Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy nagy keresztkérdésem lenne
Windows 7 oprendszert szeretnék rakni fel ujra mert a vistatol tépem a hajam.
Kérdésem
Sok build van ugye
MELYIKET RAKJAM FEL?
7000 vagy 7022 vagy 7048 vagy esetleg a 7057 vagy a 7068??
Azért lenne fontos tudnom mert nekem mgvan az összes build szinte
Az a lényeg hog a beta kulcsot elfogadja
ÉS rendesen frissitsen meg menjen ahogy kell
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Vista bétáknál meglehetett oldani...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egy másik fórumra írtam egy szigorúan saját tapasztalatokon alapuló véleményt, amit most bemásolok hátha segít. Megjegyezném, hogy a két említett vírusirtón kívül a nod32-t is huzamosabb ideig használtam, de a kérdés amire az adott fórumon válaszoltam kifejezetten (legálisan) ingyenes megoldásokra vonatkozott és szerintem teljesen felesleges is fizetõs/warezról szedett alternatívákkal kísérletezni. De ahogy mondtam ez is egyéni "hit" kérdése 😊
"
Aki tudja magáról, hogy hajlamos kevésbé elõvigyázatosan kattintgatni, az mindenképp tegye fel az Avirát.
Ez a vírusirtó arról híres, hogy túlságosan is biztonságos. Sokszor beriaszt olyan dologra is, amire nem kéne. Tipikusan például játékok crackjeire vagy MINDEN alkalmazásra, ami keylogger/jelszótörõ algoritmust tartalmaz, például rar/pdf password recovery programokra, firefox jelszóvisszafejtõkre, ilyesmikre. Szóval a lényege, hogy nemritkán zavaró is lehet de szinte biztos, hogy egyetlen egy nyavalyás se fog átjutni rajta. "Laboratóriumi teszteken" általában a tesztvírusok (ez általában több ezer tesztet jelent és nem csak "forgalomban levõ" vírusokat, hanem direkt úgy megírtakat is, amik célja nem is a károkozás, hanem a védelem kijátszása) 99+%ával elbánik. Itt egy tesztpélda. Ezzel messze a legizmosabb ingyenes vírusvédelmet jelenti, de még a fizetõs "nagytestvérek" közül is csak 1-2 tudja megszorongatni.
Ha valami fájlra beriaszt de mégis nagyon el szeretnéd indítani, akkor érdemes a fájlt megvizsgáltatni ITT. Ez egy webes alapú ingyenes víruskeresõ rendszer, ami az összes jelentõsebb vírusirtóval (pontosan 39-cel) végignézi az érintett fájlt és jelzi az eredményt. Ha egyedül az Avira visít, akkor valószínûleg a file biztonságos, ha 2-3 visítás van, akkor tényleg csak akkor nyisd meg a fájlt, ha az életed múlik rajta, ha pedig 5nél több, akkor gyaluld le azonnal a gépedrõl.
Az olyanoknak, akik bíznak a saját figyelmükben és/vagy ritkán eveznek veszélyes vizeken pedig az AVG-t ajánlom. Elõnye, hogy sokkal kevesebb hibás figyelmeztetéssel lep meg (gyakorlatilag egyáltalán nem visítozik feleslegesen), hátránya pedig egyrészt az, hogy több vírus tud átcsúszni rajta (azért így is a teszteken általában 85-90+%os eredményeket szokott hozni) illetve több memóriát is eszik, mint az Avira.
"
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
1. VLC player simán megnyitja és lejátsza
media
file megnyitása
minden file
kiválaszt
open
2.
Gizmo Drive, a „mindentudó” virtuális meghajtó
Virtuális CD-ként kezeli a legismertebb CD-képfájlokat, így akár 10 optikai egységet is létrehozhatunk. A képfájlokat nemcsak olvassa, de kívánságra elõ is állítja, így például CD-k és DVD-k tartalmából ISO-t, merevlemezekbõl pedig saját formátumában úgynevezett GDrive-ot tud készíteni. Utóbbit tömöríti, jelszóval védi és akár titkosítja is, ha olyan adatokat tárolnánk benne, ami más kezébe nem való. Átmeneti tárolóként létre tud hozni virtuális merevlemezt a memóriában, amit remekül használhatunk gyors fájlmûveletek elvégzésére. Teljesen ingyenes; egyetlen hátulütõje, hogy mindenáron ránk akarja tukmálni az összes többi, valószínûleg hasonlóan zseniális Gizmo alkalmazást is.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A macintoshnak meg nagy mázlija, hogy nem írnak rá vírusokat.
