110
-
Yv@n #30 Chuck Norris facts ownz :) -
fanatick #29 A "Seamonkey" projectnek csak a neve új, amit írsz (integrált levelező, +html-szerkesztő, +chat, +címjegyzék, +naptár), az évek óta létezik: úgy hívják: Mozilla (Mozilla Suite), vagy ha úgy tetszik: Netscape (a másik változat neve).
A Firefox-ot (és Thunderbird-öt, NVU-t, Sunbird-öt) ebből különítették el. -
Garfield #28 nincs okom visszaállni IE-re. nagy, monopol multit elvből nem támogatok, ha van alternatív, jó megoldás ...
Ha monopol multit nem támogatsz, akkor nálad fel sem merül a lehetőség, hogy kipróbáld az IE7-et, mivel nem Windows-t használsz, ugyebár.
Legközelebb gondolkodni kéne a fellengzős kijelentések előtt. -
fanatick #27 A mozillák és az Opera már rég tud mindent, amit most M$-ék újdonságként adnak elő!
A Firefoxot (és Operát is) könnyen testreszabhatod (eszköztárak stb.), így van hely a weblapnak), a füles böngészés is régóta megvan, sőt ezt is testreszabhatod (kiterjesztésekkel, pl. régóta létezik thumbnail nézet, lapsorrend átrendezés, elmenthető session stb. mozillára (még a régire is), az Operáról nem is beszélve! - láttad már a legújabb Operát?). És a kinézet: több száz (v. még több) skin közül választhatsz (akár IE kinézetűt is)...
Sehol nincs az explorer ezekhez képest!
Ha meg elhúzna, úgyis meglesz az ezerszer jobb válasz rá villámgyorsan.
-
Adenoma #26 az iwiw-et nem csoda, hogy hibásan jeleníti meg, az egész oldal egy óriási bughalmaz, még sosem volt szerencsém hozzá hasonló gané kódhoz. -
#25 Itt egy használható IE7 telepítő, ha a leírásnak megfelelően jártok el, felmegy bármilyen XP re ;)
IE 7 Beta 2 -
#24 Atírtam de így se jó. Leírnád priviben egy picit részletesebben? Köszi. -
Yv@n #23 Holis? :) -
Yv@n #22 Móka ... nem megy át genuine check :) Pedig érvényes mennyiségi campusos kulcs figyel, csak nlite-al csináltam belőle install lemezt. Lehet bekavar... no mindegy, ha nem fér ie6 mellett akkor gáz, amíg nem jön ki véglegesben kell hogy legyen, mert anélkül nem tudom csekkolni, hogy azalatt szétborul-e a dizájn.. -
#21 "-szemrongáló élsímítást tettek a betűkre, ami nagyban még jól néz ki, de kicsibe olyan érzésed van tőle mintha homélyosan látnál, ezért erölködik tőle a szemed"
Ez nem élsimítás.... csak egy új betűtípus, ami a Vista-ban is lesz.. tehát szokd meg.. mellesleg pont azért változtatott a MS mert a laptopokon jobban látszik a rági betütípusnál...
-
#20 Az iecustom.dll-ben kell 1 byte ot átírni 95-ről 94-re. -
lokko #19 ... gáz ... és nem vágom hogyan lehet eltávolítani HELP ...
-nem vágom hogy lehet előcsalni a felső menüsort, ami valljuk be néha hasznos lenne
-szemrongáló élsímítást tettek a betűkre, ami nagyban még jól néz ki, de kicsibe olyan érzésed van tőle mintha homélyosan látnál, ezért erölködik tőle a szemed
-nincs mouse-gesture amire már menthetetlenül rászoktam
-az eszköztár zárolása nem feloldható ... így nehéz testreszabi
-néhány oldalt hibésan jelenít meg (pl iwiw) -
#18 Nekem átment az eredetiség vizsgálaton -
Caro #17 Egyébként ezt a feketelistát nem tartom túlzottan elegáns megoldásnak. -
Caro #16 Most úgy őszintén mit vártatok? :)
A firefox nyílt forráskódú, simán lenyúlhatják a gecko-t néhány dolgot még a winhez is optimalizálnak benne, jó hogy gyorsabb lesz...
A licenszre meg sz*rnak.
Mindenesetre ÉN biztosan nem váltok, mert a wine nem hinném, hogy futtatja :) -
Evil Merodak #15 Én most fogom végleg leváltani az IE-t. már elegem van az SP2-ből meg a biztonsági központból. -
Cat 02 #14 hmmm tiszta Firefox csak 1 ével később -
#13 Kipróbáltam. Hát én Firefox használó és Firefox párti vagyok de meg kell hogy mondjam FF felkötheti a gatyát. Gyors letisztult kellemes böngésző. Egy bug viszont jelentkezett nálam : ha automatikus csatlakozás van beállítva, böngészéskor folyamatosan bedobálja a dialup-csatlakozás ablakot. - Pedig van kapcsolat. -
#12 Nem tudok arra válaszolni, hogy csak eredetivel megy-e, mert nekem az van. -
#11 Most erről írok, elsőre nagyon jónak "tűnik", és gyorsnak, persze ennek már itt volt az ideje!
Könnyen le lehet szedni, de az IE6-ra ment fel, így az mellette nem elérhető, de könnyen leszedhető, és akkor visszaáll a rend. -
#10 Lesz XP-n kívüli verziója is?
Miért van az, hogy mindíg nekiindulok hogy mosmár télleg szeretni fogom a M$-t meg minden, mer látom hogy erölködik szegényke. Nyilvános teszt meg ilyenek, mintha tisztára csak valami normális open fejlesztés lenne.
Hát ez sem jött be. Nemteccik neki az OS-em, pedig azt is ők csinálták.
Pancserok! -
ViperNet #9 már csak az kéne, hogy beleintegrálják a levelező programot (pl külön fülre, vagy külön gombra egy új fülön jönne be).
a mozilla "SeaMonkey" is hasonlót próbál megvalósítani (viszont külön ablakban van minden...).
ha van itt MS érdekeltégű, szóljon már be a redmondiakhoz.... ne csak ilyen kis léptekben fejlődjenek a programok... -
#8 Hogyan? -
#7 nincs okom visszaállni IE-re. nagy, monopol multit elvből nem támogatok, ha van alternatív, jó megoldás ... -
#6 Letisztult, kevés csicsa. Én megvárom a teljes verziót, ha gyors lesz, és nem adathalászik tőlem cuccokat, akkor lehet, hogy énis váltok :) -
ViperNet #5 most olvasom, lesz xp alá is... idevele -
Yv@n #4 Uninstalálható, ha feldobom, illetve megfér-e mellette az ie6? Ha valaki felrakta beírhatná. -
ViperNet #3 Az előzetest nézve elég jól megcsinálták. nekem tetszik. több helyet ad a web-lapnak. ha lesz xp alá is, akkor lehet, hogy firefox-ról áttérek erre, ugyanis a lapok használatát, és a gyors (közvetlen) keresést alapvetőnek tekintem. -
kbupdate #2 nem igaz:) -
#1 Sajnos csak a boltban vett Windows-al megy!!!