309
Ford
-
Sgt Brian #109 köszi, még nem -
#108 Ha esetleg még itt nem jártál volna!
Galaxi ítéletek. -
Sgt Brian #107 Sziasztok! Nemsokára Ford Galaxy tulajdonos leszek, és érdeklődnék mik a tapasztalatok(már ha van), mire kell figyelni, mik a betegségek meg hasonló. Előre is köszi!!
Ja és még hogy az állófűtést, hogy lehet kikapcsolni mer nincs hozzá külön programozó:D -
#106 Én is így vagyok ezzel. Talán majd a következőt. A pöckölgetős vs fullautomata váltási mód is tetszik. -
DJ BP #105 tuti nem bánod meg, mostanában néha hajtok egy DSG váltós Seatot, nagyon meg tudnám szokni, sztem ez a legjobb extra egy nem sportautóban. Mondjuk az dízel és fejlettebb automata.
Így csak akkor ajánlható, ha nem zavar a 2,0 benzines + automata fogyasztása és kis késlekedése :D -
#104 köszi!
Automata váltó egyre jobban érdekel, lehet öregszem Ű:)
-
#103 Jól néz ki. Automata szerintem csak akkor éri meg, ha sokat mész városban, és nem akarsz idegbajt kapni az araszolgatástól.
Nem túl nagy szám autó a Mondi, de ha nem akarsz villogni, akkor jó. Sok hely van benne, utastérben is, meg a csomagtartóban is. Ez az 5 ajtós kifejezetten jól rakodható.
Mondjuk a beltér ergonómiailag sokkal jobb egy francia kocsiban, kb százszor kényelmesebb egy Laguna, de hát francia...és a francia autóknál sosem lehet tudni.
A TDCI Mondeokra panaszkodtak (nem elsőkézből tudom, hanem egy TDDI tulaj ismerősöm mondta ), hogy sok velük a hiba. Emellett állítólag nagyon mennek. Júniusban egy TDCI-t mondjuk saját szememmel láttam pályán 200-as TEMPÓVAL menni. Na az lehet, hogy 250000 futott km-nél már nem fog élni. -
#102 Nekem egy mk1 Mondeom van,1,8 benyás,
megnéztem jól nézki,2es moci nagyon jó,bár automata váltós,nem tom én keresnék egy manuálisat a helyedben,Ghia s felszereltség magáért beszél:)
mk3 as oknál a dizeleket javasolják nagyon,persze ez attól is függ mire akarod használni
szal Mondeo val jól jársz mindenképp,veri a Vectra és Octavia t,
alkatrész nem drága,és nem kell vele sűrűn szervízbe járni! -
#101 jaqh igen ha turbó diseles autót veszel ne kövesd az átlagvezetési stílust hogy disel és elváltok 1800-2000-es fordulatnál! huzasd bátran 3000-3500 ig had dolgozzon a turbó! -
#100 a mondeók a ford focus utánni népszériák közé tartozik hasonló a ford focushoz csak csicsásab és picit modernebb!
Ha nagy 4 vagy 5 ajtós vagy esetleg combit veszel akkor minden féle képpen turbodiselt vegyél!
a focusoknál az a gond hogy kis motorral csinálják (90w és 75 lovas a mienk vagy fordítva :S) de a turbó miatt nagyon jól gyorsul bár igaz 2000feletti fordulatnál kapcsolcsak be a turrbó emrt ott már leadja a nyomatékot de onann is jól gyorsul turbóval! (persze ennek kicsit a fogyasztás az ára) -
#99 kösz, esetleg mondeóról valami? :)
-
#98 én is most akarok venni 1-2 hónapon belül egy ford focus kombit 2000-2002-es évjáratig 20% elvitelre lízingre! fateroméknak is ez van és nekem nagyon tetszik illetve ezt is én vlasztottm ami most van :D -
#97 Sziasztok!
Mondeoval van köztetek olyan,akinek tapasztalata van?
(2003-2004-es évjárat, automata)
autóvásárlás előtt állok, ilyesmiket nézegetek:
2.0 16V Ghia
előre is köszi -
#96 jah és hol laksz,és miért válnál meg tőlük?
táv azért hogy milyen messze van,második meg csak érdekel
pm be is jöhet! -
#95 oksa melóból megprobálom megnézni -
#94 hello. persze 4alufelni a rajta levo gumikkal,holnap leszek digitfenykepezo kozelben, feldobom a delelotti orakban. -
#93 hát én csak az alkatrészt veszem ott,de jó áron árulják szerintem,ahol én vagyok itt nincs szervíz de sztem megbízhatóak -
#92 Szervizeltet valaki a Cromaxnál? Ha igen, írjon róluk pár szót, pls. Előre is köszi. -
#91 ford alu felni+4 gumi?
képet rakj fel érdekelne
mien kocsin volt? -
#90 tudom nem hirdetotabla de valakinek hatha joljon:
van egy ganr. gyari Ford alugarnituram 15-os 195/50-es gumikkal Marangoni Heron a gumik szinte tok ujjak 35ert megvalnek az egesztol kepet dobok ha kell valakinek -
#89 sok fordos háttérkép -
#88 Azt értem,de mitől megy? -
#87 nah meglett direktszűrőm,nagyon faja
köv sportkipuf,azzal lesz az igazi kemény hang:D -
#86 hát igen,de ebbe is lehet turbót rakni ami a vectrába már benne van -
#85 Amúgy van egy ilyen eladó ST220, az M3-as kivezetőnél. Tesóm járt ma arra, és látott egy eladó 4 ajtóst. Nem rossz kis gép ez.
Egy kis kanyarteknyika
Hát sajna az ilyen kategóriájú kocsik között már a Mondi a leggyengébb...és még jön majd a 300 lovas VW Passat is.
ST220 kategória autói -
#84 az én autómnak is hassonló hangja van a kipufogó miatt csak a diesel kotyogó hangja rontja el :) -
#83 de ez akkor is egy st220as;) -
DJ BP #82 melyik V6-nak ninccs? :) -
#81 Mondi video, szép hangja van a V6-nak :) -
#80 én nekem már nem kell sok ( még egy fizu azt megveszek mindent) -
#79 wazze,én szülinapra majd mp3 as fejegységet kapom
következő fizuból meg féktárcsákat cserélem ki
egyebként iműdom a fordokat,a legjobbak,amcsi gyártmány:)) -
#78 nem tom mert szülinapomra kaptam :) (és titokban maratt) -
#77 újra festés! -
#76 micsoda mennyi volt? -
#75 mennyi volt? -
#74 92-es amúgy nekem már csak optikai tunying kell és kész, ezen még 1 karcolás sincs kb 1hete lett urja festetve (fekete, 2 réteg alapozó -> 4 réteg festék -> 2 réteg fényezés) -
#73 :),az a faja!!
egyebként hány éves kocsi?
mert Mondi 95os,van rajta kintt pár kis esztétikai hiba,fehér kocsi,ami most nyáron kerül orvoslásra,motortér karban van tartva ott nem látszik a kor:) -
#72 nekem a hang cucc már megvan... 8 hangszóró + 1 Subcső de lehet majd 2 sub. lessz -
#71 klima?letekert ablak feeling:),tudom nem jó,de nekem elég:D
én mp3 as fejegységet veszek majd most,azt úgy szépen apránként:) -
#70 nekem még vennem kell 4db alufelnit + 2 szemöldök + B oszloptól sötét üvegeket és háturra 2 db kristály lámpát és ennyi szerintem ja még vennem kell egy klímát nyárra vaze (mostmár belefér, idág volt összesen 60LE)