Letölthető a Trackmania Nations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A következõ karakterláncokat használd, hogy egy megadott stílust használj a becenevednél és a játékok neveinél:
$000 - $fff: szín
$i: dõlt
$s: árnyékolt
$w: nagy betûköz
$n: kis betûköz
$m: szokásos beállítás
$g: alapértelmezett szín
$z: összes visszaállítása
$$: "$" írása
A színeknél a 3 karakter a $ után 16 értéket vehet fel 0-tól f-ig (0123456789abcdef). Az elsõ karakter a piros, a második a zöld, míg a harmadik a kék.
Néhány színminta:
$000: fekete
$f00: piros
$0f0: zöld
$00f: kék
$ff0: sárga
$f80: narancs
$f0f: rózsaszín
$0ff: világos kék
$888: szürke
$fff: fehér
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
laca
laca
nem tudja vki hogy kell szines nevet csinálni??????????????????????????????????????????
http//tmnhungary.atw.hu A villamos alatt fekvõ embernek sose õszinte a mosolya :)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
TrackMania Nations ESWC FÓRUM
http//tmnhungary.atw.hu A villamos alatt fekvõ embernek sose õszinte a mosolya :)
TrackMania Nations ESWC Hungary
Köszönettel: TMN HUNGARY SZERKESZTÕSÉGE
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Monjduk arra nem jöttem még rá hogy lehet pontokat gyüjteni nekem mindig azt irja unofficial mód.
Hm, hogy jobb lenne, mint az NFS? Nem hinném. Az egy agyoncsicsázott szar, ahol orrba-szájba csal a gép. De ha neked az tetszik, akkor told azt.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ja de a #11-es írta hogy lehet a JÁTