Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Na akkor most?
Máté94
Értem.És bocsánat!😄
Solten
Szeptemberben fogja prezentalni rola az eredmenyeket az AV-Comparatives. Az elod (OneCare) is eleg jol teljesitett, szoval nem lehet rossz cucc: link1, link2.

Saor Alba

Solten
Miota felpakolasztam a Win7-et, "beleszerettem"... <#zavart1> Szerintem a Majkroszoft elso ertelmes op.rendszere... (nem emlitve a server/NT valtozatokat, mert azokra nem volt tul sok panasz) <#vigyor>

Saor Alba

Pethy23
Tud nekem valaki segíteni pm-be? Azt szeretném megoldani hogy a most fent lévõ win 7 mellé felrakjam külön partícióra az xp-t. Odág megy simán hogy feltelepítem mellé az xp-t csak azt nem tudom hogy ekkor eltûnik-e a boot menübõl a win 7, ha igen akkor xp-re kell-e valamilyen boot kezelõ program hogy lássa újra??

Köszi elõre is a segítséget!!
[HUN]FaTaL
14et akartam írni. Hm, pedig úgy emlékeztem RC-n még ment. Hát akkor várj a következõ Ghostra.

http://goo.gl/gd6Zi5

Nekem a 14 van meg és ezt írja.Most akkor ne foglalkozzak vele és telepítsem vagy a 12 jobb..?? <#confused>

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

rooney8
Én régen találtam egy jó oldalt, ahol részletesen le volt írva minden. De már nem tudom a címét. Meg amúgy is, minden oda van írva a telepítésnél, ne legyél <#lama> 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

[HUN]FaTaL
Norton Ghost 12

Sziasztok!
Szükségem lenne egy olyan programra mint például a Norton Ghost de ami megfelelõen mûködik W7-el is.
Köszönöm szépen!

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

[HUN]FaTaL
<#wilting>

Inkább ne telepíts windowst...

[HUN]FaTaL
imgburnnel, képfájl kiírása

Hi. A FAQ-ban láttam az MSN-re a megoldást hogy oda tegye mint az XP. Megcsinltam a kompatibilitást de bejelentkezéskor nem lép be , hibaüzit ír. Ha nem állítom a kompatibilitást akkor mûködik. Légyszi vki segítsen😊
Thx

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

MerlinW
Szerinted jó ötlet partíciófelosztást ajánlani neki, mikor a képfájl írással is gondjai vannak?😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ajánlom, hogy kérj meg valakit aki ért hozzá... Azt is hogy tanulj meg udvariasan kérni. Te csak ne ajánlgass semmit a mi kontónkra.

1. kiírod bármilyen író programmal - DVD írása képfájlból - mindegyikben van ilyen funkció - betallózod az iso-t.
2. Berakod a lemezt, újraindítod a gépet
3. Követed a telepítés lépéseit.

Ha oda telepíted ahol a mostani van akkor az lesz törölve, ha másik meghajtóra, akkor a mostani rendszered megmarad. Mindkét esetben minimum gyorsformázni kell a választott meghajtót, ezt felajánlja a telepítõ partíciókezelõje.

Ha ezek után elakadsz, google, vagy keresse fel kezelõorvosát, gyógyszerészét.

[merlinw.org]

Nasim
Csinálj egy partíciót easeus-al a Windows 7-nek,xp-rõl.Min. 25 gb kell,amire feltelepítheted majd az új windowst,a bios-ba kell állítani,ha nem bootol a lemezrõl.Kiírni meg IMGBurn el ajánlott,a telepítés meg egyszerû!

5c0rp330n
hát bazmeg inkább menj vissza legózni, valamit még elbaszol 😊

Máté94
Kérek egy részletes leírást,hogy mit,hogy kell kiírni melyik oprendszert törlni melyxiket fel,hogyan meg ilyesmik!Ajánlom,hogy amikor berakom a DVD-t ne valami BIOS fasság jöjjön fel azokkael 80-as évekbeli betûkkel😊
Máté94
Mibajodvan?
Érthetetlenül fogalmazol😊
Benny04
te opera nélkül is<#gonosz1>

Máté94
IMGBurn van meg nero meg ez ISO!Hogy írjam ki?😄
MerlinW
Lehetõleg ne képfájlként írja ki😊
(értem én csak félreérthetõ😊)

[merlinw.org]

Máté94
Bõvebben?<#gonosz2>
Szopom a faszt itt az operával:/
MerlinW
Nem vagyunk telepaták..😊

Mindegyiknek van egy neve (KB****) rákeresel guglin, vagy MS oldalán, és máris meglátod.

