Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Vistátol ugye gyorsabb minden rajta...?

Csak vicceltem <#idiota>
Simán megy minden gyorsan és szépen!

Prince23
Gondolommert még RC... de fejlesztés után már elindulna rajta gémek, sztem

Mondjuk ízlések és pofonok, nálam biztos nem lenne szobadísz egy windows dobozból, de még egy játékdobozból se, abból a korból már kinõttem (igazából bele se nõttem soha). Általában a megvétel utáni elsõ fûtési szezon során a tûzben végzik az ilyesmik mifelénk, de egy ideje mindent inkább online vásárolok...
Riccardo G
"és válthatják ki a papír alapú, és új szagú, kézzel fogható kiadványokat, melyek díszei lehetnek az ember szobájának..."

inkább illatuk van, de nagyon jó 😄
de tényleg nem összehasonlítható semmivel!

http://www.headhunterz.nl/

Nem indulna el rajta semmi!

IMYke2.0.0.0
jav.: ""
->

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Azt szeretném kérdezni, hogy mondjuk egy nvidia geforce GTX275 vga, hogy viselkedne a win7 alatt? Tényleg sokkal jobban futna rajta, mint mondjuk XP-n és Vistán?

IMYke2.0.0.0
Milyen szép dolog a hit...
Te azt hiszed, hogy ismersz, és tudod, hogy a Vista-t nem próbáltam...
Még szép, hogy a gépemre nem teszek fel szir-szart!
Ellenben, mások bevették a marketinget, és orrba-szájba Vista-t kértek telepíteni - saját warez DVD-jükrõl. A több ember és gép által összeszedett tapasztalat, beállítások és OS-rinyálás meggyõzött arról, hogy jobban jártam a gépemre-sosem-telepítéssel...

"Örökké te szoktad mondogatni, hogy a warez windows vagy a warez játék rosszabb, bugosabb, mint az eredeti."
Hm, csak nem elolvastad mind a 47 ezer SG-s hozzászólásomat?

Ha így tettél volna, akkor számos játék esetében találtál volna olyan bejegyzést tõlem, melyben NoCD/DVD törésre adok linket, utalok és/vagy jelzem, hogy azzal jobban megy az adott játék.
Segítek: az egyik ilyen játék topik a Bioshock-é volt... de ott a Gears of War, a GRID, a The Witcher topikja is...
Még jó, hogy ismersz. 😊

Másrészt: amíg a fejlesztõk arra költenek dollár milliókat leányvállalatoknak és feltörekvõ orosz hackereknek, hogy "szuper védelemet" fejlesszenek és kiadványokra heggesszék azokat, addig mindig is téma lesz a "warez-elt szoftverrel könnyebb az élet" hozzáállás...
Ennek fog betenni az online háttérrõl futtatott játékok bejelentése , és a szigorúan online szerverekre mentés lehetõsége és a hihetetlen és néha bonyolult online regisztrálás.

Ugyanakkor, s ezzel zárom az off-topikot: az eredeti játékok adta élményt, a kiadvány kézben tartását, a dobozt/tokot és kézikönyvet, az exkluzív tartalmakat, a gyorsan elérhetõ frissítéseket nem lehet egy lapon említeni a warezelt játék okozta élménnyel és pénz megtakarítással...

Ahogy a monitoron olvasható könyvek sem azonosak és válthatják ki a papír alapú, és új szagú, kézzel fogható kiadványokat, melyek díszei lehetnek az ember szobájának...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gameplusz
Igen, az a legjobb.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Ha tõlem kérdezed, szerintem igen. Annyi volt odairva, hogy csak az ultimate-tel megy. Más feltétel elvileg nincs. Sok sikert az aktiválással<#wink>.

precision
ez a riliz milyen?

Microsoft.Windows.7.Ultimate.Original.MS.ISO.x86-GRP

menni fog ezen az a hazar féle cucc? és az updatek utána menni fognak? persze nem az eredetiséget ellenörzõ updatekre gondolok hanem a biztonsági frissítések meg egyebek 😊

Bazinga!

mano1b
tudtok valami Process View ami megy win7 en

scs17
Ott a pont.
Ráadásul az érdek abban is állhat a Microsoftnál, h vki inkább warez windowst használjon, mint h vmelyik konkurenst erõsítse...

Szerintem egyáltalán nem hit kérdése az, hogy letölt-e mindent vagy nem, ez szimpla ténykérdés. A családban régebben 3 gépen volt XP, abból egy volt legális, de mind a három probléma nélkül frissítgetett mindent.

Amúgy itt van Jeff Raikes nyilatkozata a témában. Azt hiszem ez nagyjából mindent összefoglal. Amikor nyilatkozta még õ volt a Microsoft üzleti részlegének az elnöke.

