46641
-
#11577 idpleges megoládás 30 napig jó. -
#11576 Én tulajdonképpen arra vagyok kíváncsi, hogy az RTM változatott is frissítik e már, mert igazság szerint még nem lenne szükséges mivel csak október 22-e után jelenik meg. -
ast00 #11575 Sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az ultimatet aktiváltam. A paracncssorba kell beirni ezt: slmgr -rearm aztán kiirja, hogy inditsd újra a gépet, megteszed, és kész!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#11574 Én eddig csak RC-n tudtam megnézni, arra jött. De ahogyan nézem ez vmi IE8 frissítés. Kérne reboot-ot, de azzal most nem pöcsölök...
Otthon majd meg tudom nézni RTM-en is. -
#11573 Ezek szerint összevont biztonsági Frissítés IE8-hoz nem volt? -
ast00 #11572 és még aktiválni sem tudom
-
ast00 #11571 [marquee direction=right)és még aktiválni sem tudom[/marquee] -
#11570 Live Essentials - de az mondjuk nekem nem kell. -
ast00 #11569 Állitólag megy win 7 alatt a racedriver grid. nekem nem ment -
#11568 Home Premiumra nem megy fel a MUI azért nem jó a #11553 szerinti - Világos Bérescsepp ?? -
#11567 Aki Windows 7 RTM-et használ az is kapott frissítést ma? -
#11566 Hát csak én iszok béres cseppet? -
#11565 Akkor kitörli azt az egy fájlt, vagy ultimatet használ, nehogymár a warez ember válogasson xd -
#11564 ez szerintem is nyilvánvaló, de mivel tudtommal 1 dvd van az összes változathoz, ha intelligensen lenne megcsinálva a dolog, akkor ilyenkor felkínálnhatá, hogy tegyem be a lemezt és átalakítja magát home premium változattá és akkor jó lenne a licenzem is :)
de azért az ms-től ilyenre jobb ha nem számítok. -
#11563 hát ultimatet nem aktiválhatsz home premium licencel:D
-
#11562 thx. közben egy újabb kérdés: ez ultimate, olyan licenzem nekem biztosan nem lesz, csak eggyel alacsonyabb (home premium talán?), ilyenkor ha ultimate-et telepítek és később csak home premium kulcsom lenne az szopóálarc? van már kint hasonló változatból home premium is? -
#11561 ezek az érintetlen iso-k -
#11560 Mégis magyart szedem :D Szarok rá, majd ha megjent, akkor úgy is megveszem az eredetit, addig meg jó ez is :D -
#11559 aham. addigra elvileg kell h legyen hivatalos kulcsom hozzá, sztem következő formát után akkor így esélyes h ki fogom próbálni. már amennyiben van/lesz hozzá biztosan végleges angol képfile. már amennyiben ez így tényleg egy járható út, és nem fog kötözködni az ms, hogy a kiadás előtt már ilyennel tolja valaki :)
ha már van ilyen biztosan végleges angol változat (ami tehát nem tört, meg semmilyen trükk nincs benne, hanem a rendes kiadás amit lehet 120 napig használni csak úgy), akkor annak mi a pontos neve? (link is jöhet)
gondolom van külön 32/64 bites változat? -
#11558 120 nap
de olvastam már, hogy egy trükkel 1 évig is -
#11557 Na jó, akkor elkezdem az angolt leszedni... A telepítést már csak kibírom angolul -
#11556 és jól tudom h ha valaki leszedi az eredeti változatot és felteszi, akkor mindenféle buhera és kulcs nélkül működik egy ideig és egy későbbi beszerzés után lehet majd aktiválni? mennyi ideig használható "csak úgy"? -
#11555 Valaki magyar Home Premiumot akar, nem Ultimate-t. -
#11554 Szerintem nézzétek meg torkot, van ott OEm és retail is magyar, ahol nemírja h szerkesztve lenne, de kérdezzétek meg torkot emailben,vagy a topikban ha van hozzáférési jogotok, hogy lett-e módosítva...... -
#11553 Hát én már napok óta az eredeti angol+magyar (original) muit használom, és nemtudom miért nem azt használjátok, mire vártok... a telepítés nem megy angolul? -
#11552 Ja - és elég régi egymagos gépem van - úgy veszem észre mintha a home premium gyorsabb lenne mint az ultimate - persze lehet placebo. -
#11551 Torko-n az angol eredeti hivatalos hunmui-val beintegrálva van fenn.
Hacsak torko valamit nem manipulált bele (vele) valamit akkor ez gyakorlatilag a majdani hivatalos magyarral egyenértékű.
Egyébként épp most raktam fel Home Premium Hun -ként. -
#11550 Nekem ott nem ír semmit! Van egy link, abba van?(csak mert nincs kedvem végig olvasni! -
#11549 Mondjuk ha az angol eredeti akkor azt le is szedhetném. Úgy is van már hivatalos (?) magyar mui... -
#11548 Tudtommal még nincs eredeti iso (legalábbis magyar nincs) -
Pio #11547 Angol már van, magyart nem tudni. -
#11546 Most ami torko n volt, az nem eredeti??????????? -
BIZ0906 #11545 -
#11544 Írd ki újraírhatóra. Úgy csináltam én is. -
#11543 Mikor lesz már eredeti iso? :D Nem akarom leszedni a buherált iso-t, mer tudom hogy mihelyst kiírnám, jönne is az eredeti... :D -
Pio #11542 szerk.: a képet faszán lehagytam:
-
Pio #11541 A "napi témához" még egy képet hozzácsapnék, amiből azért jól látszik, hogy a 7 - ha elvonatkoztatunk a kronológiától - az XP-t váltja a legtöbb embernél. Feltettem a képre a magyar oprendszer adatokat a 7 statisztikába kerülése előtti utolsó hétről, a 7 első hetéről és a legutóbbi mérésről és jól látható, hogy az RC térhódítása mellett tovább nőtt a vista aránya is, tehát 7-re elsősorban XP-sek álltak át. -
Pio #11540 0,75 elmegy egyéb címzendő memóriákra (elsősorban videókártya, de cache memóriák a vinyóban/cpu-n, satöbbi...) -
#11539 Mert 32 bites. -
#11538 Hali miért van az hogy a 4 giga memóriából csak 3.25 -őt használ mint az Xp.
(32 bites rendszer)