Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Ja, nem kell a szar szöveg, hogy fújfúj torrent, én a Mikrofosnak nem fizetek egy fillért sem elõre.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Nekem már xp-ben is így volt... és itt nagy elõny, mert nem kell elõhozni azt a sok szart ctrlaltdel-el
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Vettem egy SB Live! 5.1-et használtan, csak azt szretném megkérdezni hogy az alaplapról az integráltat honnan lehet letiltani Win7-ben annak érdekében hogy mûködjön az SB????
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Már csak a lapozófájlra tudnátok valamit mondani?
Nálatok hogy van beállítva?
Csak mert tudtommal hatással van a teljesítményre
itt a Windows Search elé tegyél egy pipát majd OK
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Beírtam a sort, bár nem írt ki semmit hogy elfogadta, még annyit sem hogy dögöljek meg
De nekem nincs az a keresõ mezõ, azt hogy lehet visszatenni?:

így már engedni kikapcsolni a hibernálást
Szóval ezt a kis fehér részt nem találom, kicsit navigálhatnál:
http://i26.tinypic.com/2ekiwz9.jpg
A súgóból szedtem elõ a futtatást, és beírtam a parancssort de azt írta hogy nem rendelkezem jogokkal hogy kikapcsoljam a hibernálást
Pedig admin jogaim vannak - elvileg
Eszembe jutott még valami. A c-re szinte semmit sem enged menteni, pl. ezt a paintes képet sem engedte. Másrészt meg töröltem a c-rõl 1 vírust, és a d/recycle-be kötött ki, ez hogy lehet?
Valamint egy csomó háttér, és téma, amit láttam videókban, az nekem nem elérhetõ, a Home Premium miatt? Feltehetõek vhogy?
2.,3. Van egy kis fehér rész, az a keresõ és a futtatás is egybe.
4. Valószínûleg 32bites rendszered van, ha 64bitest raktál volna fel akkor ez a gond nem lenne.
5.Szerintem ez nem nagyon tér el az XP-tõl szinte ugyanolyan nem értem hogy nem tudod megtalálni...
6.Én nem tudok ilyenrõl.
1. Pl. egy mappa törléshez kiírja, hogy admin jogok kellenek, leokézom és úgy törli. Miért kérdi, ha elméletileg admin jogosultságom van?
2. A keresés-t hol találom a start menüben? (ha a gépen egy zenét,képet akarok keresni pl.)
3. Ezt a hiberfil.sys fájlt akarom kikapcsolni, de nem látok futtatást a start menüben, vagy hogy hova írjam a 'powercfg.exe -h off' parancsot?
4. 4 GB memóriám van a gépben, de 3.2GB használható fel, ez hogy lehet? másrészt, a lapozófájlt hogy érdemes beállítani?
5. A ctrl.alt.del parancsra elõhívom a feladatkezelõt, xp-n rögtön mutatta mennyi memóriát zabál a gép, na itt merre találom?
6, Van valami magyar nyelvû program, amivel esetleg tuningolni lehet, vagy a felesleges dolgokat letiltani benne?
Hirtelen ennyi, jó lenne ha segítenétek:)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Bazinga!
Csak logikusan belegondolva, hogy futhatnának a játékok jobban, ha memóriából pl jóval többet eszik, mint XP?
Valamint telepítettem az AVG-t, erre nem enged Firefox-al böngészni..
Van 3 partícióm, a C-n van a win 7, a D-n pedig régebben volt egy XP. a D-t leformáztam most, viszont még mindig azt hiszi, hogy arról kell bootolni, azaz erre a partícióra csinálta a bootmgr stb... fájlokat.
Hogyan tudom ezt a c-re biztonságosan átrakni? Nem szeretnék NTLDLR is missing és hasonló feliratokkal találkozni rendszerindításkor:)
Elõre is köszi
[merlinw.org]
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
válltozatok összehasonlítása
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A különbségek:http://www.torko.hu/forum/index.php?topic=63.0
- mi a külömbség a starter és az ultimate közt??
- van e kapcsolatban a verzió azzal, hogy nemtudok témát váltani, ha mozgatok egy ablakot nem tûnik el, stb??
- a hangkártyadriverrel szarkszik, van e megoldás??
Am se szeretem a vezetéknélküli egereket. Hamar lemerülnek.
van egy vezeték nélküli egerem ami éjjel nappal világit ha csak ki nem veszem az elemet belõle.
azt be lehetne állitani hogy mikor kikapcsol a gép akkor az egér is kikapcsoljon vagy nem ?
\"Errõl van szó!\"
/*WTF?!*/