyél oda pipát. Ezáltal látható a PC másik Bluetooth készülék számára. Nálam így mûködik tök jól.

Pet

help, pls...
sziasztok!

van 1 problémám n7650-esemmel...szóval vettem 1 bluetooth eszközt a PC-mhez és nem látja a telefon. pedig a PC látja a telót. nem tudom, mi lehet a probléma, már sokmindent megpróbáltam, de tuti mûkszik a bluetootja mert más telóval meg megy.

ha tudtok, segítsetek légyszi...tapasztalatok, ilyenek minden jöhet

köszi elõre is.
Web mester
Hali!!
Örülnék ha valaki el tudná küldeni a The Sims Bustin' Out symbian S60as verzióját.
[email protected]
Köszi elõre is!
Üdv!!

Web mester
Regini kell...
Azt meg nem akkarom!
Nekem is megvan csak az néhány versenyre ha rá megyek akkor lefagy!Nekem meg a jó kéne!

Nekem a gépemen megvan a carmageddon 3D (igaz hogy nem SIS-es telóm van)! A http://6600sector.field.hu/ oldalon megtalálod a symbian játékok között

Web mester
Valaki mondjon egy helyet ahonan le lehet tölteni a Carmageddon 3D-t!

Web mester
Nem kamu!!!!!!!!!!!!!!

kamu

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Web mester
De lehet!
Egyik ismerösöm megcsinálta már!
Nem mindegyikbe van de néhányba van egy MMC érzékelö!
Ki kell vágni és be kell rakni egy MMC kártyát ahogy az a képen is látható!

Imrusssss
Ezen nem lehet semmit Bõvíteni!!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Web mester
Lehet böviteni a memoriát egyes 7650-nekben!
Az enyémben nem lehet de itt a bizonyiték:

Gladiator
volt ilyen telefonom. egyedül a memóriájával volt bajom, meg a több mint 1000 sms kicsit lelassította.

scorpeeon
na ja, EZ már telefon! 😄 és méretileg sincs messze tõle <#eplus2>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

5110-esem is volt.

Az 6 éve <#smile>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

mila69en
régen nekem is volt ilyen telóm szinte akkor jött be....én megvettem jó olcsón...de nagyon jó kis telefon volt soha nemvolt vele semmi gondom pedig NOKIA-ra nem jellemzõ

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

desigo
<#mf1>
schrank
<#mf2>telefonbuzik

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Nekem is ilyen volt.

3 éve

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

jó teló, csak sajnos a 8 mega alap memória meg a batár nagy méret az kellemetlen tud lenni. Szerintem az aksija elég sokáig bírja. Más s60asokhoz viszonyítva persze. (igaz a procija órajele is kisebb)

desigo
Egyébként meg jó kis teló lenne ha bõvíthetõ lenne a memóriája,meg az akksija tovább bírná!
Neem 3650 volt annó.Szerettem is naon_
Pheel
LOL
desigo
végre megjelent a 7650 !
alig vártam,hogy a Nokia piacra dobja😊
Web mester
Hát most enek is lesz!

<#eljen> van vagy 100 db s60as nokia topig

Web mester
Hy!
Nekem ilyen telom van!Meg vagyok vele elégedve,jó kis teló!
Itt lehet ezekrõl a a telcsikrõl dumálni!