Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
ATT nem indul windowssal ha nincs kikapcsolva.

http://goo.gl/gd6Zi5

Miley Cyrus
Minden microfos által integrált dolog szar.
Ie8(pl..)

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

stevenson1988
az alap miért nem jó?

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Miley Cyrus
Van valami rendes töredezettségmentesitö progi Win7.Ult.64bit-re?

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

Megvan a probléma, leírom, hátha segít valakinek.

Xblades-el, ill. más forrásokból sikerült kitalálni, hogy hogyan lehet láthatóvá tenni a partíciókat:

Számítógép-jobb egérgomb klikk/Kezelés/Tárolás/Lemezkezelés/jobb egér klikk a láthatatlan meghajtóra/Meghajtóbetûjel és elérési út módosítása, onnan pedig már egyértelmû.

Üdv.!
Win7 alatt nvidia videókártyát miként lehet tuningolni? ntune kék halállal elszáll, rivatuner telepítésénél meg az oprendszer tiltakozik nem megfelelõ illesztõprogram miatt.

AeroCool S9 PRO | ASUS P5B Premium | Dual-Core E5200@4500Mhz | Noctua NH-D14 | 4Gb Kingmax DDR2 800Mhz | ASUS ENGTX260 896Mb | FSP Everest 800 Watt | Logitech G25 + Xpit Red cockpit

Sziasztok van egy ilyen problémám,hogy a mappák irásvédettségét ne mtudom megszuntetni,és ezáltal nem tudok velük mit kezdeni (most pont egy jatekban kéne a valtoztatás) nincs bepipálva,hanem egy ilyen kocka van ott.és akarhanyszor kiveszem. megnezem ujra,és megint viszaugrik.

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Törölt felhasználó
Sziasztok! Feltettem a 7-t, telepítettem pér drvert, progit. Újraindíásnál felajánl két 7 közül választani. Valószínüleg valamelyik driver vagy program nem jó neki.
Valahogyan kilehet deríteni, hogy melyik nem jó? Esetleg a hibaüzenetet törölni? Köszi
Sziasztok! A home prémium ugyan azokat a funkciókat támogatja mint a töbi (pl: ha leteszem tálcára az ablakot az kiadja pici ablakba?)

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

urbijoe
hol kell beálitani a media player-ben az equalizert?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Gideon Wieth
Witcherrel nekem úgy sikerült hogy a tuladjonságoknál állítgattam hogy XP módba fusson, sp2 sp1 sp3 rendszergazdai joggal vagy anélkül stb....

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

urbijoe
sziasztok
hogy legfelsö ablak alá banézni hogy mi van mögötte?
egyszer láttam egy videoban

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Gideon Wieth
Nem tudom mien kölcsön kaptam egy ismerõsömtõl. És eredeti, még nem is aktiváltam 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

stevenson1988
Én sem kapcsoltam ki, csak kicsit 'finomhangoltam':
UAC is meg nem is 😊

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

bon
Én nem kapcsolom ki az UAC-ot, csak egy fokkal lejebb van véve az érzékenyésgi szinteje.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Nem jó a driver támogatása az alaplapodnak, sajnos ez nem meglepõ, cégek maguk döntik el, hogy támogatják e driver-ral az új oprendszet vagy nem. De sokszor az is elõszokot forduli, hogy megy a hangkártya csak éppen nem úgy mint ahogy az ember elvárná.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

csokalaci
Sziasztok !
Akinek talán nem tetszene a windows 7 külseje itt van egy rakat visual stlye hozzá 😊
Katt

http://facebook.com/musicleander

Hát ez elég problémásan néz ki :S THX a választ akkor vírus ellenõrzés és spyware írtás ha nem jön be akkor reinstall.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

gurubefree
Buffer overrun detected :

"Well i have been doing some research, and i now know what is meant by the error displaying Buffer Overrun Error.

Basically, the problem is that there are A NUMBER OF VIRUSES on your computer, they are mostly spyware, and are part of a virus group called VUNDO. i dont know what VUNDO means but you know what i mean. I will keep you all updated on this. and what will be used best against these viruses.

these viruses are not potentially harmul, they are basic spyware which are over rulling your command to your camputer.

Obvious signs of this are:
- A massive number of pop-ups stating that you should download a free spyware check. DO NOT EVEN THINK ABOUT OPENING ONE OF THESE, AS THESE ARE THE VIRUSES IT SELF TRYING TO INPUT MORE INTO YOUR COMPUTER.
-Errors stating that you have a virus.
-Do Not Bother Using AVG or AVAST anti-virus to find viruses mentioned. these viruses are 2008 viruses and will not be detected by a standard update of your old anti virus."

