14
-
je-w-s -
#13 יכול להיות שאני קונה קלאסית -
#12 hh/ -
katarzis #11 "amerikai fundamentalista zsidók támadják a rendezőt, mert úgy vélik, már eleve az a tény is súlyos hiba, hogy a film a palesztinok álláspontját is ábrázolja. A terroristákat ugyanis szerintük nem megérteni, hanem elpusztítani kell."-hát erre nem lehet mit mondani,nem elég ,hogy a palesztinokkal mit müvletek/müvelnek,érthetö hogy a palesztinok probálnak valahogy védekezni persze a probléma megoldására nem a "terrorizmus" a legmegfelelöbb lépés ,de valahol meg tudom érteni öket. -
Vérusz #10 Én a zsidókat egyre jobban rühellem, nagyon azt gondolják, hogy kemények,állandóan pattognak, ha elkussolnának egy kicsit, akkor talán nem utálnák őket annyira az emberek. -
#9 Ha ez igaz, akkor Spielbergben kellemesen csalódtam.
Remélem ez nem csak valami reklámfogás a film megnézését illetően. Ugyanis bennem most felmerült, hogy szívesen megnézném...
Ezekszerinte ez egy film ami zsidókról szól, de nincs benne Holokauszt. Végre egy kis színfolt. -
Inquisitor #8 Ja, sokakba. Anno a brittekbe is "belekötöttek", úton-útfélen felrobbantgatták őket. Csak akkor az harc volt a hazáért, és nem terrorizmus.
Csúnya plaesztínok meg nem akarnak elismerni egy szép demokratikus államot, ami a saját földjük felét befoglalta, miközben az ENSZ meg a NATO halkan köhécselt a háttérben. -
antalc #7 zsido... zsido a vege nem lesz jo! -
#6 Ezek mindenbe belekötnek, mindenkivel kötekednek? :) -
#5 zsidók...no comment -
gergoagore #4 "úgy vélik, már eleve az a tény is súlyos hiba, hogy a film a palesztinok álláspontját is ábrázolja"
A másik oldal álláspotja már nem is lehet igaz? Izraelről vagy jót vagy semmit? -
Nyiri #3 Jah. De total meg vannak lepodve ha valaki utalni meri oket. Ha mindeg baszogatok mindenkit, akkor ne csodalkozzak ha utalnak. -
#2 úgylátszik a jövőben sz*rni sem lehet majd izrael beleszólása nélkül... -