46641
-
Exen #26413 csernok, véletlenül nem valamilyen védett mappába próbáltál meg kicsomagolni? Próbáld nem a Windows meghajtójára, hanem egy másikra (már ha van), ha ez volt a gond, akkor futtasd a winrar-t rendszergazdai jogokkal (én is ezt teszem). -
#26412 Kezdésnek pl. rakjál fel vga drivert. -
exodus2 #26411 Cseréld le a felhasználót, az sokszor segít:)) Hibaüzenet, vagy valami? Nem megy az nem elég... directx legújabb? FAQ-ban ott van, rakd fel. -
csernok #26410 Gyáááj...Win7-el meggyűlik a bajom..Egy játék sem megy rajta..Cod2 multiplayer egyáltalán nem a Silkroad se...Mit tegyek? -
masoma #26409 Sziasztok!
Egy ideje nem tudok írni lemezt. Azt írja ki az íróprogram, hogy nem ismeri fel a cd-t/dvd-t. Legalább 4-5 üres dvd-vel megpróbáltam. Hallgattam, hogy egyáltalán bepörög e a cd...nemigazán:S Kipróbáltam különböző íróprogramokat, de mind1ik azt írja ki, hogy nem ismeri fel. Mi lehet a megoldás a problémára?
előre kösz a segítségért -
#26408 Futtasd rendszergazdaként,vagy a olvasd ezt hsz: #26368 -
csernok #26407 Na gyerekek jó az internet!Most már csak egy gondom van!Akarok kicsomagolni winrarral és azt irja ki hogy hozzáférés megtagadva!
Ilyenkor mi a teendő? -
#26406 megvan. a rendelkezek dekodernel a nemet kellett benyomni es jo lett. -
#26405 Tv tuner fórum -
#26404 #26370 -
Danica #26403 Ha priviben elküldöd az e-mail címedet, segítek! -
exodus2 #26402 Rendszergazdaként futtasd a cmd-t (Parancssort). Megtalálod a Start menü - Minden programok - Kellékek - Parancssor alatt úgy hogy jobb egérgomb rajta, majd Futtatás rendszergazdaként, és utána írd be amit kell. -
#26401 öhm ezt nemértem h h kell...
csak 1 fél mp-re feldob egy ablakot és eltünik...
haver mondta h menjek be: msconfig>rendszerindítás és onnan kéne kitörölnöm a régebbi verziót
de nincsen ott semmise... :/
ujratenni meg nemakarok emiatt de tuti van rá megoldás csak még nemtaláltam rá :D
de ha vki tud azért segithet :D -
exodus2 #26400 Persze csak saját felelősségre, és előtte mentsd el a dolgokat úgy a biztos. -
exodus2 #26399 Katt ide! -
C0mputers #26398 Sziasztok
3 napon belül meghal az RC7100-esem, lejár, van vmi módszer, hogy tovább használhassam, és ne álljon le folyton?
Nyáron majd megveszem a teljeset.
Kössz
Üdv -
csernok #26397 amúgy én is úgy jártam mint Törő:D -
#26396 Ezek alapján megmaradt az XP is, vagy az xp maradványai. Ez segítnei fog az eltüntetésében: link -
#26395 Célszerűbb alulról a második kapcsolóra állítani az UAC-ot olyankor már kevesebbet kérdez és jobban használható. -
#26394 na van még vmi... :D
amikor bekapcsolom a gépet akkor kiirja h válasszak h melyiket inditsam
-windows régebbi verzió
-windows7
ha jólemlékszem eztis ellehetett vhogyan tüntetni csak már régen telepitettem szal elnézést a sok lámaságért... :P
(de mostmár leirom egy jegyzettömbe az tuti XD) -
exodus2 #26393 Mert megvéd az emberi gondatlanságtól hogy rákérdez, ill. egyéb esetleges vírusoktól amik elindulnának, de ugye rákérdez hogy tényleg el akarod indítani.. -
#26392 jajj igen a uac volt az köszi! :D
de miértis nem ajánlod azt? -
exodus2 #26391 Mivel nem vagy rendszergazda (még akkor is ha abban a fiókba vagy belépve) így igen, elvileg az exe-n, vagy ikonon jobb egérgomb futtatás rendszergazdaként megoldható. Vagy kikapcsolhatod a UAC-t, de azt inkább nem ajánlanám. Tegyél fel a hangkártyához drivert. Ha creative hangkártyád van, akkor elszórakozhatsz vele, mire találsz valami működő drivert. -
#26390 köszi igy sikerült!
már csak egy kis gondom lenne h minden egyes telepitésnél feladja h biztosan futtatja a programot?