"
Our number one goal is that we want people to use our product. If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else, and that's because we understand that in the long run the fundamental asset is the install base of people who are using our products.
What you hope to do is over time you hope to convert them to licensing the software, legally licensing it, so on, and so forth, so it’s always a delicate balance, because what you want to do is you want to push towards getting legal licensing, but you don’t want to push so hard that you lose the asset that’s most fundamental in the business.
"

A lényeg: a Microsoftnak a piaci részesedés a legfontosabb, úgy gondolják ez a siker kulcsa és sose fognak olyan lépéseket tenni, amikkel a piaci részesedésüket csökkentenék. Küzdenek azért, hogy az emberek licenszeljék a szoftvereiket, de az illegális felhasználóra is felhasználóként tekintenek, hisz õ is növeli a piaci részesedést, amit semmilyen körülmények között - még a warez elleni küzdelemben - sem szabad feláldozni.
davidka003
Örökké te szoktad mondogatni, hogy a warez windows vagy a warez játék rosszabb, bugosabb, mint az eredeti. Nulla a valóságalapja ennek.
Warez cuccal is mennek a javítások, frissítések csak esetleg kell hozzá egy újabb crack.
Ez nem hit kérdése hanem tapasztalat amivel te nem rendelkezel ilyen téren, hisz a Vistát sem próbáltad.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Abban hisztek, amiben csak akartok - nem véletlenül védték le a MS Letöltõközpont egyes részeit...

davidka003
A feltört Vistával az összes Microsoft cuccot letudtam szedni a hivatalos oldalról. Csak egy normális crack kell. 3 év alatt egyszer sem szólt, hogy nem eredeti a windows.
Ha van egy normális crack-ed akkor teljesen úgy fogja érzékelni mintha eredeti lenne.
Semmi elõnye nincs az eredeti Windowsnak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Vistát nem használtam ott nem tudom mi a helyzet, de XP-nél simán minden update lenyeshetõ warez verzióval probléma nélkül updaterõl, még az "eredeti windows valódi elõny" cucc is.
IMYke2.0.0.0
Nem érdekük.
Próbáld meg a feltört XP/Vista szoftvereddel a Microsoft Letöltõközpontról az összes fontos programot, frissítést letölteni... meglátod mire gondolok.
Azt felejtsd el, hogy a "havonta" frissített update törés megoldja a helyzetet - a kritikus update-ket minden oprendszer megkapja, az ajánlottakat (és a kritikusakat megelõzõket, kivédõket) pedig csak a legális, és a hitelesítésen valódi CD-kóddal átment XP/Vista/7 tulajok tölthetik le .
Évek óta így van.
Mellesleg, dinamikus linkekkel is operálnak...

Valamilyen szinten nekik is érdekük, akármennyire hülyeségnek hangzik.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Csak ezek után gondolom nem szabad frissíteni! Mert régebben "aktiváltam" a Vistámat, aztán véletlenül frissítette megát és leszedett egy olyan progit ami valami olyasmit irt ki hogy "Egy veszélyes szoftver található a gépen, amelyik megpróbálja kikerülni a Vista aktivációs eljárását"😊

gameplusz
Én is talán erre tippelnék...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

IMYke2.0.0.0
Hidd el, hogy októbertõl meg is teszik.
XP, Vista korában is megtették.

"Friss: A módszer könnyen kiszûrhetõ a Microsoft részérõl, melyet várhatóan meg is fog lépni."

hidd el, hogy nem fogják.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

bon
Buherált verzió.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Ennél:
Win_7_RTM_ULTIMATE7600.16385_x86_HU

Melyik verziónál?
ez nekem is bevált.

cselt
Szeptembertõl meglesz 😛
idézetet akartam.

ezt irta steve. Nekem is bevált

Na ez tényleg mûködik
az MSI Wind U100-asomon benyomtam, vagy 2-3 percig láthatatlanul szöszölt, végül eltûnt a dos-os ablak, nyomtam egy restartot és megy, aktiválva van
végül betoltam egy 2020-as dátumot is bios-ból:

stevenson1988
nem, ez úgy aktiválja offline (asszem), hogy a ha windows meglátja azt a kulcsot, és saját magáról tudja, hogy OEM, akkor rögtön aktiválttá teszi magát

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Rage47
kösz nem
HeadHunter86
Menjetek mérnökinfósnak, és kaptok MSDN-tõl kulcsot legálisan az összes MS cucchoz. Köztük a Win7-hez is 😊

ez olyan lehetõség, hogy ha nincs nete az illetõnek akkor by phone? és ha felhívják a számot, akkor ezt a kódot kapják? 😊
jólértem?
gameplusz
Feltörték a Windows 7-et

Szimbolikusan 7 nappal a Windows 7 kódjának véglegesítése után egy cracker csoport sikeresen kijátszotta az operációs rendszer beépített védelmét és aktiválta a szoftvert. A MyDigitalLife értesülése szerint a kijátszáshoz egy néhány napja kiszivárgott Lenovo OEM kiadás alapján nyílt lehetõség: a telepítõ CD-n szereplõ boot.wim olyan ún. OEM-SLP kulcsot tartalmaz, mellyel offline aktiválhatóak az elõretelepített számítógépeken a Windowsok.

