Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fravik
azt hiszem 6 a maximum, amit kiad... 😛 😊
még néhányat szívesen odaadok vkinek 32 és 64bit-esbõl is! írj pm-et!

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

Palinko
hát nekem sehogysem akar a win7 fõoldalon kívül mást behozni. igaz nem a techneten jelentkeztem be mert ott csak Sign Out van, ha ráklikkelek frissít az oldal, de sehogy sem lesz sign in 😄
ezért a login.live.com on bejelentkeztem, de erre
https://www.microsoft.com/betaexperience/productkeys/win7-32/enus/default.aspx

mindég a fõoldal jön be. hát asszem várom még megcsinálják a szervereket.
hûû, nyerteeem 😊)

küldtem pü.-t, talán nyerek, ha nem elõztek meg 😊

nekem légyszíves!
egy 64 bitest, légy oly kedves 😊

mert tegnap óta próbálgatom, de nem sikerül megszerezni sehogy sem 😞

Petka
Ha kell valakinek kulcs, akkor mind a 32, mind a 64bitesbõl 2-2 db van. Úgyhogy az elsõ 2 privisnek adom 😛

kifli
ha már fent van akk a kódot hova kell beírni?
hjajj, kulcs nélkül maradok, kulcsnélküli emberként 😞

fravik
miért baj neked, hogy nem lesz? 😊

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

neee 😞(

hm, ezt nem tudtam

Carloska
nah most egy ideig nem leszek mert teszem fel 64 bitet végre 😄

a 899 üzenetben lévõ eljárás nekem se hozott eddig kulcsot 😞

Carloska
amugy tök mindegy 32 bites vagy 64 bites a kulcs mindketöhõz jó

😄
akkor lennél olyan aranyos, hogy nekem is küldesz egy 64 bites kulcsot? 😊

Carloska
amugy énis küldök ingyen most is küldtem egyet ingyen kiflinek mert jó gyerek csak nekem már nagyon régota kéne meghívo arra a két bizonyos oldalra 😄

tommygiant
Én 32bites kulcsot adok nmag, bithu, moobs meghívóért!

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

bárcsak lenne meghívóm 😞

fravik
32/64bit-es kulcsért írj pm-et!

Carloska
elküldve privátban!

tommygiant
Igen az már egy újabb, mert ha betaexperience-es oldal átirányít a "Sajnáljuk, a kért oldal nem található." oldalra, akkor onnan is visszairányít.

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

Carloska
én adok neked szóval más ne küldjön neki

kifli
valaki küld nekem privátba 1 keyt 64biteshez? nekem még mindig a win7 kezdõlapja jön be 😞
Carloska
még hajnali 3 kor kb

Carloska
figy én irtam ki ezt a amódszert nekem nem kell bemutatni 😄

Facek
valaki x64 est plz ha már nektek annyira jól megy 😛
bon
Bejelentkezve ide: http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/dd353205.aspx

és használva ez: https://www.microsoft.com/betaexperience/productkeys/win7-32/enus/default.aspx

vagy ezt: https://www.microsoft.com/betaexperience/productkeys/win7-64/enus/default.aspx

simán elsõre adja a kódot, korábban nekem se ment, szerintem megcsinálta a Microsoft.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Carloska
akkor adjatok azoknak akiknek nem sikerült és kéri

bon
Nekem feltünt 😊))

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Petka
Az feltûnt valakinek, hogy ha frissítitek az oldalt, akkor új kódot ad? Én 5-öt tudtam összeszedni.

inz
a #899-es eljarast ki kell egesziteni meg par linkkel az "includes" resznel ez alapjan nem?
probalgatja mar par oraja de meg semmi :<

x

kössz

tommygiant
#899-et olvasd el!

jó, akkor most valaki légyszíves mondja el, hogy hogyan juthatok 64 bites kulcshoz

tommygiant
Végre sikerült! Egy darab automata-frissítõ füllel, legújabb Firefix-szal, XP SP3-mal, csak 3-4 órát kellett várni rá.

Petka
áh megvan a 32bites kulcs nekem is!<#idiota>

tegnap óta olvasom a fórumot, de mindent nem tudok elolvasni. Akkor mi a baj?

Carloska
64 bitesek ne feljtsétek el a media palyeres hibát orvosolni aki még nem tette meg

Letöltés:
http://data.hu/get/1059916/Windows6.1-KB961367-x64.msu.html

inkább az a baj hogy nem olvasol vissza...
lehet az a baj h nem regisztráltam magam???

honnan szereztetek key-t??? nekem tegnap óta ezt írja

" Thanks for your interest in the Windows 7 Beta. The volume has been phenomenal -- we’re in the process of adding more servers to handle the demand. We’re sorry for the delay and we’ll re-post the Beta as soon as we can ensure a quality download experience.
Manage Your Profile | Contact Us | Newsletter "

de kulcs sehol...

tommygiant
Nekem még nem.<#shakehead>

grebber
Na aki sokat játszik írhatna tapasztalatokat xp/vistához képest hogy futnak win 7-en a game-ek

Next PC upgrade: 2022

Carloska
nah akkor mégiscsak sikerült a módszerem elég sok embernek 😄

W7-et upgrade-del telepíteni csak Vista SP1 alól lehet, minden mást tessék elfelejteni.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

TommyC
nem tudom h restart után kérné-e a DVD-t...

dixitque deus fiat lux

Lehet reménykedni: a Windows 7 weboldaláról elérhetõ Windows blogban az utolsó kommentek közt felbukkant a pletyka, hogy a 2,5 milliós kulcsszámot fel akarják emelni 50 millióra, illetve lehet, hogy el is törlik a limitet.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

TommyC
ha a telepítést tudod végig xp alól futtatni, de sztem azt nem lehet

dixitque deus fiat lux

Daemon Tools-al fel tudom telepíteni a Windows 7-et? Ha Xp alól indítom a telepítõt, és másik partícióra akarom rakni?