17
-
#17 Pff valószinüleg azért fényezem mert megvan rá az okom.
Epic-es tagok még nem igazán valottak szégyent játék fejlesztésben ut vonalon,de cáfolj meg ha nem igy van.
"a stalker singlés rpg fps keverék lesz." gondolom ezt hallottad vhol v olvastad vhol ugyanugy mint azt is h "hamarosan elkészül a stalker 2005.okt22."
"a reméltnél is többet csuszik a stalker 2005.okt.31."
"leghamarabb 2007 márc-ápr körül jön ki 2006.feb.06"
Arról h fps rpg lessz annyit h kb annyira bizti h megjelenik 2007-ben.
-
#16 Imádom amikor egy nemlétező játékot fényezne, és összehasonlítják egy más játékkal. Az ut egy multi s hentelős iqlight fps, a stalker singlés rpg fps keverék lesz. -
greg Doom #15 Jelenjen már meg!!! -
#14 hát h az ut 2007 porig alázza a stalkert az is tuti,minden formában. Bár lehet h grafikailag még a 2004 is. -
#13 Mindkettő FPS ha jól tudom, de szólj, ha tévednék!
Nem is a sztorira gondoltam, hanem a technikára, az engin-jükre! -
#12 az ut meg a stalker tök más tészta sazl szerintem hülyeség összehasonlítani a kettőt -
#11 Hát egen. Mennyivel lenne kidolgozottabb, átfogobb, NAGYOBB világa ennek a játéknak, mint pl. egy Morrowind-nek vagy Ghotic-nak? Ezek a játékok már azóta szépen elkészültek, hatalmas világgal, kerek sztorival, szép grafikával és akár folytatásuk is született...
A stalker egy átcseszés, DNF kategória már. El lehet felejteni (ne legyen igazam...). -
#10 Én azt lesz*rom, hogy minek lenne ill lesz az ellenfele. Magáért storyért és a hangulatért fogom MEGVENNI(igen)/fogják megvenni mások, ha egyáltalán kész lesz....Itt a játék témája a lényeg! -
#9 hmmmmm.... mit hittél 4-5 év? Eddig nem igazán hallottam olyan gémröl amit 4-5 évi fejlesztettek volna. jah de mégis Duke Nukem 4ever. -
#8 Most majd fél év csend, majd újabb halasztás jön, így megy már évek óta. Emléxem, két éve emiatt a gém miatt cseréltem procit, lapot, VGA-t, mert akkor is éppen béta fázisba ért volna a jáétk és be volt ígérve a fél év múlva esedékes megjelenés... -
#7 Nevetséges. 4 év fejlesztés és MÁRIS béta fázisba ér a játék?
Akkor -az eddigi gyors fejlesztést tekintve- még kb. 1 év bétateszt, majd ezután még fél év halasztás (mert pont több nagyágyú jelenik meg éppen) és máris húzhatják le a budiban a projektet az elavult motor és a rengeteg csalódott játékos miatt - köztük lennék én is... -
#6 Szeretem ezeket a napról napra változó S.T.A.L.K.E.R. körüli híreket! LOL -
#5 "A napokban az egész internet tele volt a S.T.A.L.K.E.R. project körüli problémával."
Tegnap itt is ilyen cikket közöltek, és a cikkben is írják most, hogy hivatalos megerősítés még nem volt hozzá!
Ez a játék úgy gondolom, hogy a DOOM3, HL2 elenfele lenne, de sajnos az idő miatt már nem "igazi" ellenfél. Ráadásul valószínűleg hamarabb fog kijönni az új Unreal (Tournament), nem beszélve az ID újabb fejlesztéseiről, de addigra már ez egy előző generációjú FPS-nek fog megfelelni. Emiatt nem fog nagy vizet felkavarni. -
#4 DNF... -
bundee #3 2.5-3 ev? :) -
LowEnd #2 hmmm... mit hittél, mennyi ideig tart nulláról jó fps-t írni? -
#1 "a S.T.A.L.K.E.R. állapota hamarosan eléri a béta fázist." 4 év után köszi szépen