Elérhető az IE7 második előzetese

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Lesz XP-n kívüli verziója is?

Miért van az, hogy mindíg nekiindulok hogy mosmár télleg szeretni fogom a M$-t meg minden, mer látom hogy erölködik szegényke. Nyilvános teszt meg ilyenek, mintha tisztára csak valami normális open fejlesztés lenne.

Hát ez sem jött be. Nemteccik neki az OS-em, pedig azt is õk csinálták.
Pancserok!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

már csak az kéne, hogy beleintegrálják a levelezõ programot (pl külön fülre, vagy külön gombra egy új fülön jönne be).
a mozilla "SeaMonkey" is hasonlót próbál megvalósítani (viszont külön ablakban van minden...).
ha van itt MS érdekeltégû, szóljon már be a redmondiakhoz.... ne csak ilyen kis léptekben fejlõdjenek a programok...
Mnemomic
Hogyan?

arty
nincs okom visszaállni IE-re. nagy, monopol multit elvbõl nem támogatok, ha van alternatív, jó megoldás ...

Forza.

mousee
Letisztult, kevés csicsa. Én megvárom a teljes verziót, ha gyors lesz, és nem adathalászik tõlem cuccokat, akkor lehet, hogy énis váltok 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

most olvasom, lesz xp alá is... idevele
Uninstalálható, ha feldobom, illetve megfér-e mellette az ie6? Ha valaki felrakta beírhatná.

Az elõzetest nézve elég jól megcsinálták. nekem tetszik. több helyet ad a web-lapnak. ha lesz xp alá is, akkor lehet, hogy firefox-ról áttérek erre, ugyanis a lapok használatát, és a gyors (közvetlen) keresést alapvetõnek tekintem.
nem igaz😊

dark prince 14
Sajnos csak a boltban vett Windows-al megy!!!<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

← ElőzőOldal 3 / 3