46641
-
#25447 Ha a dvd-ről megcsinálod a javítást és utána is jelentkeznek ezek vagy más hibák akkor valószínű hardver baja van. A napokban én is így jártam 5-6 indítás után indult csak el a rendszer, újra formáztam, telepítettem kiderült 4 púpos kondim volt az alaplapom. -
#25446 ja ez vinyó halál lesz -
Hory84 #25445 Azonnali backup, garjegy elő, és vissza a boltba vele. -
#25444 Hali!
Nemrég egy elég érdekes probléma lépett fel nálam. Film nézés közben feldobott egy " A Windows merevlemez-problémát észlelt" ablakot. Megnéztem HD-Sentinel-el a vinyómat, és a Healt-je 0% volt.
Itt van két kép róla:
Kérdés: Haldoklik a vinyóm ennyi idő után? Vagy csak a rendszer szarakodik?
Ma volt egy érdekes hiba szintén, lehet h emiatt van ez most. Netezek, töltené be az oldalt és befagyott az egész gép. Csak a restart segített, de újraindításkor azt írta ki h Boot failure, rakjam be a cd/dvd-t. Kikapcsoltam a gépet, újraindítottam és már simán indult az op, érdekes... -
M412305 #25443 Szia! Igen megnéztem a Windows 7 Upgrade Advisor nevű programmal, és ott kompatibilisnek jelezte. Utána megnéztem a Windows 7 Compatibility Center-ben is 64 bit-re, ott viszont a hálókártya neve mellé egy kék körben lévő felkiáltójel volt rakva, úgy hogy továbbra is teljesen bizonytalan vagyok a témában. Az Attansic cég honlapja nem elérhető. Elképzelhető, hogy megszűnt a cég? Előre is köszönöm a választ, bárkitől akinek ilyen hálókártyája van Win 7 alatt. Üdv -
exodus2 #25442 Windows 7 Upgrade Advisor nevű programocskával megnézted? -
#25441 Update-ről elképzelhető, hogy szed magának driver-t, pláne ha a Microsoft szerint kompatibilis, -
#25440 Valaki azt írja. hogy neki nem működik de próba szerencse.
http://windows.bigresource.com/Win7-attansic-technology-corp-L1-gigabit-ethernet-adapter-plxP5AAt.html -
#25439 Végre, már hiányoltam. -
M412305 #25438 Sziasztok!
A jövő héten le szeretném cserélni az XP Pro 32 bit op. rendszeremet egy Win 7 Pro 64 bit op. rendszerre. Ezzel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy a gépben lévő Attansic L1 Gigabit Ethernet 10/100/1000 hálózati kártya működik-e Win 7 alatt, vagy szükséges beszereznem egy másikat? A neten nem találtam hozzá Win 7 drivert. A microsoft oldala szerint kompatibilis. Úgy hogy teljesen elbizonytalanodtam. Előre is köszönöm a válaszokat. Üdv -
n laca #25437 Van már "magyar" téma. asztali téma
Bocs ha már volt. -
#25436 Otthonra elég a Home Premium, az OEM csak 1 gépen használható, mert alaplaphoz kötött a licensz. A dobozos, meg gép független, tehát nyugottan lehet cserélgeni az alaplapot is. -
Samurai84 #25435 Hali.
Olyan kérdésem lenne, hogy itthonra (játék, esetleg office, filmézés, mp3) elég a Home edition? Mi a különbség az OEM és a dobozos közt? Megéri a dobozos? -
phoenix1 #25434 Ok, értem mire gondolsz (még ha úgy is tűnik, hogy nem). Ez így nem jó, kell itthonra is egy Win7, hogy megnézhessem. Köszi. -
exodus2 #25433 Nem értem, ha azt akarod hogy az óra mellett, legyen egy szép sorban hosszan az összes ikon felsorakoztatva ami fut a háttérben, akkor bekapcsolod hogy az összes ikont mutassa (ez arra való hogy vannak felhasználók akik szeretik ha ott végig kintvan az összes ikon, és hogy emiatt ne kelljen 10-15 programnak beállítani hogy mutassa már mindig őket). Ha pedig azt akarod hogy eltűnjön, és értesítéskor bukkanjon elő akkor pedig azt állítod be egyedileg az ikonnál. A kettő együtt ugye ütné egymást, tehát az hogy mindent mutat, aztán beállítod, hogy ezt - ezt meg ezt ne mutassa. -
phoenix1 #25432 Bocsi, itthonról nehéz megtalálni a megfelelő jelzőket amiket a Win 7 használ, de ez lesz az biztos amit mondtál. Tényleg fura mert ha úgy működik, hogy ha az összes értesítési ikon meg van jelenítve akkor nem lehet kapcsolgatni, hogy rejtve-e legyen vagy csak akkor ha aktív vagy mindig; de bármit is csinálunk nincsen hatással az ikonokra mind a két esetben. Még megpróbálok körbenézek a neten.
