46641
  • kifli
    faq-ba vele :)
  • kifli
    hmm, ez notihoz jó :)
    asszemm arra ezt rakom majd...
  • sunlight
    Az ei.cfg módosítása itt:http://i4s.hu/2009/07/windows-7-hogyan-valasszunk-megfelelo.html remélem már többen nem kérdezik
  • bon
    Nagyon régóta, nem emlékszem már rá.
  • sunlight
    Az ultimate-ban benne van a Professional is csak módosítani kell a ei.cfg -t
  • bon
    "Location-aware printing
    Ha mobil felhasználók vagyunk, akkor a nyomtató kiválasztása egy rendszeres manuális tevékenységet jelent, ami egyben bosszantó is. De már nem, a Windows 7-ben egyszer kell beállítanunk az alapértelmezett nyomtatókat (igen-igen :D), és innentől fogva a hálózat detektálása után automatikusan váltja a nyomtatót az OS. "

Forrás: Gál Tamás Magyar TEchnet oldal
  • kifli
    szedd le az ultimate változatot, megkeresed az ei.cfg-t kitörlöd az első 2 sort elmented ultraisoval, és máris felteheted a pro-t. Asszem a sources mappában van
  • sunlight
    http://www.torko.hu/forum/index.php?topic=63.0 Kiflinek
  • kirol
    Na akkor már csak az kellene, hogy valaki felrakja valahova ezt:

Microsoft Windows 7 x64 Professional Retail HUN MSDN DVD

és boldog ember leszek! :D
  • kirol
    Hát 2 mp alatt végigfutottam ,de ez a Pro tökéletes szerintem.

Mióta változtatták meg a változatok neveit? Én amit írtam, microsoft oldaláról másoltam most.
  • bon
    Sajnos nem, pedig a munkahelyemen időnként hasznos lenne :)
  • kifli
    a Location Aware Printing az micsoda?
  • kifli
    XD pont ezt kértem, te gondolatolvasó lehetsz...
  • kifli
    télleg azt a táblázatot tudná linkelni valaki amibe benne van hogy milyen szolgáltatásai vannak az egyes változatoknak?
  • bon
    De van Pro, éppen, hogy Business nincs. változatok összehasonlítása: link
  • Riccardo G
    nem a business a pro? :D én nemvágom :D
  • bon
    Szerkesztésel igen, de az ő hozzászolásában nem esett szó az iso szerkesztéséről, így abban a formában nem fogja tudni feltenni a kódjával.
  • kirol
    NA mondom megnézem, e Pro hol áll a sorban és lol, hogy nincs is W7 -ből Pro változat. :D

Home Basic
    Home Basic N
    Home Premium
    Business
    Business N
    Ultimate

Melyik a Professional? Vagy mit tud ez?
  • bon
    Középiskolai program csomag 3000+postaköltség, licensz az ingyenes.
  • sunlight
    Nekem angol Ultimate Retial key-em van az visz minden magyar Retial verziót.Próbálva
  • kifli
    mennyibe kerülnek ezek a cuccok tisztaszoftvernél?
  • kifli
    akkor viszont nem értem a hsz-ed, ha feltudja teni a professionalt is (magyart) akkor mi a probléma?
  • bon
    Ige jó, én is Pro-ra tippelnék mint Business utód.
  • bon
    Próbáld csak feltelepíteni a magyar nyelvi csomagot. Enterpirse és Ultimate verzióknál van lehetőség rá. Összes többinél már kell a WAIk, magy valamilyen buherálás.
  • kirol
    Ok, megvan. De ez az angol Pro key jó a magyar Pro -hoz?
    Gondolom akkor a Pro lesz a tisztaszoftverben is.
  • bon
    Nekem is ezt igérték a Tisztaszoftvertől. Sőt terveim szerint aktiválás nélkül fogom használni ameddig nem lesz Tisztaszoftver kódom. (Mondjuk a telepítőket is megfogom rendelni, amennyibe kerül annyit megér nekem)
  • [HUN]FaTaL
    Én sem kínlódok vele, angolt használtam már a win98ból, win2kból is:D XPből egy ideig magyart, de aztán abból is angolt, Vistaból csak angolt. :)
  • Hugh Hefner
    van msdaa-n language dvd, ahol van magyar nyelv is. szerintem az elég hivatalos : )
  • [HUN]FaTaL
    Mert a Continue Shoppinggal további programok "vásárlásához lépsz".

Mindegy már, View Cart, a másik gombra kattints és ott lesz.
  • kirol
    Na valahogy sikerült kódot szereznem. Ez az angolhoz kapott kód a magyar verzióhoz is jó ugye?
  • bon
    Én biztos nem kinlodnék vele, pláne, hogy van magyar változat is már.
  • bon
    Nekem semmi újdonságot nem mondtál ezzel.
  • kirol
    Az olvastam a #15483 -ben lévő linken, hogy már ősz végétől benne lesz a tiszta szoftverben. Az király lenne.

Nekem is van MSDNAA jogosultságom, most be is léptem, kiválasztottam Windows 7 Professional (x64) - DVD (English) -t majd amikor a Continue shopping-ra kattintok, visszalép a főmenübe és nem ad kódot.

Vajon miért nem?

• [HUN]FaTaL
    WAIKkal magyarítható, bele lehet integrálni a nyelvi csomagot, szerintem elég hivatalos, techneten is van róla leírás, de a logouton is publikáltak egyet.
  • [HUN]FaTaL
    A cikk baromi pontatlan, mert office nincsen MSDNAA-n, ahhoz a tisztaszoftver programban lehet hozzájutni.
  • sunlight
    Telepítse a Professional-t belőle
  • kifli
    de megoldható hogy a prot telepítse fel :) ei.cfg-ből ki kell törölni az első 2 sort :)
  • bon
    Nos tudtommal MSDNAA-n jeleneg angol Professional, az hivatalos módszerral nem magyarítható.
    Ha leszeded azt a változatott amit írtál, nem fogja elfogadni a legális kódod, mert az nem Ultimate változathoz való.
  • sunlight
    Az Oem-et csak arra a gépre tudod feltenni amihez adták. A Retialt pedig másik gépre is. Tömören ennyi
  • Hugh Hefner
    um, mi a különbség a retail és az oem között? msdnaa-ról igényelt kulcsom van