Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Köszi elõre is a segítséget!!
http://goo.gl/gd6Zi5

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Szükségem lenne egy olyan programra mint például a Norton Ghost de ami megfelelõen mûködik W7-el is.
Köszönöm szépen!
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Thx
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
[merlinw.org]
1. kiírod bármilyen író programmal - DVD írása képfájlból - mindegyikben van ilyen funkció - betallózod az iso-t.
2. Berakod a lemezt, újraindítod a gépet
3. Követed a telepítés lépéseit.
Ha oda telepíted ahol a mostani van akkor az lesz törölve, ha másik meghajtóra, akkor a mostani rendszered megmarad. Mindkét esetben minimum gyorsformázni kell a választott meghajtót, ezt felajánlja a telepítõ partíciókezelõje.
Ha ezek után elakadsz, google, vagy keresse fel kezelõorvosát, gyógyszerészét.
[merlinw.org]
Mindegyiknek van egy neve (KB****) rákeresel guglin, vagy MS oldalán, és máris meglátod.
[merlinw.org]
XP-bõl indíthatom és majd letörli az XP-t vagy ki kell írni egy isot DVD-re?Nagyon hülye vagyok hozzá<#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
http://goo.gl/gd6Zi5
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
TDUnick: ArtMooney(HUN)
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
De szerintem nem kell hozzá Codec Pack.
Egy ingyenes vírusnyalogatót már ide volt felmutatnia az MS-nek az OS-eihez. Hát az erõforrásról már korábban beszéltünk. Relatív. A motor 30MB-ot visz most el (mondjuk ez ezelõtt 40MB volt :o ) És a motorhoz nem is nyúlt az Update. Érdekes... Az UI meg még elvisz 3MB-ot.
Szerintem mondjuk jó.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Az egyik egy Option alkalmazás, amivel csatlakozom a NET-hez, a másik pedig egy letöltés/feltöltés adatmennyiség mérõ alkalmazás (NetMeter v3.6). Szintén T-s Mobile Net miatt.
steam, origin: ACE_hun
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Saor Alba
#14402: uristen mennyien kockulnak XP-vel... <#wow3>#wow3>
Saor Alba
Saor Alba
Felraknám a Windows 7-et és megkérdezném,hogyha leírok pár programot amit használok az megy e 7-esen?
-CCleaner
-Media Player Classic
-GTA IV
-uTorrent
-VLC media player
-ConvertXtoDVD
-GTR Evolution
-jDownloader
-Total Video Converter
azt hsizem ennyi😊
u.i.: rákerestem, és már meg is találta <#vigyor>#vigyor>
Látom változtattak a system tray ikonon, meg egy kicsit nagyobb lett az ablakja.