Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L7wy
Akkor torko-n az hamis? vagyis az ittlevõ?

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

bon
Nem jött még ki.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

KranaZoli
Ezt Én is próbáltam, de Nekem 3 sornyi Kedvencek sor van és ettõl már valóban kifolyt szinte a szemem.<#idiota>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

L7wy
Kijött már a magyar Win7? érdekelne egy sha1 vagy crc kód 😄 Mivel letöltöttem torkoról, de addig nem írom ki dvdre míg nincs ellenõrzõkód.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

nandorb
de nem mukodik probaltam mar 100x esetleg megprobalod remote?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

KranaZoli
Akkor ha jól értelmeztem a mai firefox és elõnézet HSZ-eket Én emlékeztem rosszul, hogy az FF is minden egyes TAB-nak ad elõnézeti képet. Mondjuk Engem nem zavar IE-ben sem a több, szerintem jó. Ugyanígy jó Intézõ esetén is. (igen, azt használok, nem TC-d. 😊

Pio:
Erre írtam Én azt, hogy nem azon kellene imádkozni, hogy ki-bekapcsolják, stb... Hanem, Te mint felhasználó tudd meghatározni, hogy akarod-e használni, vagy sem! Legyen meg a választási lehetõséged és alternatíva, hogy Te mit szeretnél használni. Csak a Linux KDE-t tudom felhozni példának. Ahol eleve sokkal kisebb vassal beéri a shell és az összes effektet úgy tudod testre szabni, hogy az már sok. De a lehetõséged meg van. A nyílt forráskód mindig is elõnyben lesz ilyen szempontból az MS OS-ek elõtt. Ugyanez a helyzet driver-ek esetében is, ami sajnos már nagyobb probléma. Hogy a rákba lehetne úgy megírni normálisan egy driver-t, hogy zárt forráskodú az OS. Persze, hogy lefagy, kék halál, stb... Aztán sokkal késõbb kiderül, hogy pl.: az OS is sáros benne és majd vmikor megjelenik egy hotfix, aztán újabb driver, stb...

Narxis:
Szerintem akkor Neked ezért nem jó az a törés. Többiek is ezt az aktivátort használták, akik azt írják, hogy nincs Nekik 100MB-os System Reserved partíció?!
(többiektõl kérdezném 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Nekem a FF is "átlátszó"

[HUN]FaTaL
Béna vagy, azt a magyarázatot. 😄

Control Panel->Network and sharing center->Change adapter settings->jobb klikk->properties->sharing

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
Csak még annyi: ez olyan, mintha egy 1969-es Porsche-ban McPherson felfüggesztést keresnél... vagy 5 lemezes CD-váltót...
Holott, akkoriban is voltak komoly felfüggesztések, és zenét is lehetett hallgatni a sportautókban: ergo - a funkció megvolt!
Érted, ugye?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
#13585 - részemrõl az off lezárva.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nandorb
ha mar azt mondod hogy ugyanaz csak grafikusan valtoztattak akkor mert nem birom ugyanazt ugyanugy megcsinalni a win7-esen mint az XP-n?
Internet Sharing nem mukodik sehogy se a WIN7-esen arra mi magyarazatot adsz?

[Jakuza]
Baratom te egy kicsit elvagy tevedve.
Ugyanis nem lesz atvaltas dollarrol eurora, hanem ugyanannyiba fog kerulni europaban euroban fizetve, mint az USA-ban dollarban fizetve.
Tehat USA 199$, Europa 199 euro a legolcsobb valtozat

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

rooney8
Nekem átlátszó... Engem nem zavar 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

[HUN]FaTaL
Én használom, nem zavar, Vistan is használtam.

http://goo.gl/gd6Zi5

szerk.: és a start menüs IE-s rendszert is nagyon jól kihasználhatná egy csomó program (jobb szélén nyíl, ráhúzva az egeret beugrik egy almenü az indításhoz). Reméljük elõbb-utóbb implementálják majd ezeket a dolgokat a fejlesztõk mindenbe.

Némi közvélemény-kutatás: valaki használja a "glass" nézetet? Tehát hogy átlátszó a tálca és az ablakok felsõ sávja? És ha igen mennyire átlátszóak? Mert engem eléggé zavart (pláne hogy változik a hátterem), úgyhogy egybõl lelõttem az átlátszóságot, de minden win7-es cikkben írták, hogy ez mekkora jóság... Viszont itt a screenshotokon se sûrûn látom bekapcsolva. Szóval kíváncsi lennék, hogy mégis hányan használják ki ezt az eyecandyt és milyen mértékben....
Az mondjuk tényleg jó lenne meg az, hogy a jobbklikkes menübe is bekerüljön néhány dolog. Igazából a minden lapos elõnézet is tisztában vagyok vele, hogy a többségnek hasznos lenne én csak annyit szeretnék, hogy kikapcsolható legyen. Mondjuk ha nem lesz kikapcsolható addon akkor is lesz majd rá... 😄
Benny04
meg az ienél van olyan, hogy ha töltessz le vmit, akkor ilyen kis csík megy az ikon mögött.
ff-nél is jó lenne ilyen

Én megjelenése óta használtam a Vista-t nem volt azzal semmi baj!
Jött 7 és váltottam 😊

davidka003
"Akiket én ismerek így neten, Vista-t pár nap után törölték"

Én meg majdnem 3 évig használtam. 2 hete meg már a Seven van fent.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Klemice
valljuk be hogy az x sorozatos ati kártyákat nem igazán vistára találták ki
x1300al fel sem mertem rakni a vistát, hd4870-el is alig..

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Balumann
Jól látod gyakorlatilag, a Win 7 egy javított Vista, talán sok különbség nincs. Nekem mondjuk bõven elég, hogy a 64 bites Vista -n (sp1 megjelenése idején legújabb driverekkel, és jól beállítva) ami xp-n 30 fps-el futott, Vista-n 15, Windows 7-en meg 37-38 (de van, ami még többet javult, fõleg olyan játékok között amik nem használják ki a többmagos procit). És nem utolsó sorban, alapjában véve gyorsabb az egész, Vista-n több idõ volt nálam minden elindítása, betöltések, stb.
Akiket én ismerek így neten, Vista-t pár nap után törölték, vagy csak nem használták, Win 7-et viszont már többen használjuk.

IMYke2.0.0.0
Félreértettél.
De lejjebb, sokkal korábban már leírtam, hogy a Vista-t otthoni gépen kihagyva a Seven 99%-os bizonyossággal a gépemen landol a következõ szükséges rendszertelepítéskor - úgy fél év múlva.
Attól, hogy látom a rendszer okozta "hype"-t, megfogalmazom a gondolataimat, és rámutatok arra, amit egyesek nem veszek, vagy nem akarnak észrevenni, még simán lehetek W7 használó.

Sõt, én úgy vélem, a demokrácia alaptézisének megfelelõen, a kritika viszi elõre egy topik életét: a nagy egyetértés miatt unalomba fordulna, nagyon gyorsan az egész diskurzus.

Arról nem is beszélve, hogy - s ezt is lejjebb pár mondattal megvilágítottam - az XP óta nem sok új van a nap alatt, már ami az OS-eket illeti.
A grafikus máz és a kötelezõ optimalizálás, hardver- és szoftver elvárások követésén túl szinte semmi új nincs benne. Ez nem lenne baj, ha az emberek tudnák, hogy ez igaz.
De sokan azt hiszik, hogy az XP õskövület használói Neander-völgyiek, míg õk maguk a modernek... csak kicsit kellene beleásni magukat az XP tulajdonságaiba és döbbennének.

bojti
bojti
Üdv !
Minden második indításkor ez az üzenet fogad .Ötletek ?

Akkor Te most nem is használsz 7-et és csak azért jársz ebbe a topikba, hogy becsméreld az újat, dicsõítsd a régit? Sajátos szabadidõs tevékenységet választottál azt meg kell hagyni... 😊
Én minden nap az imáimba foglalom, hogy ne legyen/kikapcsolható legyen, általában 10+ tab van megnyitva és marha idegesítõ lenne annyi elõnézet alul 😊
bon
Ha nincs nem kell.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

lck
Nekem sincs ( de nem is akarom hogy legyen ) mégis aktiválta.
Narxis
Megnéztem és nincs 100MB-os System Reserved meghajtóm, Lemezkezelõben létrehozhatom?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bon
Sokan azt se tudják, hogy van súgó (munkahelyi tapasztalat)

IMYke2.0.0.0
A "racionalizálás" / modernizálás pedig külön hányinger a Vista-ban... Seven-t még nem láttam futás közben, csak a képeiteken - s azok alapján Seven = Vista.
Az, ahogy minden kategóriát átbolygattak, színesen felesleges kütyükkel megtoldottak - mikor az XP elsõ változata óta az akkori felhasználók örültek a letisztult felületeknek - hát több, mint elgondolkodtató.