A Windows Vista és a Windows Se7en közt nem ugyan olyan kapcsolat van mint egy Windows - Macintosh közt. Mert köztudott h Macre nagyságrendekkel kevesebb vírus íródott.
De vki javítson ki, ha nem így lenne. Remélem nem mondtam nagy marhaságot.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Nem tudom, hogy Te mire használod a torrentet, de ha esetleg warezra, akkor érdemes tudni, hogy még az ellenõrzött wareztartalomban is elõ-elõfordulnak csúnyaságok, egy nyilvános trackeren pedig nagyjából 10bõl 3 cuccban van valami kártevõ.
Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy letöltöd a cuccot és felrobban a géped, ennél sokkal óvatosabb vírusok vannak.
Én például AVG-t használtam. Nem állítom magamról, hogy nagyon óvatos lennék, de azért nem kattintgatok össze-vissza és nem nevezném magam számítógépes analfabétának se. Egyszer próbaképp feltettem egy Avirát és lefuttattam egy Antimalware-t. Az eredmény az lett, hogy lepucoltam 2 memóriazabáló trójait, ami +8 RAMot jelentett ami nem sok, de a semminél több. Illetve a netem ~10%kal gyorsabb lett.
Magam is biztos voltam benne, hogy nincs semmi baj és nem is volt semmi látványos baj, aztán mégis volt néhány apróság. És ami a legnagyobb veszély, hogy pont ezek a jelentéktelen, látványos kárt nem okozó trójaik csinálnak utat a nagyobb veszélynek. Lásd annak idején a Sasser... Nagyjából 10 ismerõsömhöz mehettem sassert pucolni anno.
Persze 7re még nyilván nem sok károkozó létezik, de biztos, hogy a megjelenés után ez a helyzet drasztikusan megváltozik.
Az általad felsorolt programokat nem használtam (norton360-at beta teszt ideén igen, de egér akadást nem tapasztaltam, pedig nem egy erõmû volt a teszt gép, tehát a hiba nálad van)
Én a Symantec Endpoint Protection használom, nekem bevált, több mint 100 gépen üzemeltettem.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
az egyiknél érzem hogy lassítja még egy browser megnyitását is (avg), a másik megszûnteti a netet ha torrentezek (nod3), a harmadiktól az egér is beakad amikor updatelni próbál a háttérben félóránként (norton360).
szvsz biztonsági updatekkel rendben tartott windowsal és mindig friss browserrel lehetetlen bármit is bekapni, hacsak nem te indítod el egy kurvanagy install virus gombra kattintva 😊
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Nekem 64bites kéne :/
Vista-m van ki szeretném próbáli a 7-et 😊
Le tudom még tölteni valahonnan legálisan az oprednszert?(64bites kéne)Vagy marad a torrent?
Kulcsot honnan tudok hozzá szerezni?Esetleg valami crack?
Az aláírásomba szereplõ konfig vga-nak, vista-s vagy win7-es drivert tegyek fel?
hülye kérdés: A win 7 béta támogatja a dx10es vga-kat?
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Szeretném felrakni az xp mellé egy külön particiora a win7-et.
Azt szeretném megkérdezni, hogy telepítés után ugyan úgy, mint a vistaban, a számítógép bekaplocsásakor megkérdezni melyik oprendszert bootolja be, vagy itt másképp kell megoldani a bootolást?
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
http://goo.gl/gd6Zi5
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://www.headhunterz.nl/
én azt javaslom, ha nem nagyon sûrgõs, akkor várd meg az RC változatot, ami elvileg májusban fog megjelenni és mindenki számára elérhetõ lesz!
addig éles rendszerre sztem ne tedd fel, csak próbálkozz virtuálissal!
ugyan használhatod az eddigi verziókat is élesben (én pl. a 7000-t használom a mai napig teljes megelégedéssel), de nem sok értelme van, ha nem akarod újratenni egy hónap múlva! ez csak egy tanács!
tapasztalatom szerint, ami Vistával kompatibilis volt, az win7-tel is! nekem a nyomtatómat és a telefonomat is felismerte és telepítette!
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional