Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson
connect (beta test) nem kapnak most semmit ha jól informálódtam?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

L7wy
Ez 32-es, ez pedig64 bites a DNA féle driverek nagyon jók, nincs velük sosem gebasz, gyorsabbak, mint a hivatalos. Pl nekem a 9.3as atival nem ment a 9600as atim, a DNA9.3al ment !!!

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Köszi az infót, megpróbálom. Már gondolkodtam egy 4850-esben, valószínû, hogy beújítok.
Hello BON!

Koszi az infot akkor inkabb ujonnan felteszem es ujra pakolok mindent vissza!
Koszi a segitseget megegyszer!

Udv: Gabor
werkfilm
a legutolsó vistás drivert megpróbálhatod feltenni, de hivatalosan ez már nem támogatott kártya azon a rendszeren se több mint negyed éve. újítani érdemes.

Hali, lenne egy kérdésem, megoldható valahogy egy Ati Radeon x1650 videókarihoz hivatalos ati driver telepítése? Mivel én még nem találtam hozzá Win7-es drivert. Ha nem, a win 7 beépített drivere kezeli olyan teljesítménnyel, mint a hivatalos? Vagy legalább hasonlóval? Elõre is köszi.
bon
Mint sokan másik is, csak hiszed, hogy teljes jogú admin vagy. Ha mindent tudnál akkor valóban nem lenne szükséged az UAC-ra. Ami szintén kikapcsolható, hogy ne figyelmeztessen. A Windows 7 már nem XP itt jobb elfelejteni sok megszokást és ez így is jó, védi a rendszer magát. A teljes jogú admin és az UAC felugró ablakja is kikapcsolható a vezérlõpulton.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DanielT
Mit kellene beállítanom, hogy ez a szemét állat minden írási mûveletet engedélyezzen, mindenhol, minden programnak. Még a Win mappában is. Mert hiába vagyok admin, hiába engedtem elvileg mindent, kapom a pofámba a felugró ablakot pl a total commandernél, aminek az inijét nem tudja létrehozni.

Egyáltalán van valahol olyan opció, hogy: "kuss, mindent tudok, ne figyelmeztess, hagyj azt csinálni amit csak akarok" Tehát mint kb az XP.

Kösz a választ.
Aha...értem. Végülis akkor fölöslegesen is töltöttem le.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

tommygear
írj megint
válasz nem is fog jönni vagy megkapod vagy nem 😄
bon
Off

A moderátoróktól még mindig nem jött választ a Vista és Windows 7 topic házigazda jogkörére.

Off vége

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
A Microsoft-tól kért kóddal nem fog sikerülni az aktiválás, mert az a RC verzióhoz való. Amúgy meg még mindig nincs a kész változat elkészülte hivatalosan bejelentve. Leszedni meg speciális elõfizetésekkel lehet majd leszedni a Microsoft oldaláról.

werkfilm
microsofttól ezt nem lehet letölteni. ez az, ami majd a boltokba kerül októberben és több tízezer forintba kerül.

Egyesek szerint a 16385-s, mások szerint a 16386-os lesz a végleges verzió.
Le szedtem, az állítólag legújabb Win 7 verziót, merthogy ez ügye végeleges, és jó meg minden. Aztán valami olyasmit olvastam, ez a verzió még meg se jelent? Pedig nem is akartam csalni, azért torrentrõl szedtem mert gyorsabb...és hát ügye a Microsolftól is le lehet tölteni ezt a verziót

Na mindegy, szóval Win 7 RTM 7600.16385 verzióról van szó. Lassan rá kéne szánnom magam az XP lecserélésére

Visszaolvasgattam, de nem jöttem rá, errõl a verzióról van-e szó, szóval mik a tapasztalatok vele?
Olvastam, hogy valami programmal kell aktiválni, de én kértem kódot a Microsofttól, az nem jó? Szerintem inkább azt kéne használni, elvégre azért adják.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

KranaZoli
Én idáig 1et próbáltam, de azt már 2x is.

Lásd itt: #10484

Sajnos a 2. nekifutásra is ugyanaz az eredmény. Vki telepítette közületek ezt a verziót?! Most már csak az lehet, hogy esetleg a letöltés nem sikerült jól.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Mondjuk rögtön alá van kommentelve egy ilyen kép:

Na persze lehet, hogy fake 😊
bon
Egy kis hivatalos info: link

Hol a mellékelt azonos nevü fájl amit le kell cserélni?
rexHUNter
OK kössz

szia az sppsvc.exe-vel lehet leállítani?
szia én ugy találtam valamejik forumba.
"- Mind két fájlt elõször saját tulajdonba kell venni, és teljes hozzáférést biztosítani.
- A "software pratection" szervízt le kell állítani
- A C:\Windows\System32\spp\tokens\pkeyconfig\pkeyconfig.xrm-ms fájlt ki kell cserélni a mellékelt azonos nevû fájlra
- A C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService\AppData\Roaming\Microsoft\SoftwareProtectionPlatform\tokens.dat fájlt szintén ki kell cserélni
- El kell indítani a szoftvervédelem szervízt
- Ezután már be lehet írni a kulcs cseréjénél egy régebben igényelt RC licensz kódot:"

üdv
L7wy
sppsvc.exe

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Firerock
melyik verziók jók az RTM-bõl?64bites kéne

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

werkfilm
ilyen biztos nincs benne, vagy valami nagyon rossz fordítás eredménye
esetleg angolul írd le a nevét ha tudod

sziasztok keresem a win 7-ben ezt a szolgáltatást.
"szoftvervédelem szervíz" ha valaki tudná hol találom.
elöre is köszi
Jaffa 2843
áhh már sikerült...
1honapja szopok vele 😄
uj ac3 verzioval megy

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
valakinek sikerült életre keltenie az ac3 filtert (külsö, külön tlepitett codecet) media player classic alatt? :S
nekem nem sikerült még, csak az alap müxik ami benne van

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

KranaZoli
És Én nem vagyok érdekesebb partner?! <#vigyor>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Pontosan lentebb olvasható a menetrend:

A Microsoft hivatalosan bejelentette a Windows 7 további menetrendjét. Lesz családi csomag, viszont nem lehet Vistáról Windows 7 E-re váltani.

Brandon LeBlanc a Microsoft vezetõ kommunikációs menedzsere a cég hivatalos blogjában bejelentette a Windows 7 további menetrendjét az RTM-tõl (Release to Manufacturing) kezdve egészen az október 22-i megjelenésig.

Bejegyzése szerint az elõzõ héten sok helyen már kiadottnak vélt RTM még mindig nem készült el, hiszen azzal kapcsolatban nem tudott pontos dátumot mondani. A nagyobb OEM partnerek ugyanis már két nappal az RTM megjelenése után hozzájuthatnak a végleges Windows 7-hez, de hogy ez mikor lesz, azt nem lehet tudni.

Ezen kívül azonban már pontos a menetrend. Ez elsõ roham augusztus 6-án lesz, mikor a független szoftver- és hardvergyártók, valamint a TechNet és az MSDN elõfizetõi számára elérhetõvé válik a legújabb operációs rendszer angol nyelvû verziója a Microsoft Connect és az MSDN oldalán keresztül. Augusztus 16-án õket követik majd a redmondi szoftvercég arany fokozatú partnerei, majd augusztus 23-án az "Action Pack" elõfizetõi. A többi lokalizációs verzió (köztük a magyar is) mindegyikük számára csak október elsején lesz elérhetõ. A mennyiségi licencvásárló vállalatok közül elsõként a Software Assurence szerzõdéssel rendelkezõk juthatnak hozzá a rendszerhet, augusztus 7-én. Míg a többieknek szeptember elsejéig kell várniuk.

A korábbi híreknek megfelelõen a Windows 7 október 22-én kerül kiskereskedelmi forgalomba, mikor már bárki számára hozzáférhetõ lesz az új operációs rendszer. LeBlanc ugyanakkor bejegyzésében megerõsítette, hogy a Windows Home Premium esetében lesz egy háromlicences családi csomag, ám annak árazását még nem hozta nyilvánosságra.

Európa nem válthat a Vistáról

A Microsoft oldalán e közben megjelentek a lehetséges Windows 7 Upgrade opciók. Ez alapján a felhasználók Windows Vista SP1/SP2 esetében Business kiadásról, az új operációs rendszer Professional, Enterprise és Ultimate variánsára válthatnak. Vista Home Basic-nél, a Windows 7 Home Basic, Home Premium és az Ultimate lesz elérhetõ. Home Premiumnál, a Windows 7 Home Premium és Ultimate variánsra lehet majd váltani. Míg logikus módon az Ultimate és Enterprise kiadásoknál csak a hasonló Windows 7 változat lesz elérhetõ.

A világon mindenhol, kivéve az Európai Unió - s így Magyarországon - belül. Az Unió beépített böngészõ miatt indult trösztellenes eljárása miatt ugyanis az öreg kontinensre csak Internet Explorer nélküli speciális Windows 7 E kiadások kerülnek. E miatt a Windows Vista nem fejleszthetõ tovább Windows N (Media Center nélkül) és Windows E variánsokra, amelyeket mind Európába szánnak.

Ezen felül megkötés, hogy Vistánál régebbi operációs rendszerekrõl nem lehet majd "upgradelni" - így XP-rõl sem -, s ugyanez igaz a Windows 7 elõzetes verzióira is. Nem lehet 32 bitrõl, 64-re váltani, s fordítva. Nem lehet másik lokalizációt választani (például angol Vistáról nem lehet magyar Windows 7 ugrani).

Az idézet
innen való.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

TothLaci
Mivel nem én dolgozok az MS-nél, ezért a kijelentésem természetesen nem 100% igéret, hanem érdekeség jellegû. Így kell ezt felfogni.
Mert te ilyen beépített M$ szivárogtató ember vagy? <#vigyor>
TothLaci
Azért az én forrásom biztosabb... persze elõfordulhatnak tévedések, de errefelé igen-igen ritkán... Majd beszélnek róla az internetes oldalak, vagy nem.
werkfilm
már negy napja megerõsítette a sok insider arc

TothLaci
Internetes oldalak is hamarosan megerõsítik. Kb. pár óra.
<#taps>
tommygear
<#eljen>
TothLaci
Egy egyszerû felhasználóként jelentem be:
WINDOWS 7 ELKÉSZÜLT

Mármint az angol RTM változat, amit hamarosan postáznak az érdekesebb partnereknek, utána a többi jónépnek Augusztus 6 felé.
mano1b
hát a 2 nem ugyanaz tul sok az eltéres.

KranaZoli
Nekem is lenne egy nyomtató problémám. Melóhelyen egy HP LaserJet 1505-ös printer-t használtam Vista alatt.

Már egy ideje Win7 RC van a gépen. Nyomtatnom kellene, de nincs telepítve a nyomtató, mert eddig nem kellett. 😮
😊

Windows felismeri, bekerül az eszközök közé azt is mondja, hogy megfelelõen mûködik csak éppen nyomtatni nem lehet rá. 😞
Ezen belül olyan kategóriába teszi, hogy "Nincs megadva"?!
😮

Próbáltam Vista 32 és 64 bit-es driver-t, de nem találja az eszközt. MS Update-en manuálisan sem találok driver-t. Kb. 30 perce szívat és most befejeztem, kinyomtattam máshol.
Pöttyet felnyomta az agyam. Nem éppen egy régi típusról lenne szó.

Italo4ever
*igy lesz jo*

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
Hello!

ket kerdesem lenne, mint uj felhasznalonak😊

-hol tudom letiltani egy adott programmnal a tuzfalat (pl easy cd csak igy le jo)
- hol tudom beallitani, hogy mely programok induljanak alapbol, vagy eppen ne?

Bocs a lama kerdesekert.

elore is kosz

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

rooney8
ÉS télleg 😄 Ezt benéztem. De gondolom win7 is a vista féle bcd-t használja, tehát ezt a leírást ugyan úgy lehet használni win 7-hez is 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

mano1b
ÉN mást mondok ilyet keres xp vs win7 mert sokan ezt szeretnék.

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Elõbb mindig a régebbit (xp) aztán utána az újabbat (win 7) kell fölrakni. Úgyhogy a kérdésedre a válasz: igen elkurtad 😊

hello tudom biztos mar kérdeztek, de mikor jelenik meg a full változat+van mar olyan verzió amit érdemes felrakni vagy varjam meg a full verziót?

sziasztok keresem a win 7-ben ezt a szolgáltatást.
"szoftvervédelem szervíz" ha valaki tudná hol találom.
köszi
[Jakuza]
Ja es azt ugy kell elerni ugye, hogy nem hasznaljak ki a hardwareben rejtozo osszes lehetoseget, hanem kell gyartani kell egy kicsit jobbat, hogy az optimalizalatlan programok gyorsabban fussanak. Ertem !!!

Ahelyett, hogy rendesen megcsinalnanak mindent, de nem lasd DX 10, amit szinte senki nem hasznal, ellenben mar itt vannak a DX 11-es VGA-k, hagy vegye a jonep.

Teszem azt ezert volt jo valoszinuleg a 64bites XP is csak vagy ket evig megfelelo alkalmazasok nem voltak ra, most meg mehet a kukaba.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nekem most lett újrarakva a 7 és bejön valami boot izé hogy válasszak régebbi winfos vagy ez az új amit felraktam!Pedig leformáztam a partíciót!
Hogy lehet azt eltüntetni onnan?Rendszerindításos résznél csak 1 Windowss-t ír!