46641
-
#15535 faq-ba vele :) -
#15534 hmm, ez notihoz jó :)
asszemm arra ezt rakom majd... -
#15533 Az ei.cfg módosítása itt:http://i4s.hu/2009/07/windows-7-hogyan-valasszunk-megfelelo.html remélem már többen nem kérdezik -
#15532 Nagyon régóta, nem emlékszem már rá. -
#15531 Az ultimate-ban benne van a Professional is csak módosítani kell a ei.cfg -t -
#15530 "Location-aware printing
Ha mobil felhasználók vagyunk, akkor a nyomtató kiválasztása egy rendszeres manuális tevékenységet jelent, ami egyben bosszantó is. De már nem, a Windows 7-ben egyszer kell beállítanunk az alapértelmezett nyomtatókat (igen-igen :D), és innentől fogva a hálózat detektálása után automatikusan váltja a nyomtatót az OS. "
Forrás: Gál Tamás Magyar TEchnet oldal -
#15529 szedd le az ultimate változatot, megkeresed az ei.cfg-t kitörlöd az első 2 sort elmented ultraisoval, és máris felteheted a pro-t. Asszem a sources mappában van -
#15528 http://www.torko.hu/forum/index.php?topic=63.0 Kiflinek -
#15527 Na akkor már csak az kellene, hogy valaki felrakja valahova ezt:
Microsoft Windows 7 x64 Professional Retail HUN MSDN DVD
és boldog ember leszek! :D -
#15526 Hát 2 mp alatt végigfutottam ,de ez a Pro tökéletes szerintem.
Mióta változtatták meg a változatok neveit? Én amit írtam, microsoft oldaláról másoltam most. -
#15525 Sajnos nem, pedig a munkahelyemen időnként hasznos lenne :) -
#15524 a Location Aware Printing az micsoda? -
#15523 XD pont ezt kértem, te gondolatolvasó lehetsz... -
#15522 télleg azt a táblázatot tudná linkelni valaki amibe benne van hogy milyen szolgáltatásai vannak az egyes változatoknak? -
#15521 De van Pro, éppen, hogy Business nincs. változatok összehasonlítása: link -
#15520 nem a business a pro? :D én nemvágom :D -
#15519 Szerkesztésel igen, de az ő hozzászolásában nem esett szó az iso szerkesztéséről, így abban a formában nem fogja tudni feltenni a kódjával. -
#15518 NA mondom megnézem, e Pro hol áll a sorban és lol, hogy nincs is W7 -ből Pro változat. :D
Home Basic
Home Basic N
Home Premium
Business
Business N
Ultimate
Melyik a Professional? Vagy mit tud ez? -
#15517 Középiskolai program csomag 3000+postaköltség, licensz az ingyenes. -
#15516 Nekem angol Ultimate Retial key-em van az visz minden magyar Retial verziót.Próbálva -
#15515 mennyibe kerülnek ezek a cuccok tisztaszoftvernél? -
#15514 akkor viszont nem értem a hsz-ed, ha feltudja teni a professionalt is (magyart) akkor mi a probléma? -
#15513 Ige jó, én is Pro-ra tippelnék mint Business utód. -
#15512 Próbáld csak feltelepíteni a magyar nyelvi csomagot. Enterpirse és Ultimate verzióknál van lehetőség rá. Összes többinél már kell a WAIk, magy valamilyen buherálás. -
#15511 Ok, megvan. De ez az angol Pro key jó a magyar Pro -hoz?
Gondolom akkor a Pro lesz a tisztaszoftverben is. -
#15510 Nekem is ezt igérték a Tisztaszoftvertől. Sőt terveim szerint aktiválás nélkül fogom használni ameddig nem lesz Tisztaszoftver kódom. (Mondjuk a telepítőket is megfogom rendelni, amennyibe kerül annyit megér nekem) -
#15509 Én sem kínlódok vele, angolt használtam már a win98ból, win2kból is:D XPből egy ideig magyart, de aztán abból is angolt, Vistaból csak angolt. :) -
Hugh Hefner #15508 van msdaa-n language dvd, ahol van magyar nyelv is. szerintem az elég hivatalos : ) -
#15507 Mert a Continue Shoppinggal további programok "vásárlásához lépsz".
Mindegy már, View Cart, a másik gombra kattints és ott lesz. -
#15506 Na valahogy sikerült kódot szereznem. Ez az angolhoz kapott kód a magyar verzióhoz is jó ugye? -
#15505 Én biztos nem kinlodnék vele, pláne, hogy van magyar változat is már. -
#15504 Nekem semmi újdonságot nem mondtál ezzel. -
#15503 Az olvastam a #15483 -ben lévő linken, hogy már ősz végétől benne lesz a tiszta szoftverben. Az király lenne.
Nekem is van MSDNAA jogosultságom, most be is léptem, kiválasztottam Windows 7 Professional (x64) - DVD (English) -t majd amikor a Continue shopping-ra kattintok, visszalép a főmenübe és nem ad kódot.
Vajon miért nem?
-
#15502 WAIKkal magyarítható, bele lehet integrálni a nyelvi csomagot, szerintem elég hivatalos, techneten is van róla leírás, de a logouton is publikáltak egyet. -
#15501 A cikk baromi pontatlan, mert office nincsen MSDNAA-n, ahhoz a tisztaszoftver programban lehet hozzájutni. -
#15500 Telepítse a Professional-t belőle -
#15499 de megoldható hogy a prot telepítse fel :) ei.cfg-ből ki kell törölni az első 2 sort :) -
#15498 Nos tudtommal MSDNAA-n jeleneg angol Professional, az hivatalos módszerral nem magyarítható.
Ha leszeded azt a változatott amit írtál, nem fogja elfogadni a legális kódod, mert az nem Ultimate változathoz való. -
#15497 Az Oem-et csak arra a gépre tudod feltenni amihez adták. A Retialt pedig másik gépre is. Tömören ennyi -
Hugh Hefner #15496 um, mi a különbség a retail és az oem között? msdnaa-ról igényelt kulcsom van