16
  • magyarvok
    hol élsz te? 15.000-ért hol veszel pólót azért?
    Jó nem kell Diesel-t, vagy ilyesmit venni.
    1 normál póló (nem, nem kínai, 1 átlagos márkásabb póló) ~3-4000
  • Caro
    Már akinek van ugye... ;)
    De a titkosszolgálatnál azt mondják, hogy általában nincs szükségük a mobiltelefonokra, azok nélkül is megszerzik a kellő információt...
  • Nudlisz
    Nekem oan kell ami maszírozza a hátamat, meg oan cipő amivel a járdán keresztül net kapcsolatban leszek és a karomon lévő kivetítővel egy 3d-s fps-el jácchassak
  • Cactus
    Nem szeretem a műanyag ruhákat. Éljen a 100% cotton :D
  • IMYke2.0.0.0
    Bazi nagy gombok a bal karon.
    Félhetsz, hogy letestel a ruhád... durva, mi?
    Ha lemerül a ruhád, akkor nem sok értelme van.

Beszélgetés:
    - Anyu, feltetted töltőre a kabátomat?
    - Jaj, fiam, ne haragudj, elfelejtettem!
    - Hát szép, anyu, így nem tudok elmenni suliba...!

Szép jövő...
  • CsabiDuke
    jaja, jól mondja András. Nekem személy szerint tetszik ez a cucc, vannak előnyei is elég sok.
  • BiroAndras
    "A vegen meg az lesz belole, hogy mindenkit lenyomozhatnak es mindig tudjak merre jarsz"

Most is tudják. Pl. a mobilod bemérhető, és le is halgatható.
  • Csatti
    A francba a mocsok kínai spyware-es ruhát sózott rám, most kereshetem hol kell elcseszni a ruha elektronikáját. :)
  • uniu
    "Ezzel pedig az ilyen programok támogatására elsőként reagáló németek lépéselőnybe kerülhetnek a világ többi nemzetével szemben." AAAhhh :)Berta Sandornak jobboldali beszedeket kellene mondania :)
  • Caro
    Nekem nem tetszik.
    Jobban szeretem, ha én döntöm el, hogy mit viszek magammal.
  • Pakosz
    Arrol nem is beszelve hogy a ruhak, mar ma is ezek nelkul a hasznos ketyerek nelkul is kerulnek egy polo eseteben 10000-15000FTba..

Na es hogyan mosnank oket? Maradok a hagyomanyos ruhaknal.
  • Pakosz
    A vegen meg az lesz belole, hogy mindenkit lenyomozhatnak es mindig tudjak merre jarsz, nem szivesen jatszanek el ezzel a tudattal.
  • craesh
    jó ötlet, de ezek már túl sok energiát emésztenek...ruhába mp3 lejátszó, érzékelő, külvilággal kommunikáló eszköz stb. Ide már külső erőforrás kell. Értsd: elem vagy akksi fog a zsebedbe lenni gyárilag :D
  • roliika
    Képzeld, ha zárlatos lesz a ruha....:-D
  • plamex
    má csak a légdeszka hiányzik ;)
  • mmm
    ez naon jó:)