Miután az említett kulcs egy OEM-SLP mesterkulcs, ezért bármely Windows 7 Ultimate kiadást képes aktiválttá tenni. Szemfülesek beszámolója szerint néhány parancssori paranccsal az RTM telepítések OEM telepítésekké "varázsolhatóak", onnan pedig egyenes az út az említett mesterkulcs felhasználásának.

Friss: A módszer könnyen kiszûrhetõ a Microsoft részérõl, melyet várhatóan meg is fog lépni.

tommygear
no kipróbáltam a bios idõ módosítást, 2011ben még mindig jó 😊
mflex
értem, ha valaki le tudná írni, hogy pontosan mit kellene csinálnom, azt megköszönném.

What about the forests?

L7wy
a c partíción van tokensbackup, azt vissza kell tenni az eredeti helyére (fogggalmam sincs hol van)

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

rooney8
Ja, hülye vagyok 😄 XP-nél az otthoni hálózat létrehozása varázsló átírta a munkacsoportot "otthon"-ra. Most átírtam workgroupra, így akkor most minden jó... 😄
Akkor tulajdonképpen XP-nél ez a varázsló csak annyit csinált, hogy átírta a munkacsoportot arra amit beírtam neki és beállította a megosztást és ezeket? Mert akkor nem is hiányzik ez Win 7-nél 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
A munkacsoport mind két rendszeren automatikuson workgroup, igaz? Elvileg akkor minden oké 😊 Bár az nem kavarhat be, hogy régen az XP egy "otthon" nevû hálózathoz volt/van kapcsolódva?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Italo4ever
egy olyan kérdésem lenne, hogy ha már elõtte aktiváltam ami "átírja" RC-re és most újból megcsinálom, akkor nem ér semmit?

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

gameplusz
Csomó key kint van már, kapásból van nekem legalább 30, de ez eléggé valószínûtlen.

stevenson1988
én így szoktam minden esetben:
mindkét gép legyen ugyanabban a munkacsoportban, xp-n a legegyszerûbb megosztási mód mehet (jobbklikk, tulajdonságok, megosztás fül és ami alul van), win7-nél meg jobbklikk, tulajdonságok, megosztás, felsõ megosztás, nem a speciális, hozzáadni egy Mindenki-t, azt mehet.
innentõl meg már megy minden, total commander-ben meg a legegyszerûbb a húzogatás 😊 (számomra)

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

rooney8
Há besz*rok... 😄 Most már látja a Win 7 is az XP-t. De gondolom valami nincs rendben itt, úgyhogy valaki leírhatná hogy akkor mit hogy<#vigyor5>

rooney8
Üdv!

Kéne egy kis segítség a hálozatok világában 😊
Na szóval. 2 gép össze van kötve egymással utp kábellel. Régen amikor XP volt mindkét gépen, akkor könnyû volt, rámentem arra, hogy otthoni hálózat létrerhozása, beírtam egy nevet, majd megcsináltam ezt a másik géppel és már hálózatban is voltak...
Most a win 7-ben minden a feje tetejére állt és nem találok semmit a hálózati kapcsolatoknál. Most odáig eljutottam, hogy a helyi kapcsolat-on megosztottam az internet hozzáférést, a helyi kapcsolat 2-n pedig beállítottam a megfelelõ ip címet ...stb). Most a másik gépen van is net, viszont nem látja egymást a 2 gép. Pontosabban a Win 7 nem látja az XP-t (csak ha futtatásba beírom, hogy \\192.168.0.1), viszont az XP látja a Win 7-et (intézõben is és futtatásban is). Gondolom ez így nem jó 😊 Vagy ameddig nincs Win 7 a másik gépen addig jó ez így? Meg ha valaki meg tudná mondani, hogy a 7-ben mi lett az otthoni hálózat létrehozás varázslóbol, azt megköszönném? 😊 Találtam valami otthoni csoportot, de ott gondolom mind2 gépnek Win 7 kell...
És végül egy képet is rakok:

stevenson1988
valószínû, csak ugyanazon a gépen a kis kínai nem akart mûködni 😊

tommygear
lol akkor ez is ugynaaz mint a kínai, ugyan az a kód