IMYke2.0.0.0
A Windows XP "Help"-jét senki se forgatta?!
Nem a Vista/Seven "talált" ki dolgokat srácok!
Kismillió olyan nüansz van az öreg motoros XP-ben, amit a Vista/Seven-ben egyszerûen csak elõre toltak, szem elé tettek, és most a userek ámuldoznak...

Zsoltika 007
Csak az adott gépre teheted ahol be aktiváltad. Alaplap cseréig használhatod, aztán venned kell újra. Kisebb hardver cserét még tolerál pl vga/ram/hdd/hangkari upgrade.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

rooney8
Ja, ez engem is érdekelne... Nem lehet-e valahogy rávenni, hogy mutassa? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

KranaZoli
Jééé! Ennyire fáradt lennék már. 😊
Nem tudom miért rémlik Nekem úgy, hogy FF-nél is voltak külön kis preview ablakok?! Akkor keverem az IE-val.

Ha majd lesznek mások is, akkor írjátok már meg légyszi, hogy csak Én vagyok a balfasz. 😄

FF-ot nem is lehet rávenni, hogy legyen ilyen kis elõnézet a tabfüleknek?! Nem hülyeség szerintem. IE alatt tök jó. Nagyban megkönnyíti a böngészést.
<#nemtudom><#smile><#help><#worship>

rooney8
FF-nél nálam is csak az aktuálist mutatja. IE-nél az összeset...

KranaZoli
Csak Én emléxem rosszul, hogy a Firefox is külön preview ablakokat mutat az egyes tabfülekrõl, mint az IE?!

Most a notin dolgozgatok és Nekem furcsa, hogy a firefox preview nézete a tálcán csak egy ablak, ellenben az IE minden tabfülnek ad egy preview ablakocskát.

Ez mindig is így volt és eddig nem tûnt fel, vagy Nálam van vmi gebasz, mert az FF-nek is így kellene mûködnie?!

(remélem érhetõ voltam. 😊

nandorb
en nekem is baj volt a loader-rel legalabb 10-et toltottem le mint 1barom... de megoldottam nem azzal kell eroltetni ha nem megy...😄

KranaZoli
Mûködni is mûködik, mert éppen most frissítettem az MSE adatbázisát. <#vigyor3>

KranaZoli
Profi munka! <#eljen>

rooney8
Végül is... 😄

Jah, én csak gyorsan kerestem gúgliban egy png-t, átraktam .ico-ba és hozzácsaptam compilerben, aztán ilyen recés lett. Nagyjából 20 másodpercet vett el az életembõl az elkészítése, szóval nincs harag, hogy lecserélted 😄
KranaZoli
Nem azért van?!
1920x1080-ban elfér. <#zavart1>

rooney8
Jézusom, hogy tele van a tálcád 😄

KranaZoli
Ezt az apróságot már megoldottam. <#vigyor> Készítettem róla egy parancsikont az asztalra és ott lecseréltem az ikon-t, arra amit a Windows Update is használ. Aztán elneveztem ezt a parancsikont Windows Update-nek és pin-eltem a tálcán.

Így már baba. <#zavart1> Ehhez az ikonos verzió sem kellett volna. <#kuss><#worship>

Viszont ami érdekesség, ha az állomány fizikai nevébe írom azt, hogy Update, akkor "pajzsosz" lesz az ikon és minden indításnál jön az UAC, hogy engedélyezem-e, stb... Ha nincs benne a fizikai nevében az Update, akkor nem.

KranaZoli
Alakul ez alakul. <#wink>
De miért "recés" az ikon?! <#zavart1>

1. nehogy kitöröld a wuapp-ot ez a "progi" semmi mást nem csinál, csak elindítja azt.

2. csináltam neki ikont, nem lett a legjobb, de azért egynek elmegy 😊

IKONOS VERZIÓ
KranaZoli
A vonal része, szerintem dettó ugyanaz. <#zavart1> Ha ennél feljebb húznám, akkor már az asztalra esne.

Úgy érzem vmirõl lemaradtam XP-n és Vista-n is. <#fejvakaras>

KranaZoli
Wow! <#eljen><#worship>

2 szépséghibája van:

1.) A progit külön el kell pakolni vmi helyre.
(azért a wuapp.exe-t még nem gyalulnám ki 😊 De ez apróság.

2.) Már csak vmi Update-es ikon kellene Neki. 😊

Klemice
ja nemtudom mit kell ezen elcsodálkozni :| xp-nél is vistánál is rögzítettem progikat a startmenü tejejére...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;