14
  • pedobear

je-w-s
  • AleXXXXX
    יכול להיות שאני קונה קלאסית
  • dunga
    hh/
  • katarzis
    "amerikai fundamentalista zsidók támadják a rendezőt, mert úgy vélik, már eleve az a tény is súlyos hiba, hogy a film a palesztinok álláspontját is ábrázolja. A terroristákat ugyanis szerintük nem megérteni, hanem elpusztítani kell."-hát erre nem lehet mit mondani,nem elég ,hogy a palesztinokkal mit müvletek/müvelnek,érthetö hogy a palesztinok probálnak valahogy védekezni persze a probléma megoldására nem a "terrorizmus" a legmegfelelöbb lépés ,de valahol meg tudom érteni öket.
  • Vérusz
    Én a zsidókat egyre jobban rühellem, nagyon azt gondolják, hogy kemények,állandóan pattognak, ha elkussolnának egy kicsit, akkor talán nem utálnák őket annyira az emberek.
  • nyaSGem
    Ha ez igaz, akkor Spielbergben kellemesen csalódtam.
    Remélem ez nem csak valami reklámfogás a film megnézését illetően. Ugyanis bennem most felmerült, hogy szívesen megnézném...
    Ezekszerinte ez egy film ami zsidókról szól, de nincs benne Holokauszt. Végre egy kis színfolt.
  • Inquisitor
    Ja, sokakba. Anno a brittekbe is "belekötöttek", úton-útfélen felrobbantgatták őket. Csak akkor az harc volt a hazáért, és nem terrorizmus.
    Csúnya plaesztínok meg nem akarnak elismerni egy szép demokratikus államot, ami a saját földjük felét befoglalta, miközben az ENSZ meg a NATO halkan köhécselt a háttérben.
  • antalc
    zsido... zsido a vege nem lesz jo!
  • Sanyix
    Ezek mindenbe belekötnek, mindenkivel kötekednek? :)
  • HuAn82
    zsidók...no comment
  • gergoagore
    "úgy vélik, már eleve az a tény is súlyos hiba, hogy a film a palesztinok álláspontját is ábrázolja"

A másik oldal álláspotja már nem is lehet igaz? Izraelről vagy jót vagy semmit?
  • Nyiri
    Jah. De total meg vannak lepodve ha valaki utalni meri oket. Ha mindeg baszogatok mindenkit, akkor ne csodalkozzak ha utalnak.
  • Krinyo
    úgylátszik a jövőben sz*rni sem lehet majd izrael beleszólása nélkül...
  • Rafaelo