ゾルターン

gurubefree
Nekem AMD/ATI van es ezt csinalta Dead Space-el .... minden mas game problema nelkul fut a gepen . Lehet egy ujratelepites segit ( en nem probaltam mert tort volt es annak tulajdonitottam a problemat )

Sok forumon az nv-nek akkor jon elo ez a problema miutan update-lik a VGA drivert .

ゾルターン

xblades
Kösz hogy írtad csak patchelni kell a Tages DRMet és indult a Stalker. A Wichert még újra telepitenem kell.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Ez milyen hibára utal? Intel/nVidia gép havernak nekem ATI/AMD nekem megy neki nem. Miért?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

xblades
Küldtem privát üzenetet.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

[HUN]FaTaL
Én is kikapcsolom. 😊

xblades
No Xp mindegyik játék fent volt mind ment gond nélkül.
Aztán felraktam a Win 7 figyelve a lehetõ legbiztosabb kompatibilitásra ( mint ítram a video driver-t is rendszeresen frissitem) nem egy programmal kelet játszanom mire müködni kezdet de ez a kettõ mindközül a legproblémásabb volt. De a bosszantó az volt hogy megvetem a játékokat is és mégsem müködtek, és itt meg is találtam a felhasználóban a hibát. Mivel ha valami megjelenik Honosítva akkor azt a verziót veszem meg. ( és ez saját nézetem hogy támogasam õket ha már eljutotunk idáig hogy néhány nagy név is honosítva jelent meg, a minõségrõl nem mindig õk tehetnek)
És csak a magyar Patch-et tetem fel, ami most majd ha felteszem az angol patcheket majd kiderül hogy hiba volt-e.
És köszönöm mindenkinek <#worship>

MerlinW
Ezt már rábízom a kedves felhasználóra😊

[merlinw.org]

Amennyiben "power user" alatt azt az embert érted, aki amikor elindít egy setupot tudja, hogy mit indított el, akkor ja... körülbelül ilyen szintû "szakértelem" szerintem elégséges ahhoz, hogy valaki minden különösebb félelem nélkül kikapcsolhassa.
MerlinW
"Ha kikapcsolod az UACot teljes jogú rendszergazda leszel, így viszont az XP szintjére degradálod a biztonságot."

Legelsõ dolgom volt amint felállt a rendszer telepítés után😊 Persze aki nem power user az ne tegye. Ja és ne igyatok, dohányozzatok, drogozzatok.
Na jó, ihattok...

[merlinw.org]

MerlinW
CS-vel játszottam😊

[merlinw.org]

xblades
Ezaz az elsõ részel pl nem volt gond. Az meg hogy nekem 32 bites van fent nem zavarhatja. És neked telepités után nem is kelet állitanod semit egybõl ment, vagy akkor a Win. te teljes jogúként használod.
Vagy tényleg a felhasználóban van a hiba és végre elmehetek nyugdíjba.

[HUN]FaTaL
Ha kikapcsolod az UACot teljes jogú rendszergazda leszel, így viszont az XP szintjére degradálod a biztonságot.

Control Panel->Action Center vagy User Accountsnál tudod kikapcsolni. Nem tudom hogy van a magyarban.

Tényleg, jó, hogy mondod, most beugrott, hogy patchelni kell a Tages DRMet ahhoz, hogy menjen a witcher.
A patch a TAGES HONLAPJÁN elérhetõ a Drivers menüpont alatt külön 32 és 64 bites rendszerre is, az majd megoldja a problémát.
MerlinW
Mennie kell Witchernek is. Elvileg a másolásvádelem miatt nem megy egyeseknél, tölts le egy no-dvd patch-et a gamecopyworld.com-ról. Elvileg mennie kell. A következõ patch javítja majd ezt. Illetve friss video driver ajánlott.

Mint minden új rendszernek, ennek is kell valamennyi idõ mire talpra áll, azonban nem sok alkalmazással, játékkal találkoztam amit így, vagy úgy ne lehetett volna életre lehelni. Ha ezzel nem tudsz megbékélni, legközelebb ne telepíts hivatalosan 3 napos rendszert, várj pár hónapot. Hova az a nagy sietség.