ezt h lehet eltüntetni?
jaj meg azis h nincsen hang... :( -
#26389 Ha van floppy a gépne tilsd le a bios-ban meg türelemmel is kell lennie, mert eggyes gépeknél lassan jön be a telepítő ablak. -
#26388 Felakarom tenni újra a win7-et de egyszerűen nem akarja behozni a telepítő ablakot mikor a lemezről bootolok. Ez vajon miért lehet? vagy egyszerűen csak türelmetlen vagyok és tovább kéne várnom mint 5 perc? -
#26387 HA jobb gomb a problémás particíion és meghajtóóbetújel és elérési út módósítás funkciónál nem tudsz betáűjelet adni neki akkor valmait nagyon elronthattál a telepítésnél. Ez esetben valami helyreállíltó progira és egy legalább akkora méretű üres winyóra lesz szükséged mint ami az eltünt adat.
Ilyen progi pl:
Stellar Phoenix Windows Data Recovery
Ontrack EasyRecovery Professional
Get Data Back for NTFS -
exodus2 #26386 Csak annyit kell csinálnod hogy rámész a 378,02 GB területre, jobb egérgomb - Meghajtóbetűjel és elérési út módosítása (Formázás feletti menüpont) - Add gomb és beállítasz neki egy betűjelet, ami alapján a windows el fogja érni. -
Grusi #26385 Sziasztok!
Rettentő fontos problémával fordulok hozzátok... fel kellett raknom egy friss Win7 installt, csináltam neki új partíciót a bootmenüben, gondoltam 80 giga körüli elég lesz, a régi marad még elég... Igen ám, de (miután felszenvedtem az új partícióra az oprendszert, az is megérne egy sztorit) látom, hogy a 378 gigás "valami" csak ott lebeg a disk management ablakban, sem formázni, sem semmi mást nem tudok neki adni, pedig fizikailag ugyanaz a "kötet", mint az új C: meghajtó.
Gyakrolatilag MINDEN adatom a szakdolgozatomtól kezdve a 12 éves mp3-gyűjteményemig azon a lebegő 378 gigán pihen, van valami tool, util, amivel esetleg esélyem nyílik arra, hogy visszaszerezzem őket?
Ha minden kötél szakad, legalább a tárhelyet hadd tudjam használni, hiszen 87 giga szinte semmire sem elég...
Pls valaki segítsen!
Előre is kösz!
Ja és egy shot, hátha valaki okosabb lesz belőle:
-
#26384 jobb klikk>Tulajdonság panel>kompatibilitás>futtatás következő üzemmódban...stb. -
Laci82 #26383 Mihez képest drága win 7.
Mondjuk egy játékprogram kerülhet akár 10-12 ezer forintba és az csak egy játék ha megunod akkor annyi neki.
Egy oprendszer ha jó az évekig jó és pl az én Home Premiumom két eredeti játék árából kijött.
Nem kell feltétlen az Ultimate verziót venni. -
csernok #26382 azt hogy kell?(bocs h itt fárasztalak de nem vagyok egy gépszaki) -
Laceee #26381 XP SP2 kompatibilitási módban rendszergazdaként ? -
csernok #26380 Ja próbáltam de semmit nem enged fel tenni! -
Laceee #26379 Próbáld meg felrakni az XP-s drivert (nem találtam W7-es drivert), alaplaphoz kapott CD-ről próbáltad felrakni a drivereket? -
janika1972 #26378 Fél órára magára hagytam a gépet,és nem akart elindulni,hiába mozgattam az egeret,és a gombokat.Mit kell tenni ilyenkor,mert megnyomtam a reset gombot,és csak akkor jött be nehezen,de visszaállt hála istennek minden. -
csernok #26377 Tudnál linkelni egy müködö drivert?Nagyon hálás lennék kedves Bon!
-
atomkrumpli #26376 kösz, megcsináltam a teljes meghajtóra (al tárolókat-objektumokat bejelölve)
sajnos a fájlok továbbra is tulajdonos nélküliek (!) maradtak, csak más könyvtárba másolás után futtathatóak. Egyenként megváltoztatva a fájlok megosztását (Megosztás ezzel) már futtathatóak lesznek, de azért 500GB adatot egyenként átbogarászni ... -
#26375 Hazsnálj inkább 32bit-es változatott ott leglaább műkődik a flash player. -
#26374 Driver frissítést ajánlanék, de ami érdekes, az alaplap tulajdonságai alapján amit írtál nem nvidia nforce networking controller tpíusú a hálókártyád hanem Realtek PHY RTL8201CL