82
FruitCafé - Az agy vitaminja
  • neuro
    nem én másoltam be az említett weboldal minden marketingszövegét :)
  • Punker
    reklámokat mellőzni kéne tényleg, jöjjenek a receptek ki mivel bolondította fel :)
  • mila69en
    de lényegében ez mégsem olyan reklám mintha azt irnám, hogy... mitom én PL:"garzon FruitCafé" "TESCO fruitcafét" mert az jobb...

ha belegondolunk hány és hány rekám topic van itt az SG-n lassan már minden autó tipusnak van egy külön topicja de mégsem reklám mert nem az van ott hogy PL: "SUZUKI Hollos"

bár nem tom ha ez, hogy "fruitcafe" ez márka név vagy cég név vagy stb... akkor valóban elég nagy reklám
  • Magnumrolcsi
    sokat nézed a Csipet-csapat-ot :DD
    amúgy énis szeretem azt a mesét :)
  • Dj Faustus #36
    Dehogynem:
    "Hozzászólások törlése:... ...Szándékos flood és reklám esetén. "

De már többször tapasztaltam, hogy reklámoznak valamit a fórumon - és nem törölték a hozzászólást. Meglepő...
  • neuro
    Azt hittem az sg fórumon tilos a reklámozás...
  • Dj Faustus #34
    Reklámcsomagban sikerűlt anno hozzájutnunk ehhez a FruitCafé nevű "csodaszerhez".
    Nem fiatalodtam meg tőle, de nem is döglöttem meg, szóval emberi fogyasztásra alkalmas.
    Valójában ez egy szimpla gyümölcsös zöldtea-keverék (a zöldtea a hőkezelt tealevél, ami nem erjed meg, úgy mint a feketetea; szóval ez egy minőségibb terméknek kellene lennie - nem úgy mint az átlagos boltban kapható filteres feketeteának) - semmi más, bármilyen mítikusan is hangzik a "Gyümölcskávé" elnevezés.

A zöldteáról, és a feketeteáról (és úgy általában a teáról) bővebben itt, vagy itt.

Mellesleg van valami köze a FruitCafé-nak a Crystal Institute nevű céghez (Flavin7, GVH bírság?)
  • Punker
    amúgy ja
  • Thanatos
    biztos valami cég marketingjének dolgozik be a srác :DDD
  • CSOCSO
    marpediog ez tea.... csak ezek a hulyek rajottek hogy gyumikave neven meg fel is figyelnek ra az emberek
  • Punker
    ez az, jó kis 60-as házival lefőzve, minusz 15 fokban mentem le de 2 perc alatt felmelegített :)
  • tomsolo

• Punker
    házipálinkával lefőzve nagyon jó :)
  • Shadow_THH
    linkeljen be valaki gyümölcskűávét
  • neuro
    miért kell ennek itt reklámot csinálni?
  • mila69en
    én ittam már bár én abba is belekevertem a cukrot meg a citromlevet

szerk: bár nem is biztos hogy az volt:DD de valami hasnló lehetett:)
  • tomsolo
    ilyen rétegekbe (1-1) kellet tenni a kávéfőzőbe és úgy kifőzni...
  • tomsolo
    én már ittam fruitkávét, nekem bejött noha asszem csak kétfélét próbáltam ki (classic meg valami fahéjas-szerű volt)... egy gond van vele _>kiba drága...
  • mila69en
    ja meg van aza kambodzsa tea vagy mi (azt is ott szokták reklámzni) méregtelenítő izé... hát ezeken mindíg jókat mosolygok:)))

meg fogyókúrás kenyőcs.... öregedés gátló fruitCafé
  • mila69en
    ami nem tartalmaz koffeint olyat nem is fogyasztok

egyépként te zeket a maszlangokat megeszed?
    gyógyító hatás meg öregedés gátló meg ránctalanító-bőrfeszesítő--->miez valami szinerzsé? kenőcs

"A teával ellentétben, amely aromaanyagot tartalmaz!"--->most ezeket a pickwik meg mittom én miket nem kell tea-nak venni(bár én iszom garzon rulz) elárulom neked a tea a legegéségesseb... és elég komyoly ősi hagyományai vannak...a japánok is tudják:DDD
  • djemba-djemba
    nem látom az összefüggést

ha vmi tisztán gyümölcsből van az miért is rossz? vagy miért nem hat?

te tudod...
  • DJ Skyline
    gumibogyószörp?
  • DJ Skyline
    ja persze öregedésgátló

TV Shop:
    fogyókúráztató fülbevaló...valami mágneses szar volt,és ilyeneket nyilatkoztak:
    "A fülbevalónak köszönhetően 5kg-t fogytam"...:DSA:_:_SDA:_DSA:_SDA
    ez is kb hasonló kaliberű
  • akyyy
    teát?:S kávét?:S én csak forrófizet kérek!!!
  • Thanatos
  • djemba-djemba
    Ezek tények...

ha idegesít ne gyere be...
  • HUmanEmber41st
    Nem elég a sok banner-szart nézni, már a hsz.ekben is csak az a rohadék buzi reklám?????

[b] UTÁLOM A REKLÁMOKAT !!!!!! [b/]
  • mila69en
    "áhh kávét csak feketén 2 cukorral:DDD"---> ja végülis barnán mert kompletta rulz:)
  • mila69en
    áhh kávét csak feketén 2 cukorral:DDD

"FruitCaféban található szőlőmag öregedésgátló és bőrfeszesító hatása miatt"--> bírom az ilyen reklamokat...lol

öregedés gátló rulz:DDD
  • PeeTeR
    megmondom oszinten hogy meg nem hallottam rola. de nem hangzik rosszul. a teat is es a kavet is kedvelem. igaz utobbit csak ritkan de akkor rendesen fogyasztok :)

tea meg johet minden mennyisegben. igy ez a FruitCafe is jol hangzik. hol/merre lehetne beszerezni? DM? Patika? kozmetikusomnal ilyet meg nem nagyon lattam...
  • djemba-djemba
    Mindjárt lövök 1-2 infót róla.
  • PeeTeR
  • djemba-djemba
    Üdv mindenkinek!

Minden amit tudtok, vagy tudni szeretnétek a gyümölcskávéval kapcsolatban, jöhet ide!

Viel Spass dabei...