18
-
#18 Szia.
Emikor ugratsz felmész a levegőbe.
amikor leérkezel megnyomod a spacet a leghosszab gombot a gamepadon.
Remélem érthető volt -
#17 jól... -
bali1213 #16 hogy vagyunk -
bali1213 #15 -
bali1213 #14 hali -
gtamate #13 hy!
Nekem nem megy amikor az sd4hide-t elíndítom minent jól csináltam de utána is kiír valamit...mit tegyek????Crackem meg nincs azt honnan lehet leszedni vagy kell egyáltalán???? -
Erneszt #12 Valaki Tudna nekem segíteni?Azlső pálzában vagyok a 3. dik feladat asszem és ott van kettő csávesz és kell csinálnom ojat hogy reverset de nemtom hogy kell valaki egítsende ne atz mondja hogy c+u + valami mert ugz nem fogom tudni.mondjatok hogz csusyas ahogz be kell allittani ay elejen kossz!!! -
superkenny #11 www.gportal.hu/kiskomar az oldal még fejlesztés alatt ál!!!!!! -
#10 hali hogy kell a 2 player módban jáccani? nekem nem müxik! van két kontrollerem is -
hitman55 #9 Hello Maathe!
A probléma orvosolható azzal ha valahonnan megszerzed a sd4hide progit ha megvan akkor indítsd el és klik hogy hide utána indítsd.
-
Nemo007 #8 Nemo tudja valaki hogy kell azt a feladatot amiben valami freaki to freakit kell csinálni.(Az 1. pályán van a kávézónál vagy mi az) -
Maathe #7 Már meg van oldva a problem! Ja és egyb. naon kira! -
#6 Fasza a játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Maathe #5 Hello!
Léccy segítsen vki! Letöltöttem ezt a játékot a www.wanadoo.atw.hu -ról, feltelapítettem. Rá klikkelek 2x az asztalon lévő ikonra, kijön egy Settings-es ablak, ott van 4 gomb, arra klikkelek hogy Save Settings and Play! Utána kijön egy kis ablak, és ez van benne: "Emulator detected! Please deactived virtual drive and emulation softver!"
Mit csináljak?
Léccy segítsen vki!
Előre is THX! -
father1989 #4 Nekem van egy kis gondom!Nem tudom benyitni a daemon tools-ba a Tony Hawks American Wasteland CD 1-ben léve BWI,BWT,BWA filet!NEM TUDNA NEKEM VALAKI SEGÍTENI?????????LÉGYSZIVES.... -
Roli #3 Nekem tetszik, nem a szimuláció a lényeg benne számomra, hanem az élvezet és a szórakozás. Benne van abban a néhány játékban, amivel elszórakozok sokáig akár többször is. Az sem érdekel ha nem jutok a végére. Pedig élőben távol legyen tőlem a gördeszka, rá nem mernék állni! :DDD -
Szike01 #2 Úgy utálom a Tony Hawk játékokat...
Nem nagy cucc...És annyira nem élethű...
CSávesz a 20 adikról kiflippel csinál 1000 flippet majd 2000 grabet és a végén olyan nyújtott lábbal landol...Csak gratulálni tok...Hja és az ilyen 2 méteres korlátra felrakja lehetetlen szögből boardslideba...Annyira yó.Yó hogy van deszkás játék.De elöbb valahol trükköt kéne tanulni.Meg kéne tanulni olliezni majd flip és utána menetből...Utána se 1szerű...Szóval shit Tony Hawk! -
Sk8er666 #1 Éljen