46641
  • Tomy Lee
    Jól van,várjad.Nekem most kell
  • Tomy Lee
    Köszi szépen
  • bon
    Nekem meg az összes telepítő készlet kellene :) De főként a Professional 32 és 64bit.
  • Riccardo G
    home premium-ot magyarba x86-ba pls :D
  • bon
    Elérhetők a magyar változatú Windows 7-ek a Technet-en (gondolom MSDN-en is).
  • grafl
    Köszi Megprobálom
  • naaa
    nm
  • cseneles
    látod...tudsz te ah akarsz!:D köszönet
  • naaa
    tessék
  • cseneles
    micsoda 1 humorzsák vagy! ha-ha
  • bon
    Igen meglehet, úgy kell a particiókat megcsinálni, hogy ne legyen üres hely kimaradva így nem képes létrehozni indításra particiót.
  • naaa
    keressss
  • grafl
    szia 1winyot rakok neki telepités elött ,meg lehet csinálni hogy ne csináljon 2 paticiot "külön inditót" hanem mindent 1 re rakjon fel?
  • cseneles
    Hi all!
    Valaki dobna 1 linket...ahonnan letudom tölteni a végleges Ultimate X64-et:)!
    Köszönet
  • Apocalipto
    Adjál rá pénzt és Én nagyon boldogan meg fogom venni.

• adobepremiere
    most jól megfogtál.......

valóban nem a tied... maga microsoft-é

amúgy cirka 320 dollárért máris használhatod.

win 7 buy
  • bon
    Csak úgy kíváncsiságból: Hol van már boltokban? ha jól tudom, csak használati jogot kap a vásárló a programra és nem tulajdon jogot.
  • adobepremiere
    Meg kell venni emberek a win 7 -et és máris tietek örökre.
    Nem kell aktiváló crack hozzá!

Hamarosan nálunk is a boltokban.

Amúgy lényegesen jobb mint elődjei.

Itt már teljes HD videó támogatást kapsz.
  • marsu
    nekem csak a böngészés lassú, de csak Firefox-al
  • marsu
    Ez megoldva.
  • Dark Angel 666
    szerintem a router nem fogyaszt többet 5 wattnáll
  • naaa
    link
  • naaa
    Windows 7Loader by Orbit30 and Hazar 32,64bit v1.2

nem tudom hol van, de írd be így a gugliba... kidoja
  • bon
    Ha úgy csinálnám mint te akkor nálunk kilehetne mindig húzógatni a hálózatoról üzemelő ébresztő órákat amikor nem vagyunk itthon, de merevlemezes felvevőket is, na meg az összes műszaki berendezést, mert ha bevan dugva mér foygaszt áramot. De a saját tapasztalataim alapján vannak beendezések ami kifejezetten utálják ha áramtalanítva vannak pl. pana felvevők, APC szünetmentes, asztali számítógép.
  • marsu
    Ilyen Felső (vízszintes ) menüt tartalmaz a win7, vagy program kell hozzá??
    Ha program akkor milyen??
  • Tomy Lee
    A legújabb Windows 7 7600-at lehet aktiválni?Ha igen,hogyan köszi!
  • ACE
    Nem értem mitől ez a nagy különbség, meg kéne vizsgálni a könyvtárak méretét...
  • ACE
    Én kikapcsolom a routert éjjelre, meg nappal amikor melózom, mert ha 15W-ot számolok, az kb. havi 6.7 kw, az meg olyan 4-500 Ft. Annyit meg nem adok a semmiért, ráadásul a környezetet is védem...
  • Tomy Lee
    Hali!
    Tényleg szuper Win 7,jobb mint eddig bármilyen op.rendszer amit használtam.Nem térek ki miben jobb miért jobb,aki használja az úgyis tudja:-)
    Ám csak 1 gondom lenne:64 GB-nak látja most,hogy feltelepítettem és ennek arányában növekszik is a System meghajtó mérete ha telepítek még dolgokat.Felraktam pár progit,game-et ezt-azt és így járok most 83 GB-nál.Ez elég durva szvsz:D
    Nemtudom mekkora win7 mérete de gondolom 20 gb-nál nem több tehát legrosszabb esetben is csak 40gb-nál kellene,hogy tartsak.
    Erre kérnék helpet mert így nem fognak elférni amiket használok data-ra meg nem telepítek..
  • xxxpaulxxx
    köszi szépen:)
  • [HUN]FaTaL
    Fut, annyira viszi a játékokat mint a korábbi OSeken.
  • xxxpaulxxx
    Még1 kérdés (még lesz sztem több is:D)
    Dosbox ugye fut Win7en és viszi a játékokat normálisan?
  • xxxpaulxxx
    ok akkor 40 lesz nekem is! köszi mindenkinek:)
  • rooney8
    Nem az animációval van a baj, hanem amíg betölti az "adatokat" :) Megjelenik az ablak és ott kell egy ideig várni, míg lesz is benne valami. De nem annyira para. Meg mondom, csak vezérlőpultnál, hálózati helyeknél...stb És ha már másodjára nyitom akkor már jó :D

ennyire hülyének azér nem kéne nézni :D
  • [HUN]FaTaL
    36G és 8G szabad, és ennyi is marad.
  • lck
    Soha nem értem másoknak miért kell ilyen sok hely.
    Nekem most 26 Gigáson van és 17 szabad. És nem szokott elfogyni. Persze idővel kicsit csökken a szabad hely, de max. 1-2 Gigával.
    Hozzáteszem hiberfile kikapcsolva + játékok és dokumentumok másik partíción.
  • MerlinW
    Én is 40-en éltetem a rendszereket.
  • Piloss
    40Gb van nálam hagyva és 23 GB szabad
    (Win7 Ultimate 64bit)
  • bon
    Nekem Vista-n se volt kevés 40gb. 4 hónapos a rendszer, tehát még RC. Jelneleg kb 25gb a mérete.
  • Apocalipto
    A 40 idővel kevés lesz. Nekem 100as vinyón van, 1 hónapos a rendszer és már most 30 giga foglalt.