Konzervatív zsidók támadják Spielberget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
יכול להיות שאני קונה קלאסית
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
hh/
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
"amerikai fundamentalista zsidók támadják a rendezõt, mert úgy vélik, már eleve az a tény is súlyos hiba, hogy a film a palesztinok álláspontját is ábrázolja. A terroristákat ugyanis szerintük nem megérteni, hanem elpusztítani kell."-hát erre nem lehet mit mondani,nem elég ,hogy a palesztinokkal mit müvletek/müvelnek,érthetö hogy a palesztinok probálnak valahogy védekezni persze a probléma megoldására nem a "terrorizmus" a legmegfelelöbb lépés ,de valahol meg tudom érteni öket.
Én a zsidókat egyre jobban rühellem, nagyon azt gondolják, hogy kemények,állandóan pattognak, ha elkussolnának egy kicsit, akkor talán nem utálnák õket annyira az emberek.
Ha ez igaz, akkor Spielbergben kellemesen csalódtam.
Remélem ez nem csak valami reklámfogás a film megnézését illetõen. Ugyanis bennem most felmerült, hogy szívesen megnézném...
Ezekszerinte ez egy film ami zsidókról szól, de nincs benne Holokauszt. Végre egy kis színfolt.
Remélem ez nem csak valami reklámfogás a film megnézését illetõen. Ugyanis bennem most felmerült, hogy szívesen megnézném...
Ezekszerinte ez egy film ami zsidókról szól, de nincs benne Holokauszt. Végre egy kis színfolt.
Ja, sokakba. Anno a brittekbe is "belekötöttek", úton-útfélen felrobbantgatták õket. Csak akkor az harc volt a hazáért, és nem terrorizmus.
Csúnya plaesztínok meg nem akarnak elismerni egy szép demokratikus államot, ami a saját földjük felét befoglalta, miközben az ENSZ meg a NATO halkan köhécselt a háttérben.
Csúnya plaesztínok meg nem akarnak elismerni egy szép demokratikus államot, ami a saját földjük felét befoglalta, miközben az ENSZ meg a NATO halkan köhécselt a háttérben.
zsido... zsido a vege nem lesz jo!<#ejnye1>#ejnye1>
Ezek mindenbe belekötnek, mindenkivel kötekednek? 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
zsidók<#whatever>#whatever>...no comment
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
"úgy vélik, már eleve az a tény is súlyos hiba, hogy a film a palesztinok álláspontját is ábrázolja"
A másik oldal álláspotja már nem is lehet igaz? Izraelrõl vagy jót vagy semmit?
A másik oldal álláspotja már nem is lehet igaz? Izraelrõl vagy jót vagy semmit?
Jah. De total meg vannak lepodve ha valaki utalni meri oket. Ha mindeg baszogatok mindenkit, akkor ne csodalkozzak ha utalnak.