Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
#16133 itt vannak a frissítések, ha türelmetlen vagy.

[merlinw.org]

Mivel még meg sem jelent ezért hova frissítsen?

CroftManor
Hali
Kb egy hónapja feltettem a végleges win 7et a 7600as buildet és már kb egy hete semmilyen új frissítést nem talál? Csak a 35 választható nyelvi csomagot és ezen kívül semmit? <#nemtudom>

Nothing is True, Everything is Permitted

kirol
Az adott verziójó, pl. Windows 7 Pro 32 bit -es kulcs jó a W7 Pro 64 bit -hez is? Vagy még ez is meg van különböztetve?

Shep
Na azt még nem néztem, kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

atesz25
Okés Köszi szépen!

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

MR ME
64 bites egyértelmûen

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

atesz25
Sziasztok, kérdésem az lenne hogy win7-et szeretnék használni.Van 4 GB ramom és egy 1GB videókarim.Melyik win 7 kellene nekem a 32 vagy a 64 bit-es?Mert azt hallotam hogy a 32 bit-es nem kezel csak összesen 4 GB-t

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

UAC off szart se ér csak kérdezget minden marhaság miatt.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hát mivel nekem magyar ezért nem xD Najó tényleg nem ezek szerint szerencsére :S?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

annyira idegesítõ tulajdonsága ez a windows 7-nek, hogy lehet kikapcsolni?

nem tudok pl ftp-rõl letölteni, mert nem engedi, hogy írjak vele a mappába. pedig rendszergazda vagyok, és rámondtam, hogy hajthat végre módosításokat a program. külön le kell vennem az írásvédettsgéet.

firefox szintén, nem tudok lementeni filet, mert rendszergazda engedélye kell hozzá. aki én vagyok...

Nektek szokott olyan lenni, hogy nem kapcsol ki a gép? Csak ki van írva, hogy Shutting down, és ennyi.
passatgt
hogyan lehet egy progit úgy indítani, hogy ne teljes képernyõn, hanem ablakban induljon?

Mikiller
Vista kompatibilis módban nem megy fel a CD-rõl?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Shep
Olyan kérdésem lenne, hogy audigy 2 value kártyához van windows 7 dirver, pontosabban nem is annyira a driver a lényeg, mert az találtam, hanem surround mixer ahol a hangfalakat tudom belõni? Vistához van spéci driver cd-m, de win7-hez nem találtam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szia,

Mobility Modder -t már próbáltad? Ez egy kis progi amely lehetõvé teszi. hogy a normál Catalyst laptopokba épített VGA -n is mûködjön.
A google -n találsz hozzá magyar nyelvû leírást is.
Ha hülyeséget írtam akkor bocsi, egy próbát megér...

Üdv

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Köszi a segítséget!
Megcsináltam amit írtál, de nem segít mert így már le is fagy a kép, a hang megy tovább, de géppel semmit nem lehet csinálni.
Amúgy HP nx6325-ös laptopom van, ATI Rad x1150 kártyával a driver amit leszedtem hozzá 2007 jan.31-ei... valószínú ezzel lesz a gond, de honnan szedjek újabb drivert mert a legtöbb nem megy fel mert nem talál kompatibilis hardware-t... A win updatessel pedig nem lehet több monitort, kivetítõt használni...
Van még esetleg valami ötletetek?
Elõre is köszönöm!
hmmm most már világos😄

Amúgy most van egy kis problémám...
mióta fent van a windows 7 és ki van kapcsolva a hibernálás az a nagy problémám van, hogy NÉHA, amikor sokáig egy helyben hagyom, akkor egy idõ után hogy is mondjam... "lefagy" a rendszer... mozog az egér, de nem tudok sehova se kattintani... a tálca nem jön fel (automatikus elrejtés) a task mgr-t nem tudom elõhívni... semmmi... ez mitõl lehet?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

[HUN]FaTaL
"Magyarosítás"

<#wilting><#wilting><#wilting>

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
A magyarosítással van csak igazán baj!

Hogy érthetõ legyen (idézet egy interjúból):

- Önt milyen okok vezették a névváltoztatáshoz?
- Ez akkoriban megszokott volt. Engem Lukácsnak hívtak, ez volt a lánykori nevem. Én is zsidó származású vagyok, a férjem keresztény volt, de neki is magyarosított a neve.