[merlinw.org]

Máté94
Azt se tudom mi az.
IMGBurn gondolom az kell hozzá😛
talaltam ma egy frissito csomagot, amiben van 20 darab javitas. nem tudja valaki, hogy ezek mit is modositanak pontosan?
[HUN]FaTaL
írd ki dvdre képfájlként és bootolj be róla

Benny04
be kell bootolni róla

Máté94
Akkor már csak azt szeretném kérdezni,hogy kell telepíteni Win7-et?😛
XP-bõl indíthatom és majd letörli az XP-t vagy ki kell írni egy isot DVD-re?Nagyon hülye vagyok hozzá<#zavart1><#zavart1>
[HUN]FaTaL
Nem, reinstall.

nandorb
Lehet 32bit-rol 64bitre updatelni?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

[HUN]FaTaL
Akkor rakjon 64bites OS-t, ahogy én is, nem pedig a 32bitest kell szétgányolni mindenféle szarral.

KranaZoli
A Seven-el is teljesen le tudod pucolni. Beteszed a boot DVD-t és a lemez kezelõs részénél törölheted, újra létrehozhatod, formázhatod a partíciót.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Toyo
Hali, le akarom pucolni a vinyomat totál, win7 van fent.. xp-re gondoltam, hogy feldobom, mert akkor az leformázná, de nem engedi valamiért.. mit lehet tenni, van két windows.old mappám is már és nem lehet kitörölni az istennek sem, csak a helyet foglalják. Kösz a helpet!

TDUnick: ArtMooney(HUN)

2007-es Office csinált már másnak is galibát?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

KranaZoli
Media Player Classic Home Cinema, egészen pontosan. <#zavart1>
De szerintem nem kell hozzá Codec Pack.

Egy ingyenes vírusnyalogatót már ide volt felmutatnia az MS-nek az OS-eihez. Hát az erõforrásról már korábban beszéltünk. Relatív. A motor 30MB-ot visz most el (mondjuk ez ezelõtt 40MB volt :o ) És a motorhoz nem is nyúlt az Update. Érdekes... Az UI meg még elvisz 3MB-ot.

Szerintem mondjuk jó.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
T-Mobile mobile Net-em van.

Az egyik egy Option alkalmazás, amivel csatlakozom a NET-hez, a másik pedig egy letöltés/feltöltés adatmennyiség mérõ alkalmazás (NetMeter v3.6). Szintén T-s Mobile Net miatt.

MerlinW
Softpedia-ról. Google.

[merlinw.org]

kifli
ilyen xp-hez is van, de attól még nem használja a 4gb-t, a 32bit miatt nincs arra lehetõség hogy többet használjon
Le lehet ezt még valahogyan szedni?

steam, origin: ACE_hun

Na látom már itt is kezdesz aktívvá válni 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Solten
Ez egy nagy dobas a Majkroszoftol szerintem, grat. Sok pozitiv visszajelzes van a programrol, alacsony eroforrast igenyel, ingyenes.

Saor Alba

Benny04
ASD?:AS_😄?ASD

Solten
Vistaval eddig sem sikerult, ezert szvsz Windows 7-el se fog. Nem erdemes ilyen gagyi programokkal szorakozni, 4GB eseten installalni kell a 64 bites verziot.

#14402: uristen mennyien kockulnak XP-vel... <#wow3>

Saor Alba

Solten
Media Player Classic is mukodik a K-lite codec pakkal egyutt.

Saor Alba

Solten

Saor Alba

Miley Cyrus
a CC megy, MPC megy, GTA megy, uTorrent megy, a többit nemtom😊

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

Máté94
Sziasztok!

Felraknám a Windows 7-et és megkérdezném,hogyha leírok pár programot amit használok az megy e 7-esen?

-CCleaner
-Media Player Classic
-GTA IV
-uTorrent
-VLC media player
-ConvertXtoDVD
-GTR Evolution
-jDownloader
-Total Video Converter
azt hsizem ennyi😊
Én nem kaptam ilyet, pedig nekem is fenntvan <#pardon1>

u.i.: rákerestem, és már meg is találta <#vigyor>
Látom változtattak a system tray ikonon, meg egy kicsit nagyobb lett az ablakja.
L7wy
Mi az a két zöldes ikon ha szabad kérdeznem? 😄

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.