15 millió euró intelligens ruhaprogramokra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magyarvok
hol élsz te? 15.000-ért hol veszel pólót azért?
Jó nem kell Diesel-t, vagy ilyesmit venni.
1 normál póló (nem, nem kínai, 1 átlagos márkásabb póló) ~3-4000

Már akinek van ugye... 😉
De a titkosszolgálatnál azt mondják, hogy általában nincs szükségük a mobiltelefonokra, azok nélkül is megszerzik a kellõ információt...

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Nudlisz
Nekem oan kell ami maszírozza a hátamat, meg oan cipõ amivel a járdán keresztül net kapcsolatban leszek és a karomon lévõ kivetítõvel egy 3d-s fps-el jácchassak

Nem olvasok privát üzeneteket.

Cactus
Nem szeretem a mûanyag ruhákat. Éljen a 100% cotton 😄

\"There is no respawn or load game in real life!\"

IMYke2.0.0.0
Bazi nagy gombok a bal karon.
Félhetsz, hogy letestel a ruhád... durva, mi?
Ha lemerül a ruhád, akkor nem sok értelme van.

Beszélgetés:
- Anyu, feltetted töltõre a kabátomat?
- Jaj, fiam, ne haragudj, elfelejtettem!
- Hát szép, anyu, így nem tudok elmenni suliba...!

Szép jövõ... <#eplus2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jaja, jól mondja András. Nekem személy szerint tetszik ez a cucc, vannak elõnyei is elég sok.

ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser

"A vegen meg az lesz belole, hogy mindenkit lenyomozhatnak es mindig tudjak merre jarsz"

Most is tudják. Pl. a mobilod bemérhetõ, és le is halgatható.

A francba a mocsok kínai spyware-es ruhát sózott rám, most kereshetem hol kell elcseszni a ruha elektronikáját. 😊

uniu
"Ezzel pedig az ilyen programok támogatására elsõként reagáló németek lépéselõnybe kerülhetnek a világ többi nemzetével szemben." AAAhhh 😊Berta Sandornak jobboldali beszedeket kellene mondania 😊

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Nekem nem tetszik.
Jobban szeretem, ha én döntöm el, hogy mit viszek magammal.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Arrol nem is beszelve hogy a ruhak, mar ma is ezek nelkul a hasznos ketyerek nelkul is kerulnek egy polo eseteben 10000-15000FTba..

Na es hogyan mosnank oket? Maradok a hagyomanyos ruhaknal.

Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.

A vegen meg az lesz belole, hogy mindenkit lenyomozhatnak es mindig tudjak merre jarsz, nem szivesen jatszanek el ezzel a tudattal.

Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.

craesh
jó ötlet, de ezek már túl sok energiát emésztenek...ruhába mp3 lejátszó, érzékelõ, külvilággal kommunikáló eszköz stb. Ide már külsõ erõforrás kell. Értsd: elem vagy akksi fog a zsebedbe lenni gyárilag 😄

Képzeld, ha zárlatos lesz a ruha....:-D

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

má csak a légdeszka hiányzik 😉

ez naon jó😊