Tony Hawk's American Wasteland aranylemezen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szia.
Emikor ugratsz felmész a levegõbe.
amikor leérkezel megnyomod a spacet a leghosszab gombot a gamepadon.
Remélem érthetõ volt <#vigyor4>#vigyor4>
Emikor ugratsz felmész a levegõbe.
amikor leérkezel megnyomod a spacet a leghosszab gombot a gamepadon.
Remélem érthetõ volt <#vigyor4>#vigyor4>
Tony Hawk American Wasteland. Klán érdekelne.
jól...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
hogy vagyunk<#nevetes1>#nevetes1>
<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#wow1>#wow1><#gonosz1>#gonosz1><#zavart1>#zavart1><#wow3>#wow3><#gonosz3>#gonosz3><#vomit>#vomit>
hali
hy!
Nekem nem megy amikor az sd4hide-t elíndítom minent jól csináltam de utána is kiír valamit...mit tegyek????Crackem meg nincs azt honnan lehet leszedni vagy kell egyáltalán????
Nekem nem megy amikor az sd4hide-t elíndítom minent jól csináltam de utána is kiír valamit...mit tegyek????Crackem meg nincs azt honnan lehet leszedni vagy kell egyáltalán????
Valaki Tudna nekem segíteni?Azlsõ pálzában vagyok a 3. dik feladat asszem és ott van kettõ csávesz és kell csinálnom ojat hogy reverset de nemtom hogy kell valaki egítsende ne atz mondja hogy c+u + valami mert ugz nem fogom tudni.mondjatok hogz csusyas ahogz be kell allittani ay elejen kossz!!!
www.gportal.hu/kiskomar az oldal még fejlesztés alatt ál!!!!!!
hali hogy kell a 2 player módban jáccani? nekem nem müxik! van két kontrollerem is
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Hello Maathe!
A probléma orvosolható azzal ha valahonnan megszerzed a sd4hide progit ha megvan akkor indítsd el és klik hogy hide utána indítsd.
A probléma orvosolható azzal ha valahonnan megszerzed a sd4hide progit ha megvan akkor indítsd el és klik hogy hide utána indítsd.
http://csuknorisz.mybrute.com
Nemo tudja valaki hogy kell azt a feladatot amiben valami freaki to freakit kell csinálni.(Az 1. pályán van a kávézónál vagy mi az)
Már meg van oldva a problem! Ja és egyb. naon kira!<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Fasza a játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Forca Barca
Hello!
Léccy segítsen vki! Letöltöttem ezt a játékot a www.wanadoo.atw.hu -ról, feltelapítettem. Rá klikkelek 2x az asztalon lévõ ikonra, kijön egy Settings-es ablak, ott van 4 gomb, arra klikkelek hogy Save Settings and Play! Utána kijön egy kis ablak, és ez van benne: "Emulator detected! Please deactived virtual drive and emulation softver!"
Mit csináljak?
Léccy segítsen vki!
Elõre is THX!<#lookaround>#lookaround><#szomoru1>#szomoru1><#vigyor2>#vigyor2>
Léccy segítsen vki! Letöltöttem ezt a játékot a www.wanadoo.atw.hu -ról, feltelapítettem. Rá klikkelek 2x az asztalon lévõ ikonra, kijön egy Settings-es ablak, ott van 4 gomb, arra klikkelek hogy Save Settings and Play! Utána kijön egy kis ablak, és ez van benne: "Emulator detected! Please deactived virtual drive and emulation softver!"
Mit csináljak?
Léccy segítsen vki!
Elõre is THX!<#lookaround>#lookaround><#szomoru1>#szomoru1><#vigyor2>#vigyor2>
Nekem van egy kis gondom!Nem tudom benyitni a daemon tools-ba a Tony Hawks American Wasteland CD 1-ben léve BWI,BWT,BWA filet!NEM TUDNA NEKEM VALAKI SEGÍTENI?????????LÉGYSZIVES....
Nekem tetszik, nem a szimuláció a lényeg benne számomra, hanem az élvezet és a szórakozás. Benne van abban a néhány játékban, amivel elszórakozok sokáig akár többször is. Az sem érdekel ha nem jutok a végére. Pedig élõben távol legyen tõlem a gördeszka, rá nem mernék állni! 😄DD
Úgy utálom a Tony Hawk játékokat...
Nem nagy cucc...És annyira nem élethû...
CSávesz a 20 adikról kiflippel csinál 1000 flippet majd 2000 grabet és a végén olyan nyújtott lábbal landol...Csak gratulálni tok...Hja és az ilyen 2 méteres korlátra felrakja lehetetlen szögbõl boardslideba...Annyira yó.Yó hogy van deszkás játék.De elöbb valahol trükköt kéne tanulni.Meg kéne tanulni olliezni majd flip és utána menetbõl...Utána se 1szerû...Szóval shit Tony Hawk!
Nem nagy cucc...És annyira nem élethû...
CSávesz a 20 adikról kiflippel csinál 1000 flippet majd 2000 grabet és a végén olyan nyújtott lábbal landol...Csak gratulálni tok...Hja és az ilyen 2 méteres korlátra felrakja lehetetlen szögbõl boardslideba...Annyira yó.Yó hogy van deszkás játék.De elöbb valahol trükköt kéne tanulni.Meg kéne tanulni olliezni majd flip és utána menetbõl...Utána se 1szerû...Szóval shit Tony Hawk!
Éljen<#mf2>#mf2>