82
FruitCafé - Az agy vitaminja
-
neuro #41 nem én másoltam be az említett weboldal minden marketingszövegét :) -
#40 reklámokat mellőzni kéne tényleg, jöjjenek a receptek ki mivel bolondította fel :) -
#38 de lényegében ez mégsem olyan reklám mintha azt irnám, hogy... mitom én PL:"garzon FruitCafé" "TESCO fruitcafét" mert az jobb...
ha belegondolunk hány és hány rekám topic van itt az SG-n lassan már minden autó tipusnak van egy külön topicja de mégsem reklám mert nem az van ott hogy PL: "SUZUKI Hollos"
bár nem tom ha ez, hogy "fruitcafe" ez márka név vagy cég név vagy stb... akkor valóban elég nagy reklám -
#37 sokat nézed a Csipet-csapat-ot :DD
amúgy énis szeretem azt a mesét :) -
#36 Dehogynem:
"Hozzászólások törlése:... ...Szándékos flood és reklám esetén. "
De már többször tapasztaltam, hogy reklámoznak valamit a fórumon - és nem törölték a hozzászólást. Meglepő... -
neuro #35 Azt hittem az sg fórumon tilos a reklámozás... -
#34 Reklámcsomagban sikerűlt anno hozzájutnunk ehhez a FruitCafé nevű "csodaszerhez".
Nem fiatalodtam meg tőle, de nem is döglöttem meg, szóval emberi fogyasztásra alkalmas.
Valójában ez egy szimpla gyümölcsös zöldtea-keverék (a zöldtea a hőkezelt tealevél, ami nem erjed meg, úgy mint a feketetea; szóval ez egy minőségibb terméknek kellene lennie - nem úgy mint az átlagos boltban kapható filteres feketeteának) - semmi más, bármilyen mítikusan is hangzik a "Gyümölcskávé" elnevezés.
A zöldteáról, és a feketeteáról (és úgy általában a teáról) bővebben itt, vagy itt.
Mellesleg van valami köze a FruitCafé-nak a Crystal Institute nevű céghez (Flavin7, GVH bírság?) -
#33 amúgy ja -
Thanatos #32 biztos valami cég marketingjének dolgozik be a srác :DDD -
#31 marpediog ez tea.... csak ezek a hulyek rajottek hogy gyumikave neven meg fel is figyelnek ra az emberek -
#30 ez az, jó kis 60-as házival lefőzve, minusz 15 fokban mentem le de 2 perc alatt felmelegített :) -
-
#27 házipálinkával lefőzve nagyon jó :) -
Shadow_THH #26 linkeljen be valaki gyümölcskűávét -
neuro #25 miért kell ennek itt reklámot csinálni? -
#24 én ittam már bár én abba is belekevertem a cukrot meg a citromlevet
szerk: bár nem is biztos hogy az volt:DD de valami hasnló lehetett:) -
#23 ilyen rétegekbe (1-1) kellet tenni a kávéfőzőbe és úgy kifőzni... -
#22 én már ittam fruitkávét, nekem bejött noha asszem csak kétfélét próbáltam ki (classic meg valami fahéjas-szerű volt)... egy gond van vele _>kiba drága... -
#21 ja meg van aza kambodzsa tea vagy mi (azt is ott szokták reklámzni) méregtelenítő izé... hát ezeken mindíg jókat mosolygok:)))
meg fogyókúrás kenyőcs.... öregedés gátló fruitCafé -
#20 ami nem tartalmaz koffeint olyat nem is fogyasztok
egyépként te zeket a maszlangokat megeszed?
gyógyító hatás meg öregedés gátló meg ránctalanító-bőrfeszesítő--->miez valami szinerzsé? kenőcs
"A teával ellentétben, amely aromaanyagot tartalmaz!"--->most ezeket a pickwik meg mittom én miket nem kell tea-nak venni(bár én iszom garzon rulz) elárulom neked a tea a legegéségesseb... és elég komyoly ősi hagyományai vannak...a japánok is tudják:DDD -
#18 nem látom az összefüggést
ha vmi tisztán gyümölcsből van az miért is rossz? vagy miért nem hat?
te tudod... -
#17 gumibogyószörp? -
#16 ja persze öregedésgátló
TV Shop:
fogyókúráztató fülbevaló...valami mágneses szar volt,és ilyeneket nyilatkoztak:
"A fülbevalónak köszönhetően 5kg-t fogytam"...:DSA:_:_SDA:_DSA:_SDA
ez is kb hasonló kaliberű
-
#15 teát?:S kávét?:S én csak forrófizet kérek!!! -
Thanatos #14 -
#13 Ezek tények...
ha idegesít ne gyere be... -
HUmanEmber41st #12 Nem elég a sok banner-szart nézni, már a hsz.ekben is csak az a rohadék buzi reklám?????
[b] UTÁLOM A REKLÁMOKAT !!!!!! [b/] -
#7 "áhh kávét csak feketén 2 cukorral:DDD"---> ja végülis barnán mert kompletta rulz:) -
#6 áhh kávét csak feketén 2 cukorral:DDD
"FruitCaféban található szőlőmag öregedésgátló és bőrfeszesító hatása miatt"--> bírom az ilyen reklamokat...lol
öregedés gátló rulz:DDD -
#5 megmondom oszinten hogy meg nem hallottam rola. de nem hangzik rosszul. a teat is es a kavet is kedvelem. igaz utobbit csak ritkan de akkor rendesen fogyasztok :)
tea meg johet minden mennyisegben. igy ez a FruitCafe is jol hangzik. hol/merre lehetne beszerezni? DM? Patika? kozmetikusomnal ilyet meg nem nagyon lattam... -
#3 Mindjárt lövök 1-2 infót róla. -
#2 -
#1 Üdv mindenkinek!
Minden amit tudtok, vagy tudni szeretnétek a gyümölcskávéval kapcsolatban, jöhet ide!
Viel Spass dabei...