Egyébként egy pár nappal ezelőtt pedig olyannal hívtak fel, hogy a Win7-be (érvényes a Vistára is) nem jelenik meg az élményindex, holott a dátumot kijelzi az ablakban, hogy mikor volt tesztelve a gép; erre megoldás itt (a regedites módszer biztos működik). -
janika1972 #25431 Mármint nem eredeti... -
janika1972 #25430 Van olyan verzió a véglegesböl,amelyik müködik is rendesen,és lehet aktiválni is. -
#25429 Nincs, minek?
Tegyél fel véglegest. -
janika1972 #25428 Sziasztok! Nincs megoldás arra,hogy az Rc példányomat véglegesíteni tudjam,vagy valamilyen crack? -
exodus2 #25427 Ez talán részletesebb, és pontosabb leírás. -
Apocalipto #25426 Megoldódott, törölni kellett egy DirectX mappát a registryben, és utána felment. -
bajtokarpi #25425 Üdv.!
Köszönöm, próbálkozom. -
exodus2 #25424 Az elejét nem értem, de ha mind megjelenítésére nyomsz rá, akkor miért akarod elrejteni (amúgy meg nekem akkor le van tiltva az állítás lehetősége)? Ott van a viselkedésmódok rész, ott kiválaszthatod mikor mit csináljon az ikon. -
exodus2 #25423 Otthoni csoportot csinálsz, és ott adja a jelszót.
Leírás itt -
bajtokarpi #25422 Üdv.!
Segítsetek légyszíves. Következő a problémám: otthon szeretnék csatlakozni egy másik géphez (mindkettőn win7 van, csak az a bibi, hogy kijön egy olyan ablak windows rendszerbiztonság- hálózati jelszó megadása.
Nem lett semmilyen jelszó megadva, erre tudtok megoldást?
Köszi -
phoenix1 #25421 Kedves exodus2 az előző témát befejezve, még egy érdekességet találtam, de ez is inkább zavaró mint érdekes. Erre egy jó barátom hívta fel a figyelmemet és kérdezte mit lehetne vele kezdeni. A Win7-be az értesítési területen amikor be van kapcsolva vagy ki van kapcsolva, hogy az össze ikont megjelenítse, a beállítások módosításával pl. elrejtés, nem rejti el a kiválasztott program ikonját. Ez mitől lehet? -
exodus2 #25420 Egy két helyen azt olvastam, hogy teljesen letakaritotta a directxes bejegyzéseket a regisztryből, és úgy rakták fel, úgy működött. Persze ez elég kockázatos.. -
Apocalipto #25419 Rendszergazdaként futtatom, nem értem miért írja hogy hozzáférés megtagadva... -
Apocalipto #25418 Elbújt.
Klikk -
#25417 Jaja, error log kellene:)
Mondjuk a sima log alapján felmászott minden. Valószínűleg csak a regisztrációs adatbázisban kavarodott meg valami. -
#25416 dxerror.log nincs? -
Apocalipto #25415 Nemtom mit kéne benne látnom, nézd meg:
Klikk -
#25414 DX nem csak "patch" amit hiba esetén telepítünk. Az újabb játékok úgyis feltelepítik majd maguknak, nem ússza meg senki:) -
exodus2 #25413 Persze, csak ha nincs hiba akkor minek felrakni, látod felrakta, és máris itt a hiba:) -
#25412 Rakd fel az online telepítővel. -
#25411 A tegnapi DX-nél újabb nem nagyon lehet fent neki:)
Apcalipto: DXError.log-ot olvastad? -
exodus2 #25410 Nem lehet hogy azért kapsz ilyen üzenetet, mert az újabb directx már fent van, és te egy régebbit akarsz ráerőltetni? -
Apocalipto #25409 Probléma van. Akármelyik DX verziót akarom feltenni mindig ez az üzenet fogad:
Ötlet? -
exodus2 #25408 Bon vezetett rá, övé az elismerés:)