Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
parancssorba: slmgr.vbs -dlv (aktivációs idõhöz)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Egy olyan problémám lenne, hogy feltettem a végleges magyar Windows 7 RTM-et és a Mozilla firefoxot egyszerûen nem tudom lerögzíteni a tálcára. Ez mitõl lehet? Már úgy is próbáltam, hogy nem zároltam a tálcát.
Amúgy nem is értem mit írsz, a gépet offline módban aktiváltam, gyakorlatilag ez volt az elsõ dolgom miután feltelepült a rendszer, hálózatnak, internetnek még a nyomában sem járt...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Találkoztatok már azzal, hogy ha beteszek egy lemezt a meghajtóba, akkor az asztalon megjelenik az ikonja?
Ez normális?
Hogy lehet esetleg kikapcsolni?
RC verzióm van.
Kösz elõre is a helpet.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
addig, amíg benne van, használom így...
Amúgy meg kénytelen leszel egy idõ után megszokni mert a köv. Win-be nem biztos ,hogy már benne lesz...
igen, igen, már kigugliztam, azért köszi szépen
WLM ikonra a megoldás az, hogy kompatibilitási módban futtasd mondjuk vistásan.
vistaban sem használtam az újítások 90%-át
a WLM ikonját nem az óra mellé teszi, hanem a futó programok közé, de miért? vagy ezt hol tudom beállítani?
Én több játékot is próbáltam, nálam Vista-n -10 fps-em volt XP-hez képest (64 bites, SP1-es Vista, akkori legújabb driver). Most felraktam a Win 7-et, és az XP-hez képest 5-10 FPS-el TÖBB -et kapok, sokkal folyamatosabban mennek a játékok.
Egy problémám eddig ez az átkozott Catalyst probléma, nemtom hogy a Windows, vagy az Ati hibája-e (én utóbbira gyanakszok), de még így is sokkal jobb az egész. Vista-nál pláne, de XP-nél is.
"A Microsoft már le is tiltotta a nemrég feltört Lenovo CD kulcsokat."
Akik belõtték az aktivátort tapasztalnak valami furát ha win update-re mennek? Ha egyáltalán megélik a reggelt és nem öli meg õket álmukban a gonosz kalózkodós számítógépük, hisz a Microsoft is megírta a korábban linkelt cikkben, hogy milyen randa dolgokra lehet képes egy warezolt szoftver... O_o
Amúgy ha elindítasz egy programot akkor a tálcán jobbgomb az ikonjára és "Pin this program to taskbar" és akkor ott fog maradni az ikon akkor is ha a program nem fut. Végülis ez eléggé hasonló a régi gyorsindításhoz... A különbség annyi, hogy ha fut a program, akkor a futó ablakát is a "gyorsindító gombbal" tudod elõcsalni és nem foglal külön helyet a kis téglalapja. Ismerkedj vele, eléggé kézenfekvõ az új rendszer szerintem, hamar belejösz.
Szerintem nincs olyan jelentõs különbség egyik között se, hogy érdemes legyen ennyit tesztelgetni. Na persze a tesztereknek biztosít pár havi "munkát" a dolog, illetve van egy hc közönség, aki arra gerjed, hogy az õ oprendszere X játékban másféllel több FPSt produkált Y honlap tesztjében. Ahogy ezt Keynes mondta: "Minden kereslet megteremti a maga kínálatát."
lehet, hogy kicsit hülye kérdés, de már mindenütt kerestem, mégse találom: hogyan tudom elõhozni a gyorsindítás eszköztárat? és hogyan tudok bele ikonokat tenni? ez a drag&drop módszer valahogy nem mûködik :S
Operacios rendszerek harca
Maradjunk annyiban ,hogy kb a vista szintjet hozza
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Asztalon sajátgépen (computer) jobbgomb és Properties
Az ablakon bal sávban: Advanced system settings
Új ablakon Advanced fül
Startup and recovery résznél Settings...-ra nyomj rá
Így kapod ugyan azt az ablakot, mint ami lentebb volt, "Automatically restart"-tól vedd el a pipát.
szal nekem a pontos hely leírás kéne.
Nothing is True, Everything is Permitted
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
semmi
A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
az amit írtam hogy eredeti CD-t az nem cd hanem DVD😄 csak elírtam!
a splinter 1. részét simán olvassa de a násik kettõt nemképes!
felse akar pörögni
olyan gondom lenne hogy az eredeti splinter cell chaos theory dvd-m nem akarja olvasni a dvd író!
amíg xp-m volt simán feltudtuk rakni de most win7-el mintha benne se lenne a lemez :S
egy eredeti CD-t simán olvas de a chaos theory-t nem!
újraírható dvd-ket is olvas de pont az eredeti lemezt képtelen!
mitõl lehet ez???a lemez nemsérült és mást tökéletesen olvas az író!
a másik gépen xp van most ott simán elsõre olvasta!
a windows-al lenne gond?
elsõre elb@sztam a kodeket mert a sima K-lite 64 bit nm hozta elõ a feliratokat
azt lekaptam és felcsaptam a MEga K-lite-ot ami aztán faszán mginditott mindent
Sztem a K-lite Mega jó pakk
Amugy a RTM stabil gyors és sztem 10\10
Jah meg hozzácsaptam a magyar nyelvet szoval most már magyar is XD