Nincs gond a S.T.A.L.K.E.R. háza táján
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Epic-es tagok még nem igazán valottak szégyent játék fejlesztésben ut vonalon,de cáfolj meg ha nem igy van.
"a stalker singlés rpg fps keverék lesz." gondolom ezt hallottad vhol v olvastad vhol ugyanugy mint azt is h "hamarosan elkészül a stalker 2005.okt22."
"a reméltnél is többet csuszik a stalker 2005.okt.31."
"leghamarabb 2007 márc-ápr körül jön ki 2006.feb.06"
Arról h fps rpg lessz annyit h kb annyira bizti h megjelenik 2007-ben.
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A-M-D
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
Nem is a sztorira gondoltam, hanem a technikára, az engin-jükre!
A stalker egy átcseszés, DNF kategória már. El lehet felejteni (ne legyen igazam...).
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Akkor -az eddigi gyors fejlesztést tekintve- még kb. 1 év bétateszt, majd ezután még fél év halasztás (mert pont több nagyágyú jelenik meg éppen) és máris húzhatják le a budiban a projektet az elavult motor és a rengeteg csalódott játékos miatt - köztük lennék én is...
Tegnap itt is ilyen cikket közöltek, és a cikkben is írják most, hogy hivatalos megerõsítés még nem volt hozzá!
Ez a játék úgy gondolom, hogy a DOOM3, HL2 elenfele lenne, de sajnos az idõ miatt már nem "igazi" ellenfél. Ráadásul valószínûleg hamarabb fog kijönni az új Unreal (Tournament), nem beszélve az ID újabb fejlesztéseirõl, de addigra már ez egy elõzõ generációjú FPS-nek fog megfelelni. Emiatt nem fog nagy vizet felkavarni. <#szomoru1>#szomoru1>
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17