Névváltoztatás

- A magyarosítás során két lehetõség volt... Hogy is mondjam... Az emberek svábok voltak, azaz németek, nem okvetlenül zsidók, vagy pedig zsidók, akik aztán magyarosították a nevüket. Az 1896-os millenniumi évben hazafias hullám volt Magyarországon. Magyarország ezeréves fennállását nagy ünnepségek kísérték. Sok magyarosítás történt. A férjem családja sváb volt, a XVIII. században Mária Terézia idejében Dél-Magyarországon lettek letelepítve. A férjem családneve Kinzig volt. Az apa még a férjem születése elõtt -- 1897-ben -- magyarosított. Férjem kereszt- és születési bizonyítványa hátulján az áll, hogy az apját Kinzignek hívták, és hogy õ mint Kerényi Károly született. A Kinzig a Neckar mellékfolyója. Onnan származnak, erõsen hívõ, katolikus családból. A férjem ilyen katolikus környezetben nõtt fel. És hogy hogyan találtak erre a Kerényi névre, az is egy külön történet. Az volt a szokás, hogy a gyermeket annak a napnak a védõszentjérõl nevezték el, amelyik nap született. Az apósomnál ez Quirinus volt, aki Pannóniában élõ mártír volt. Az apósom június 4-én született. Ez a Quirinus nap, és a Quirinus magyarul Kerényit jelent.

A magyarítás - a forrástartalom - magyarra fordítást jelent!
A magyarosítás pedig magyar közegben használatos külsõségekkel (név, jelzõ stb.) ellátást!
Remélem, érzékelhetõ a különbség.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

a magyarosítással még nincs is baj, de a hamarosan... hamarosan az már gázabb😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

GyaxyBoy
Emberek én megõrülök! 😞
Van egy Gigabyte P6000 TV Tunerem! Ha felteszem a drivert, akkor a Media Centerben, megy faszán a kép és a hang!
Ha felteszem a gyári, vagy a CHRIS TV programot, akkor megtalálják a csatortnákat, hang van de kép nincs! 😞
ÉS ezután már a Media Centerben sem lehet semmit látni!
Nagyon fontos lenne a segítség!
Már állítgattam a VGA-nál a kimenetet (1 illetve összevont kép 1 képernyõre) de nem jön elõ! Valakinek volt hasonló problémája?
Segítségeteket, elõre is köszönöm!
IMYke2.0.0.0
"Friss: belsõs információk szerint hamarosan az Enterprise kiadás is hamarosan felkerül az MSDNAA-ra, melyre már lehet telepíteni a nyelvi csomagokat, így a magyarosítást* is. Addig is egy kis okosság a Professionalhez."

Valaki rúgja seggbe helyettem is, kérem szépen! Köszi!

* = helyesen: magyarítást

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lck
Az ATI hibaüzenet ellen ezt csináld:

1. Goto registry editor (start -> run -> regedit)
2. Navigate yourself to HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetControlGraphicsDrivers (make sure GraphicsDrivers is highlighted).
3. Right click -> New -> DWORD (32-bit) value -> Name it: TdrDelay -> double click it -> Set it to A (hexadecimal) or 10 (decimal).

The reason for doing this is because the default value before Vista tries to recover the display driver is 2 seconds. When you are playing games or watching HD videos, the display driver is doing complicated calculations and Vista may think it has stopped responding. By prolonging the delay, you’ll receive the message less often and hopefully completely gone.

UPDATE: I’ve just tried this again. What happen is that my computer would freeze for 10 seconds, then display the message. So if your delay before the message appears has been increased to 10 seconds, I suggest setting the delay to 1 second instead until you find a permanent fix.

UPDATE2: Try turning off the timeout detection:

Regedit.
Navigate to: HKLMSystemCurrentControlSetControlGraphicsDrivers
Add the following DWORD: TdrLevel and set the value to 0.
Reboot.
See this Microsoft support page for more information.

Nem tuti tipp de lehet jó lesz.
Bocs nincs idõm fordítani, indulok melózni.
Zan
A drivert kellene frissíteni szerintem,mikor volt utoljára frissítve?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Köszi a válaszokat! A VGA driverrõl megfeledkeztem és nem írtam hogy néha ha pl youtube-on kiteszek egy videót full screenre akkor elmegy a kép egy pillanatra és a tálcán kiírja hogy az 'ATI illesztõprogram összeomlott, majd helyreállt' -persze most nem csinálja, nehogy tudjak valami konkrétabb hibaüzit kifényképezni- bár ezt még a KMPlayernél nem csinálta.
Amúgy ATI Radeon x1150-es kártyám van, drivert pedig a laptop gyártó oldaláról szedtem le -vista 32 bit.
Viszont GOM Playernél is ezt csinálta...
Mikiller
Én is tapasztaltam ilyet XP-n, ilyenkor a defrag bekapcsol.Nem tudom miért. Onnan jöttem rá, hogy a Kaspersky filmközben rákérdezett, hogy engedélyezem-e a dfrgntfs.exe futását. Na mondom mi a szar ez?
Aztán leesett, hogy valszeg a defregmentáló rövidítése 😊

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

bon
Ja az lehet, hogy nálam is van, nem szoktam figyelni a led-et, az a dolga a winyónak, hogy dolgozzon. Ameddig nem lassúl be a gép a winyó miatt nem zavar.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

MerlinW
Szaggatás nálam sem volt, csak az állandó HDD aktivitás. Gyengébb gépeken ez okozhat szaggatást.

