Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Lehet hülyeséget kérdezek, de egy eredeti Windows 7 Home Premium-ot egyszerre lehet majd 2 gépen futtatni? Vagy csak 1-en? A serial miatt érdekelne a dolog.
Mintha olvastam volna Torko-nál régebben. Tehát mondjuk ha 2-en összedobjuk az árát, használhatjuk-e mindketten az eredeti serial-al?
Elõre is köszi a helpet!
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudom eltûntetni a parancsikonokról a nyilat?
köszi elõre is!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
- Start menübe beírni, hogy regedit, majd igent nyomni a figyelmeztetésre.
- elnavigálni ide: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList
- Majd a Public részre duplán kattintva átszerkeszteni a mappa helyét.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Most látom - holnap lesz 8 éve hogy regisztráltam SG-n.
Én már igazi Ö-reg vagyok itt. 😊
On
Mert nálam azokat engedte.
- A Public-mappát akkor töröltem amikor már tök üres volt.
a 4 pntnál a Public mappát nem engedi törölni
.:asChil:.
1. Létrehoztam egy Public nevû mappát ott ahova áthelyezni akartam.
2. A C:/Users/Public nevû mappában lévõ almappákat Total Commanderben, rendszergazda módban egyenként áthelyeztem az új mappába.
( Almappa felett jobbegér - tulajdonságok - hely - áthelyezés )
3. Amelyiket így nem engedte áthelyezni ( pl: Favorites )simán átmásoltam az új mappába.
4. A C:/Users-bõl kitöröltem a Public mappát.
5. Nyitottam egy DOS - parancssort és a C:/Ueres-ben az mklink paranccsal létrehoztam egy hivatkozást ami az új users mappára mutat. Lásd kép.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
És az a bibi hogy már hiába kapcsolom ki a diavetítést, akkor már ilyen marad???
Valaki esetleg tudna segíteni??
<#worship>#worship><#worship>#worship>
a biosban tudom használni, aztán ahogy töltõdik a seven bevillan a 3 led a billentyûn aztán kész. így csak a képernyõbillentyûzetet tudom használni! 😊
sûrgõs
ty
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Majd beírod a bcdedit parancsot, megjelenik egy lista a boot menü elemeirõl.
Amire neked szükséged van az a azonosító sor, azt kell beírni a bcdedit /delete {azonosito} parancs azonosító helyére.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nagy problémám van.Régebbi pcm-en használtam Vistát ami tökéletesen mûködött.Új számítógépet raktam össze és ugyanazzal a Vistával sajnos gondok akadnak telepítés során.Kipróbáltam a WIN 7-et,felraktam és ugyanazok a gondok jelentkeztek.Vagyis betöltés után kezdõdik a fagyás szerû dolog,persze néhány mp vagy perc után futnak a dolgok újra és hossza CTRL+Alt+Del nyomogatás majd visszatérés után mennek a dolgok csak az a baj hogy mindig elõjön.Ugyanez tapasztalható böngészés során is.Tulajdonképpen a folytonos "program nem válaszol" dolog jön elõ mind a régi Vistával ,mind az új Win 7-el.Nagyon idegesítõ a dolog,ugyanis fórumokon olvasgatva nem találtam olyat hogy bárkinek is ilyen gondjai akadnának és valjuk be nem is hétköznapi a dolog.
Segítségeteket köszönöm.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
az a gondom, hogy a seven nekem kikapcsolja a ps2 bill.-t.
a biosban tudom használni, aztán ahogy töltõdik a seven bevillan a 3 led a billentyûn aztán kész. így csak a képernyõbillentyûzetet tudom használni! 😊
sûrgõs
ty
Ismeretlen folyamat egyébként nem indul (regisztryben, msconfig-ban legalábbis nem látok induló kártevõt) ismeretlen dolog.
Spybot megy Windows 7-en is? megpróbálom azt is akkor.
Windows 7 32.bitnél lehet vele engedélyezni a 3GB nál nagyobb memória használatot azoknak ajánlom akinek nem támogatja a 64biet a proci és nem tudják a 64 bites op rendszert telepiteni mert igy õk is tudnak több memoriát használni. kell valakinek a prg szoljon
Még az RC verziónál volt olyan gond, ha a spybot immunizálását megcsináltad és IE8-at használsz akkor nagyon lassan jöttek be az oldalak, de cak IE alatt. Gondolom nem ez a hiba nálad.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Tegnap feltelepítettem a 7-et xp mellé másik partícióra. Maximálisan elégedett vagyok vele és szeretném megtudni, hogyan tudom megcsinálni azt, hogy a 7 legyen az elsõdleges oprendszer? Az xp-s paríciót szeretném leformázni de mivel az volt feltelepítve elõször akkor a bootmanager is azon van és utána nem bootolna a 7-sem ha jól tudom. Szóval van lehetõség arra, hogy csak a 7 maradjon a gépen és a bootmanager nélkül induljon? Elõre is köszönöm a segítséget.
infidel
NOD32-m van és a windows beépített tûzfalat használom, próbáltam már kilõni mindet, próbáltam letiltani a Firefox kiegészítõket, hátha az zavar be, illetve Opera böngészõt is, annál sem lett jó. Van valakinek valamilyen ötlete, hogy mi lehet a gond?
Ja és csak a böngészéssel vannak problémák, ha játszok, TS-en csevegek, fájld küldök/töltök, minden folyamatos, nincsenek akadások.
Azt vettem észre, ha eszközkezelõben eltávolítom az Nvidia audio device -és a HD audio device -t, majd új eszközök keresésére kattintok, akkor újrarakja ugyan azt, mint amit töröltem és van hang.
Így már nagyon nem értem mi a baja. És mondom ezek a driverek voltak az RC alatt is, szóval a teljesben meg rontottak valamit az RC -hez képest.
Ha eddig ment a driver, akkor csak nem driverhiba nem?
Van valakinek ötlete, hasonló tapasztalata? Lehet, hogy ez az RC-ben még nem mûködik? A végleges RTM 7600-asban valaki írt már DVD-RAM-ot?
Senki sem használt még DVD-RAM-ot Windows 7 alatt?