[merlinw.org]

Épp most vagyok chapter 2-ben a witcher enhanced editionben, szóval nem tudom Nálad mi lehet a gond, de gyanús, hogy ez se a win7 hibája.
xblades
Ok mint írtam ezt is probáltam.
Akkor másképp kérdem hogy lehetek bejelentkezéskor teljes jogú rendszergazda?
Uac-ot hol kapcsolhatom ki?
Mármint ha külön winyora telepitem a játékokat ésa telepitõ létrehoz magának egy Program Files mappát és abba telepit az se jó?

xblades
Ezenkivül a The Witcher de már beletörödtem hogy ha belép a játékba onnantól csak a fekete képernyõ fogad, amit szintén felhoztam a saját forumain amire megint az volt a válasz hogy a Win 7 náluk se szereti.
Mondom ezis csak egy program biztos össze lehet hozni, ha más nem a program készitõk. De tudok olyanról is hogy nem foglalkoztak vele mert még hivatalosan nem jelent meg a Win 7. (mármint akkor még)

MerlinW
Kizárt, hogy Stalker ne fusson, mert én nemrég játszottam vele x64-en.

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Van de már válaszoltam rá. Alapból nem vagy teljes jogú rendszergazda.

jobb klikk az exén->futtatás rendszergazdaként.

Vagy kapcsold ki az UACot.

Egyébként játékot nem telepítünk a program filesba.

xblades
Bocs csak azon kaptam fel a vizet hogy kiadtam több ezer forintot a játékokért, majd valamelyik nem indul el (de eddig 10-bõl 3)most ép a Stalker Clear Sky amit a saját forumain is azt írták hogy Win 7-en nekik sem indult el. Lejebb írtam is hogy mit írt ki #18694. Azt mondod ez már réginek számit és a kiadóknak kéne lépnie a Win 7 kompatibilitás felé?
Természetesen igyekszem a legfrissebb nem béta formájú driver-eket és a járékhoz kelõ Directx-et felteni.
Ezt kérdeztem ha alapban rendszergazda szintû fiókban léptem be (másik nincs is) van valami magasabb szint amirõl nem tudok?
Ennek ellenére végig probáltam az összes kompatibilitás modot, a futtatás rendszergazdaként is.

MerlinW
Ha leírnád mely játékokról van szó talán még segíteni is tudnánk...
XP kompatibilitásban próbáltad?

[merlinw.org]

Erre valaki?<#nemtudom>

xblades
Nem problémázom de akkor rajtam kivül még pár tucat emberben akiknek ugyan úgy nem indulnak el egyes játékok.Mondjuk lehet aki letölti annak megy. No és igen nem vagyok profi programozó de azért már kapartam össze egykét programot.
De hiába hoztam fel a hibákat fórumokon nálam okosabbak (mint látom te is) se tudtak segiteni.

Banano
Xp-n akkor miért jó a hang?Win7-en meg miért nem?:/ Vagyis jónak jó..csak dobozhangzású.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

bon
Új hangkártya vásárlásával.

bon
Természetes, hogy régebbi játékok nem mennek újabb oprendszeren. Amúgy milyen hibát írnak a játékok? Véletlenül nem Directx-et hiányolják, Vagy Rendszergazdaként kellene telepíteni?

Banano
Erre valaki?:S Apró , de nagyon idegesítõ "hiba"...

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Máté94
A hiba nem az ön gépében van.Hanem önben!
Játékért op.rednszert nem rakunk fel ha még hülyék is vagyunk hozzá.
xblades
Hát ez a Win 7 egy nagy sz.., f..<#vomit>
Már az ötödik játékommal szórakozik ebbõl három el sem indul!
Ennek a Májkrófosnak megint sikerült kiadnia egy olyan Op. rendszert ami tele van hibával, értem én hogy új még be kell járatni.
De szerintem az olyan emberek nézõpontja is érthetõ mint én, aki megveszi a játékot több tízezer forintért majd az Op. rendszer miatt nem tud vele játszani.(a játékok forumán beszéltem a többiekkel hogy Win 7 alatt másnál se müködik az adott játék)<#gonosz2> Már odáig jutotam hogy meg crack-eltem de úgy se müködöt.
Hogy emiatt keljen valakinek viszatérni a régi Op. rendszerhez nagyon szomorú 😞((
Pedig ezen kívül nagyon meg voltam vele elégedve.

Sziasztok!

Kb. 5 perce végeztem a Windows 7 telepítésével, csak lenne vele egy kis problémám.

Elõtte XP volt fent, 2 partícióval egy 500 gigás vinyón. Az XP partíciója 100 gigás volt, ill a 400 giga maradék. Amikor kérdezte a Win7, hogy hova telepítse magát, kijelöltem a C mappát és leformáztattam. Ezután szépen fel is települt, csak az a baj, hogy a másik partícíóm eltûnt. Nem látja a Win. Tud valaki esetleg valami megoldást a dologra, mert elég kellemetlen.😞 Remélem, az adatok megmaradtak.

Köszönöm szépen elõre is a segítséget!

MerlinW
Klite-ban is van ilyen. Gyakorlatilag mindent FFDShow-ra ruház rá, és opcionális variálható is. Persze azt használtok ami jólesik😊

[merlinw.org]