Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Pio:
Erre írtam Én azt, hogy nem azon kellene imádkozni, hogy ki-bekapcsolják, stb... Hanem, Te mint felhasználó tudd meghatározni, hogy akarod-e használni, vagy sem! Legyen meg a választási lehetõséged és alternatíva, hogy Te mit szeretnél használni. Csak a Linux KDE-t tudom felhozni példának. Ahol eleve sokkal kisebb vassal beéri a shell és az összes effektet úgy tudod testre szabni, hogy az már sok. De a lehetõséged meg van. A nyílt forráskód mindig is elõnyben lesz ilyen szempontból az MS OS-ek elõtt. Ugyanez a helyzet driver-ek esetében is, ami sajnos már nagyobb probléma. Hogy a rákba lehetne úgy megírni normálisan egy driver-t, hogy zárt forráskodú az OS. Persze, hogy lefagy, kék halál, stb... Aztán sokkal késõbb kiderül, hogy pl.: az OS is sáros benne és majd vmikor megjelenik egy hotfix, aztán újabb driver, stb...
Narxis:
Szerintem akkor Neked ezért nem jó az a törés. Többiek is ezt az aktivátort használták, akik azt írják, hogy nincs Nekik 100MB-os System Reserved partíció?!
(többiektõl kérdezném 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Control Panel->Network and sharing center->Change adapter settings->jobb klikk->properties->sharing
http://goo.gl/gd6Zi5
Holott, akkoriban is voltak komoly felfüggesztések, és zenét is lehetett hallgatni a sportautókban: ergo - a funkció megvolt!
Érted, ugye?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Internet Sharing nem mukodik sehogy se a WIN7-esen arra mi magyarazatot adsz?
Ugyanis nem lesz atvaltas dollarrol eurora, hanem ugyanannyiba fog kerulni europaban euroban fizetve, mint az USA-ban dollarban fizetve.
Tehat USA 199$, Europa 199 euro a legolcsobb valtozat
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Némi közvélemény-kutatás: valaki használja a "glass" nézetet? Tehát hogy átlátszó a tálca és az ablakok felsõ sávja? És ha igen mennyire átlátszóak? Mert engem eléggé zavart (pláne hogy változik a hátterem), úgyhogy egybõl lelõttem az átlátszóságot, de minden win7-es cikkben írták, hogy ez mekkora jóság... Viszont itt a screenshotokon se sûrûn látom bekapcsolva. Szóval kíváncsi lennék, hogy mégis hányan használják ki ezt az eyecandyt és milyen mértékben....
ff-nél is jó lenne ilyen
Jött 7 és váltottam 😊
Én meg majdnem 3 évig használtam. 2 hete meg már a Seven van fent.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
x1300al fel sem mertem rakni a vistát, hd4870-el is alig..
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Akiket én ismerek így neten, Vista-t pár nap után törölték, vagy csak nem használták, Win 7-et viszont már többen használjuk.
De lejjebb, sokkal korábban már leírtam, hogy a Vista-t otthoni gépen kihagyva a Seven 99%-os bizonyossággal a gépemen landol a következõ szükséges rendszertelepítéskor - úgy fél év múlva.
Attól, hogy látom a rendszer okozta "hype"-t, megfogalmazom a gondolataimat, és rámutatok arra, amit egyesek nem veszek, vagy nem akarnak észrevenni, még simán lehetek W7 használó.
Sõt, én úgy vélem, a demokrácia alaptézisének megfelelõen, a kritika viszi elõre egy topik életét: a nagy egyetértés miatt unalomba fordulna, nagyon gyorsan az egész diskurzus.
Arról nem is beszélve, hogy - s ezt is lejjebb pár mondattal megvilágítottam - az XP óta nem sok új van a nap alatt, már ami az OS-eket illeti.
A grafikus máz és a kötelezõ optimalizálás, hardver- és szoftver elvárások követésén túl szinte semmi új nincs benne. Ez nem lenne baj, ha az emberek tudnák, hogy ez igaz.
De sokan azt hiszik, hogy az XP õskövület használói Neander-völgyiek, míg õk maguk a modernek... csak kicsit kellene beleásni magukat az XP tulajdonságaiba és döbbennének.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az, ahogy minden kategóriát átbolygattak, színesen felesleges kütyükkel megtoldottak - mikor az XP elsõ változata óta az akkori felhasználók örültek a letisztult felületeknek - hát több, mint elgondolkodtató.
Nem a Vista/Seven "talált" ki dolgokat srácok!
Kismillió olyan nüansz van az öreg motoros XP-ben, amit a Vista/Seven-ben egyszerûen csak elõre toltak, szem elé tettek, és most a userek ámuldoznak...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nem tudom miért rémlik Nekem úgy, hogy FF-nél is voltak külön kis preview ablakok?! Akkor keverem az IE-val.
Ha majd lesznek mások is, akkor írjátok már meg légyszi, hogy csak Én vagyok a balfasz. 😄
FF-ot nem is lehet rávenni, hogy legyen ilyen kis elõnézet a tabfüleknek?! Nem hülyeség szerintem. IE alatt tök jó. Nagyban megkönnyíti a böngészést.
<#nemtudom>#nemtudom><#smile>#smile><#help>#help><#worship>#worship>
Most a notin dolgozgatok és Nekem furcsa, hogy a firefox preview nézete a tálcán csak egy ablak, ellenben az IE minden tabfülnek ad egy preview ablakocskát.
Ez mindig is így volt és eddig nem tûnt fel, vagy Nálam van vmi gebasz, mert az FF-nek is így kellene mûködnie?!
(remélem érhetõ voltam. 😊
1920x1080-ban elfér. <#zavart1>#zavart1>
Így már baba. <#zavart1>#zavart1> Ehhez az ikonos verzió sem kellett volna. <#kuss>#kuss><#worship>#worship>
Viszont ami érdekesség, ha az állomány fizikai nevébe írom azt, hogy Update, akkor "pajzsosz" lesz az ikon és minden indításnál jön az UAC, hogy engedélyezem-e, stb... Ha nincs benne a fizikai nevében az Update, akkor nem.
De miért "recés" az ikon?! <#zavart1>#zavart1>
2. csináltam neki ikont, nem lett a legjobb, de azért egynek elmegy 😊
IKONOS VERZIÓ
Úgy érzem vmirõl lemaradtam XP-n és Vista-n is. <#fejvakaras>#fejvakaras>
2 szépséghibája van:
1.) A progit külön el kell pakolni vmi helyre.
(azért a wuapp.exe-t még nem gyalulnám ki 😊 De ez apróság.
2.) Már csak vmi Update-es ikon kellene Neki. 😊