Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Xblades-el, ill. más forrásokból sikerült kitalálni, hogy hogyan lehet láthatóvá tenni a partíciókat:
Számítógép-jobb egérgomb klikk/Kezelés/Tárolás/Lemezkezelés/jobb egér klikk a láthatatlan meghajtóra/Meghajtóbetûjel és elérési út módosítása, onnan pedig már egyértelmû.
Win7 alatt nvidia videókártyát miként lehet tuningolni? ntune kék halállal elszáll, rivatuner telepítésénél meg az oprendszer tiltakozik nem megfelelõ illesztõprogram miatt.
AeroCool S9 PRO | ASUS P5B Premium | Dual-Core E5200@4500Mhz | Noctua NH-D14 | 4Gb Kingmax DDR2 800Mhz | ASUS ENGTX260 896Mb | FSP Everest 800 Watt | Logitech G25 + Xpit Red cockpit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Valahogyan kilehet deríteni, hogy melyik nem jó? Esetleg a hibaüzenetet törölni? Köszi
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
hogy legfelsö ablak alá banézni hogy mi van mögötte?
egyszer láttam egy videoban
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
UAC is meg nem is 😊
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Akinek talán nem tetszene a windows 7 külseje itt van egy rakat visual stlye hozzá 😊
Katt
http://facebook.com/musicleander
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
"Well i have been doing some research, and i now know what is meant by the error displaying Buffer Overrun Error.
Basically, the problem is that there are A NUMBER OF VIRUSES on your computer, they are mostly spyware, and are part of a virus group called VUNDO. i dont know what VUNDO means but you know what i mean. I will keep you all updated on this. and what will be used best against these viruses.
these viruses are not potentially harmul, they are basic spyware which are over rulling your command to your camputer.
Obvious signs of this are:
- A massive number of pop-ups stating that you should download a free spyware check. DO NOT EVEN THINK ABOUT OPENING ONE OF THESE, AS THESE ARE THE VIRUSES IT SELF TRYING TO INPUT MORE INTO YOUR COMPUTER.
-Errors stating that you have a virus.
-Do Not Bother Using AVG or AVAST anti-virus to find viruses mentioned. these viruses are 2008 viruses and will not be detected by a standard update of your old anti virus."
ゾルターン
Sok forumon az nv-nek akkor jon elo ez a problema miutan update-lik a VGA drivert .
ゾルターン
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Aztán felraktam a Win 7 figyelve a lehetõ legbiztosabb kompatibilitásra ( mint ítram a video driver-t is rendszeresen frissitem) nem egy programmal kelet játszanom mire müködni kezdet de ez a kettõ mindközül a legproblémásabb volt. De a bosszantó az volt hogy megvetem a játékokat is és mégsem müködtek, és itt meg is találtam a felhasználóban a hibát. Mivel ha valami megjelenik Honosítva akkor azt a verziót veszem meg. ( és ez saját nézetem hogy támogasam õket ha már eljutotunk idáig hogy néhány nagy név is honosítva jelent meg, a minõségrõl nem mindig õk tehetnek)
És csak a magyar Patch-et tetem fel, ami most majd ha felteszem az angol patcheket majd kiderül hogy hiba volt-e.
És köszönöm mindenkinek <#worship>#worship>
Legelsõ dolgom volt amint felállt a rendszer telepítés után😊 Persze aki nem power user az ne tegye. Ja és ne igyatok, dohányozzatok, drogozzatok.
Na jó, ihattok...
[merlinw.org]
Vagy tényleg a felhasználóban van a hiba és végre elmehetek nyugdíjba.
Control Panel->Action Center vagy User Accountsnál tudod kikapcsolni. Nem tudom hogy van a magyarban.
http://goo.gl/gd6Zi5
A patch a TAGES HONLAPJÁN elérhetõ a Drivers menüpont alatt külön 32 és 64 bites rendszerre is, az majd megoldja a problémát.
Mint minden új rendszernek, ennek is kell valamennyi idõ mire talpra áll, azonban nem sok alkalmazással, játékkal találkoztam amit így, vagy úgy ne lehetett volna életre lehelni. Ha ezzel nem tudsz megbékélni, legközelebb ne telepíts hivatalosan 3 napos rendszert, várj pár hónapot. Hova az a nagy sietség.
[merlinw.org]
Akkor másképp kérdem hogy lehetek bejelentkezéskor teljes jogú rendszergazda?
Uac-ot hol kapcsolhatom ki?
Mármint ha külön winyora telepitem a játékokat ésa telepitõ létrehoz magának egy Program Files mappát és abba telepit az se jó?
Mondom ezis csak egy program biztos össze lehet hozni, ha más nem a program készitõk. De tudok olyanról is hogy nem foglalkoztak vele mert még hivatalosan nem jelent meg a Win 7. (mármint akkor még)
jobb klikk az exén->futtatás rendszergazdaként.
Vagy kapcsold ki az UACot.
Egyébként játékot nem telepítünk a program filesba.
http://goo.gl/gd6Zi5
Természetesen igyekszem a legfrissebb nem béta formájú driver-eket és a járékhoz kelõ Directx-et felteni.
Ezt kérdeztem ha alapban rendszergazda szintû fiókban léptem be (másik nincs is) van valami magasabb szint amirõl nem tudok?
Ennek ellenére végig probáltam az összes kompatibilitás modot, a futtatás rendszergazdaként is.
XP kompatibilitásban próbáltad?
[merlinw.org]
De hiába hoztam fel a hibákat fórumokon nálam okosabbak (mint látom te is) se tudtak segiteni.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Játékért op.rednszert nem rakunk fel ha még hülyék is vagyunk hozzá.
Már az ötödik játékommal szórakozik ebbõl három el sem indul!
Ennek a Májkrófosnak megint sikerült kiadnia egy olyan Op. rendszert ami tele van hibával, értem én hogy új még be kell járatni.
De szerintem az olyan emberek nézõpontja is érthetõ mint én, aki megveszi a játékot több tízezer forintért majd az Op. rendszer miatt nem tud vele játszani.(a játékok forumán beszéltem a többiekkel hogy Win 7 alatt másnál se müködik az adott játék)<#gonosz2>#gonosz2> Már odáig jutotam hogy meg crack-eltem de úgy se müködöt.
Hogy emiatt keljen valakinek viszatérni a régi Op. rendszerhez nagyon szomorú 😞((
Pedig ezen kívül nagyon meg voltam vele elégedve.
Kb. 5 perce végeztem a Windows 7 telepítésével, csak lenne vele egy kis problémám.
Elõtte XP volt fent, 2 partícióval egy 500 gigás vinyón. Az XP partíciója 100 gigás volt, ill a 400 giga maradék. Amikor kérdezte a Win7, hogy hova telepítse magát, kijelöltem a C mappát és leformáztattam. Ezután szépen fel is települt, csak az a baj, hogy a másik partícíóm eltûnt. Nem látja a Win. Tud valaki esetleg valami megoldást a dologra, mert elég kellemetlen.😞 Remélem, az adatok megmaradtak.
Köszönöm szépen elõre is a segítséget!