46641
  • Apocalipto
    Reg
  • H4V0K
    csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók tudnak itt hozzászólni! ez eddig oké de hol lehet regisztrálni? bejelentkezés menüpontot se látok nemhogy regisztrálást
  • rooney8
    Nekem még úgy is megjegyezte, hogy letöltöttem egy programot (portable, nem kellett telepíteni), beállítottam neki XP kompatibilitást. Majd később töröltem a programot. Pár napja megint kellet, leszedtem netről és megjegyezte, hogy azt régen XP módba futtattam :D
  • Hegi90
    köszönöm!
  • RAMyMamy
    megjegyzi
  • Hegi90
    Egy kérdés:
    Ez a kompatibilitási mód hogyan működik win 7 alatt?
    Pl van egy program ami a rendszerindításkor indul el automatikusan (mint egy vírusírtó, vagy akár az msn is), akkor arra minden indításkor be kell állítani, hogy milyen módban fusson, vagy megjegyzi?

Vagy ez egyáltalán nem így működik? :D
  • Bagoly81
    hoppá fel is települt
  • Bagoly81
    majd összekukázom, de a ásik gépemen magátol feltett minden drivert semit nemkelett telepiteni csak a vgat
  • Apocalipto
    A kompatibilitás
  • [HUN]FaTaL
    Sok ilyen noti van sajnos. Ennél nagyobb gratula amikor nincs is mindenhez 64bites driver
  • KranaZoli #12367
    Semmit sem kötelező. Nézd meg mennyi RAM-od szabad 4GB-ból Seven alatt úgy, hogy csak a Desktop fut. (ez nem linux) Nincs olyan game, amelyiknél 4giga nem jönne jól. Mi szól a 32 bit mellett?!
  • [HUN]FaTaL
    Aki nem hallja a különbséget annak nincsen füle.
  • Apocalipto
    Nem kötelező 64 bites oprencert rakni csak azért mert 4 giga ramod van. 3,5-et bőven nem használsz ki még egy ideig.
  • KranaZoli #12364
    Először is gratula, hogy 4GB-os notira 32 bites Vista-t tettek. Bár ez nem újdonság.

Tégy úgy!
  • Bagoly81
    laptopomra teném fel de azon gyári vista van 32 bites és mivel 64 bites a procija és 4 g ram van igy hajlok rá hogy feltegyem
  • KranaZoli #12362
    Minden magyar nyelvű ISO az.

Tölts le angol X64-es RTM-t és HUN MUI-t.
  • Bagoly81
    7600.16385.090713-1255_x64fre_client_hu-hu_OEM_Ultimate-GRMCULXFREO_HU_DVD.iso ez buherrált magyar win7?
  • Pio
    OFF

Használd az AltGr-t (Ctrl+Altot) ékezetdefiniálásra. A számokon általában jobb alul van az ékezet jele, tehát altgr+szám, majd felengeded és utána ha lenyomsz egy betűt akkor felé teszi a belőtt ékezetet. Nekem is elég sokat kell szlovákul irkálnom magyar billentyűzeten és ez egy sokkal hatékonyabb módszer, mint a numerikus kódok pötyögése, így majdnem ugyan olyan gyorsan lehet gépelni, mint normál esetben.
  • RAMyMamy
    sztem ez nem csak a hangkártyán múlik, hanem a hanfalon is, ha meg az utóbbi szar, akkor lehet akármilyen jó hangkarid...sztem:)
  • Benny04
    Hát ez beszarás. A_:SD?AS:D?AS:D?
  • Hegi90
    Van valakinek tapasztalata az Acer Empowering szoftvereivel Win 7 alatt?
  • skateout
    Lenne egy kérdésem, már ha valaki foglalkozott hasonlóval.
    Nemrégiben még kerestem olyan programot ami képes felébreszteni a gépet Hibernálásból, vagy akár kikapcsolt állapotból.
    De rájöttem, hogy már Vista idején is képes volt a gép alapból felkelni hibernálásból, az aranyos olyan rendes volt hogy hajnal 3-kor keltett fel átlagban, de volt mikor reggel 5-kor.
    Észbekaptam nemrég, hogy a Media Center miatt van mindez, mert az meg le akarja szedni a TV műsorok listáját, vagy valami hasonlót.
    A lényeg, hogy a gép képes felkelni ha kell, na de azt szerettem volna, ha akkor teszi mikor én akarom. Meg is találtam, hogy hol van ez a funkció beállítása, be is állítottam neki egy két időpontot. De az a gondom, hogy volt rá példa, hogy a Media Center miatt felkelt ismét vmi hajnal 3-4 környékén. De nincs a listában ez a feladat. Azt hová teszi el a Task Scheduler program? Valakinek vmi ötlete?
  • skateout
    Te most ugratsz minket????
    Ez nem a billentyűkiosztásra vonatkozik amit művelsz, hanem alap helyesírás, meg félrenyomott billentyűk.
    Ami sok az sok, mindenki téved, de nálad ez már kóros.
  • skateout
    Most már tényleg zavaró, hogy nem tudsz normálisan írni.
    Olvasom a topicot és mivel nem nézem elsőre, hogy kitől is van a szöveg, ezért el kezdem nagy lelkesen olvasni és szenvedek vele, mert érthetetlen néha.
    Valamit változtass, mert ez így nem poén. Főleg ha segítséget is kérsz, mert ha csak még beszólnál, akkor a kutyát nem érdekli.
  • mano1b
    hát nehéz mert english a bilentyüzek ékezet kód ból megy
  • davidka003
    Már mondtam neki de nem érti meg.
  • bon
    Na ezzel én is eggyet értek.
  • Dobronski
    Nem hulladék.
  • reaper4
    azért ne hasonlíts őssze 1 1000 éves sb-t 1 újabb integrálttal. lol
  • Apocalipto
    Írhatnál kicsit színvonalasabban is..
  • bertino
    fuh baz, na nekifutok még egyszer...
  • mano1b
    mér van az hogy át másolok adatot az mp3 lelyátcora ot is van átmék a másik gépre nincs ott ez érdekes ja és 1.3gb géprol mp3 ra 23 perc alatt másolta át tetü lassu a file kezelése de miért.
  • bon
    Csak nem hivatalosan, igaz ez is csak félhivatalosan tekinthető már ha az idézet hivatalos
  • Riccardo G
    nekem eg SB Live! 24bit external usb-s hangkarim van, és ahogy bedugtam rögtön felismerte mint USB audio device, és már szólt is, már 7000res bétán is! csak tegnap azért töltöttem le hozzá a windows update-ről eg drivert hozzá! vistás de működik faszán!
  • Apocalipto
    Most mit hazudozik? Menjen lefele a pincébe oszt ott hazudozzon!
  • Faki
    ·Hát én is így voltam vele sokáig, aztán minap amikor feltettem a win7-et és a SB live sehogy se akart működni, feltettem az alaplapi drivert átmenetileg, hogy amíg nem találok megoldást addig is csörögjön valami. Eléggé meglepődtem, sőt azt kell mondjam jobban szól mint az SB Live o.O (Genius Home Theatre hangszórókkal, szal azt se lehet mondani hogy kaka hangfalaknak tökmind1)
  • tommygear
    1 hete tudni
  • [HUN]FaTaL
    Hát a creative kártyák 100x szebben szólnak, bármilyen szarok is a driverek.
  • RAMyMamy
    szerintem egyáltalán nem az
  • [HUN]FaTaL
    És hallgatod a hulladék hangminőséget.