58
Ceruzarajzok
-
zsilike #58 www.Zsil-works.mlap.hu check it -
#57 ebbe sem lehet beírni? -
terrorwap #56 szerintem ezt a temat ki lehetne koni, mert van gyujto tema (rajzok)... -
#55 nagyon joak ! :) -
terrorwap #54 Itt vagyok ujra, nem hagylak benneteket beken...
-
#53 hát szeme az már nincs =) -
terrorwap #52 Csinaltam egy ilyet tegnap, de nem vagyok elragadtatva, habar tenyleg halottnak akartam rajzolni.
-
#51 Ezt nemrég fejeztem be. -
#50 mert rajzolok,és készül a weblap,addig mit rakjak be? majd ha kész meglehet nézni. -
#49 Meghalt! Csak te tudsz rajzolni a környéken, és a kamu kovács gyerek is mélyen hallgat. -
terrorwap #48 Meghalt a tema??? -
terrorwap #47 Ok, fenn van a ma ejszakai is.
Errol is tegyek fel "hogyan keszult" kepeket, vagy (remelem) bennem azert megbiztok...
Most megyek aludni, 2200h-ig.
http://terror.try.hu
-
#46 nem krisnás. hindu. -
#45 szakállas -
terrorwap #44 1 óra, és fenn lesz, amin egész éjszaka dolgoztam.
(10órát étlen szomjan...)
KOSSZ, HOGY MEGVEDETEK!!! -
#43 én oda írtam, hogy jól rajzol csak nem hasonlít arra akit ábrázól és az teljesen más!!
.
-
#42 nem mert tényleg nem ő van a képen,hanem ő rajzolta -
#41 lol, nem avgy féltékeny? :DD -
#40 az egy dolog, hogy gondolom a rajzhoz semmi közöd.
az egy másik dolog, hogy nagyon is tehetséges embert csak igy a semmiből fikázol.
nem mintha jogod lenne rá, de np.
és igenis hasonlitanak, nem is kicsit. -
#39 azegy dolog, hogy "szépen" rajzolsz, de a nevét nem kéne oda írni mert egyáltalán nem hasonlít rá!
-
#38 honnan tudod?
jaaaa
nem ő van a képen -
terrorwap #37 A feleseged nagyon szep...:) -
#36 hárekrisna! -
terrorwap #35 Több kép alapján csináltam egy rajzot, de igazán egyikre sem hasonlit.
(terror.try.hu) -
HUmanEmber41st #34 Ejj szakállas Krisnatudatú?????
Vagy csak erős az árnyékolás???
Mert nagyon úgy néz ki, mintha szakállas lenne -
#33 olyan mint Obi a Saw II -bol (egyaltalan nem rossz indulatbol vagy negativ ertelembe irtam) -
#32 de azt áruld el, hogy hogyan készült, előtted volt a kép, és azt mondjuk úgy "másoltad" ? -
#31 Photoshop -
Takezó #30 krisnás:) -
#29 nem bántásként mondom de tipikus ilyen shaolin pap feje van:DDD
vagy valami szerzetes-:) -
#28 nem shaolin, de majdnem. -
terrorwap #27 Mivel végül 76%-os pozitiv vélemény volt, ezert közlöm, hogy a nap végére 178-an voltak kiváncsiak az oldalra.
(terror.try.hu)
Köszönöm a támogatást!
További rajzokat fogok feltenni a közeljövöben, ezért néha nézzetek rá az oldalra. -
terrorwap #26 1 ora es fenn lesz az uj design. -
#25 :DD shaolin pap-e?-:) -
#24 keresztapám:
-
#23 igen,a menyasszonyom,de majd megnézheted az én munkáimat nemsokára,lesznek festmények meg grafikák,nyomatok stb.
Amugymeg tessék visszamenni a bf fórumba és ott rendetlenkedni:D -
#22 egy ilyen photoshoppal fél perc :) komolyan te csináltad? vagy a feleséged? -
#21 köszönöm én is:)
remélem hamarosan befejezem a honlapomat(bár egy kicsit nehéz lesz,mert 1-2napja tudom hogy mijaza html:) ) és akkor több munkát oszthatok meg mindenkivel -
terrorwap #20 Holnapra fenn lesz egyik (jenifer) rajzolasi folyamata. Csak a ketelkedok kedveert. -
terrorwap #19 Holnapra fenn lesz egyik (jenifer) rajzolasi folyamata. Csak a ketelkedok kedveert.