A legrosszabb filmek díja jelöltjei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért ennyire nem volt rossz a Világok Harca. Nekem például tetszett.

Viszont a Doom-t nagyon, de nagyon hiányolom a listáról.
Katie Holmes tenyleg botranyos a Batman-ban. Maga a film kurva jo, sztem a legjobb Batman mozi ezidaig, de a csaj rohadtul idegesit, plane miota itt az SG-n a film kritikajaban a cikkiro kiemelte, hogy Katie Holmes-bol a rendezo csak a Dawson es a haverokbol ismeros felmosoly alakitast tudta kiszenvedni. Azota, ahanyszor megnezem a filmet (mert az nagyon jo) es a csaj kepbe kerul, mindig ez jut eszembe.

a pite 4 nem mozifilm.
csatlakozom, a Viasztestek-et én sem értem, miért került be ide... Egészen jó kis horror tavalyról, milliószor jobb mint az Átok - Grudge, Boogeyman és a többi hihetetlen gagyi ijesztgetõs. A Világok Harca nem lenne olyan rossz, csak más mint amit sokan vártak és ezért nagy csalódás (nekem is)... de sokkal sokkal rosszabbak is voltak a tavalyi év filmtermésébõl... említeném itt a talán csak a Csillagközi Invázió 2-höz mérhetõ Pite4-et...
Viasztesteket csak hallottam hogy szar. De Johnny Knoxxville szerintem király volt. És az egész film nézhetõ volt, bárki bármit mond. Világok harcára én is szavaznék. Régi sokkal jobb volt...
Viasztestek szerintem se volt rossz, a Világok harcára viszont szavaznék.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

De azért némi reklám-értékkel rendelkeznek 😉
Filmkritikusok is csak azért vannak, mert nekik is meg kell élni valamibõl, s nem szeretnek dolgozni 😊
Úgy is mindenki magad dönti el, tetszett-e neki a film vagy sem 😊
magyarvok
viszont szerintem a viasztestek jó film, bárki bármit mond :|

robrose
Asszem a Legrosszabb rendezõ kategóriában egybõl gyõztest lehet hirdetni 😄 Na, vajon kire gondoltam? 😄