46641
-
#9536 Természetesen benne van az összes rendszerrel kapcsaoltos könyvtár. pl: Program Files, Program Files x86, ProgramData, Recovery, Users, Windows -
ACE #9535 A helyfoglalásba beleszámoltátok a Program Files-t is, vagy ez csak a Windózé'? -
#9534 Én meg már azt hittem, hogy a te géped az már a transformers kategóriába tartozik. :o -
nimfas #9533 Közben megtaláltam... egy másik fórumon is még annó feltettem a kérdés és én találtam meg rá a választ...
Power Options, Advanced, Wake Timers (ON-OFF)
Meg a WMP-ben is lehet vmit állítani, de a Wake timer kikapcs akkor megoldotta a dolgot. Remélem most is :-D
Azért köszi a segítséget :D -
#9532 nézd meg még ezt. ezt se próbáltam, csak véletlenül találtam. -
#9531 Szerintem kérj kölcsön, ha tudsz egy üres vinyót, vagy mentsd át másikra a cuccokat a particionálás idejére, ha tényleg nélkülözhetetlenek. -
#9530 Köszi neked is, akkor majd egy 40-es csinálok én is.
További kellemes napot mindenkinek! -
#9529 Szerintem 40GB legyen a particíó, nálam kb 28gb a helyfoglalása. -
#9528 Köszi szépen. -
EK1TEP #9527 Nekem kereken 20GB-ot foglal most. -
#9526 Üdv!
Olvastam, hogy a win7 16GB helyet igényel. Ennek ellenére megkérdezném, hogy akinek fennvan, plusz még progik is vannak mellette jócskán (office, cd író, rendszeres progik, stb) mennyi helyet foglal a rendszer partíció? Nekem egy 20GB-os C-m van jelenleg xp-vel, és nem igazán mernék majd lecsippenteni a D-ből pár gigát, nehogy elbarmoljak valamit a cuccaimmal, mert akkor akasztás lenne a vége :). -
#9525 Alvó állapotból?!
Több mint vszínű, hogy vmelyik hardver eszköz ébreszti fel. Eszközkezelőben akár minden hardver elem tulajdonságánál ki lehet venni a pipát és akkor csak gép be/kikapcs gombbal fog felébredni. (egér, bill, hálókártya) -
#9524 szegény windows fügö lett magas az aktivitása sose pihen..amugy jókérdés mert én még nem találkoztam ijen hibaval edig -
#9523 sziasztok én egy Bootskin makert keresek win7 hez tud segiteni valaki ebe nagyon meg köszöném. -
nimfas #9522 van egy kis bibi a windows-sal....
Automatikusan beindul a gép éjjel... egyszer már sikerült kilőni de most nem találom hogyan csináltam, mert újratettem az OP rendszert.
Légyszi valaki írja le hogy mi a megoldás!
Előre is köszi! -
#9521 yah mert magától nem csinálja hanem manuálba kell csinálni az meg elbassza -
#9520 leleplezi lol -
#9519 thx,a vízjel eltávolító,jó benne ,de az aktivátor leleplezi a winfos-t.
és nem is működik... -
#9518 HELP!
hangszóró hangokat vennék fel, de a rögzítőeszközök között a "What U Hear" maximum hangerőn is csak a harmadáig megy fel. Így a felvett hang nagyon halk. tudtok erre megoldást? build7100 -
#9517 pass: tuxus -
#9516 én azon kivételek közé tartozom, akiknél nem :) dehát a kivétel erősíti a szabályt :) -
#9515 próbáld meg ezt. nem garantálom, h jó lesz, mert nem próbáltam. -
#9514 protip: a játékosok fórumától lefelé növekszik az életkor és csökken a kiskalózok száma -
#9513 Azt hittem ez nyilvánvaló,ált. megértik. -
#9512 mr. commander keen :D -
#9511 nekem van 1 , bár nemtom, h ahhoz jó-e. am nem lett volna ésszerűbb ha leírja, h pontosan mi kell neki? olvassak a sorok között? lol -
PunkZoli #9510 mondjuk, hogy aktiváló progit valószínüleg -
grafl #9509 nem ragaszkodom az xp-progikhoz csak nem értettem,hogy a win2000-en xp-n
vistan win2003-server win2008-server minden portable indult.De azért Nekem Is a WIN7 jött be a legjobban idáig. -
#9508 talán ha válaszolnál az utána lévő kommentre, akkor talán lehetne tudni, h mire gondolsz... lol -
#9507 Erre nem tudtok valamit? -
grafl #9506 Ha nem kompatibilis akkor keresek valami hasonló progit. vagy megpróbálok
csinálni.van hozzá progim többféle képpen lehet legyártani. -
#9505 Ha nagyon ragaszkodsz az xp-s portable progikhoz,esetleg kipróbálhatnád a virtuális xp-n futtatást,hátha úgy menni fog. (remélem a radiotuner nem igényel grafikus drivert. :) ) -
#9504 De mi van ha a portable proginak az a változata nem kompatibilis a Windows 7-el? -
grafl #9503 értem a benzint de a portable progi nem valami régi találmány.
és szerintem gyorsabb a gép ha nincs tele installva. -
grafl #9502 köszi a gondolatot probáltam azt is -
#9501 Régebben volt ólmozott benzin is,mégsem akar most azt tankolni senki...
remélem érted,mire gondolok... -
EK1TEP #9500 Kompatibilitás módot próbáltad már?
Állítsd Windows XP-re hátha úgy jó! -
grafl #9499 azt szoktam csinálni amit ajánlasz.de pl az icyradio-portable elindúl,de
az onlineradiotuner-portable össz verzioja nem indúl -
grafl #9498 köszi a rövid választ de a gondomat nem oldja meg.ez 1 fejlettebb oprendszer mint az XP és mégse tudja lejátszani.Vagy is kb 10-böl 5-öt -
EK1TEP #9497 Keress belőlük esetleg újabb verziót!
Vagy használj más programot!