[merlinw.org]

bon
Én még nem tapasztaltam szaggatás KMPlayer maitt, lehet, hogy szerencsém volt.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

MerlinW
KMPlayer okozza, én is észrevettem. Nem tudom mit csinál, folyamatosan járatja a HDD olvasófejét...

Szerencsére én GOM Playert és a MPC-ot használom, de mikor kipróbáltam én is néztem nagyokat😊

[merlinw.org]

bon
VGA driver frissítés?

Hello!
Az én problémámra tud esetleg valaki valami megoldást vagy egyedi és el kell fogadnom?
K Ö S Z I
mano1b
én tudok segíteni de ha vissza nézel le van írva kb úgy 120 cikkel

MerlinW
Csak az OS-ról beszéltem, nem mondtam, hogy kulcsot is kap az ismerõstõl😊

[merlinw.org]

bon
Kinek érhetõ el az MSDNAA? link

sunlight
Kérdezd meg tõle. Én ruha kereskedõ vagyok de van hivatalos Retial kulcsom<#wave><#wave><#wave>

MSI X58 Pro, Intel&#174; Core&#8482; i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

És programtervezõ informatikusoknak van ilyen?😄

kifli
mért azt többször is lehet használni az msdn keyt??
Biomérnököknek van ilyen?
"felsõoktatásban tanul, nekik ingyen van"
Ezt hogy érted? Akkor mi is fogunk kapni win7-et ingyen????

bon
Home Premium-nál kisebb változatott szerintem ne használj, ha ennyire nincs memóriád akkor kár feltenni bármelyik Windows 7-et.
Aktivátorokat próbálni kell, vagy mûködik vagy nem, szerencsén múlik.
Hivatalos kódhoz nem csak vásárlással juthatsz. pl. Tiszatszoftver, vagy msdnaa.
Igen az a hivatalos, az ott lévõ azonosító számmal lehet ellenõrizni.

sunlight
Igen ez a jó verzió. Nekenm az Ultimate van fönt alapon 37 folyamat megy és 635 Ram-ot használ. Vannak jó activátorok keresgélj itt is:http://www.torko.hu/forum/index.php

MSI X58 Pro, Intel&#174; Core&#8482; i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

MerlinW
Nem "esznek" kevesebbet.
Az aktivátorok mûködnek, az hogy meddig az MS-en múlik. Végleges megoldást november után érdemes keresni. Pl a vásárlás kényelmes megoldás.

Torko-s nem tudom, hogy jó-e. Keress egy ismerõst aki felsõoktatásban tanul és kérj tõle egyet, nekik ingyen van.

[merlinw.org]

Hy, ezt nekem írtad? Akkor tulajdonképpen 360 napig használhatom, utána ha reinstall, akk. megint megy? Máshogy kell majd használni a hiv. megjelenés után az aktiválást? Vagy akkor is így kell majd csinálni?

-ok
-ok, elég a Home Premium, de attól butítottabbat ne használjak játékra, csak ezt? Csak azért kérdezem, mert nem lehet, h kevesebbet eszik egy attól is kisebb kiadás?
-ok
-de elvileg ezek a neten fellelhetõ aktivátorok akkor nem mûködnek? Vagy hogy van ez? Vagy rendes aktiváló kódot csakis megvétellel tudok szerezni?
-erre meg nem válaszoltál, a torko-s kép alapján az jó verzió, amit épp szedni akarok?

sunlight
Nekem is ez van fent az "ei.cfg" módosításával bármelyik verziót feltudod telepíteni. Vannak rá Activátorok mennek vele amíg mennek, de kis trükkel 360 napig használhatod a rendszert.http://www.hogyan.org/windows-7-rtm-probaidoszak-meghosszabitasa

MerlinW
- létezik
- igen elég
- lehet, de nincs mire, majd okt 22 után jönnek a javítások
- ameddig a boltit. Ha aktiválod bármeddig, ha nem akkot 3x30 napig + trükközés.

[merlinw.org]

Üdv. Pár kérdés:
-Az MSDN-es win7 RTMbõl már létezik hivatalos magyarítással ellátott kiadás is?
-csak játékra, netre, és az ehhez szükséges progikhoz elég a Home Premium? Vagy elég lehet egy kisebb is?(ami talán nem eszik annyi memóriát feleslegesen)
-az elõbb említett msdn-es kiadást most is lehet updatelni? vagy ha nem, akkor a felhasználói megjelenést követõen mindig lehet updatelni?
-ezt az msdn-es verziót maximálisan meddig tudom használni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://torko.hu/images/win7_Ult%28x86%29.jpg?rand=777401367
ezt nemtom hogy kell figyelni, de azt jelenti, h az, amelyiket tölteném, nincs belebuherálva?😄
Kösz a helpet.

sunlight
Firefox

sziasztok!
nekem az lenne a gondom a windows 7el hogy az internet explorer nem menti el az elõzményeket...szal ha beirok egy oldalt, elmentek egy jelszót stb akkor kilépés után egybõl törlõdik minden...nem tudnátok esetleg vmi megoldást rá?😊

köszi elõre is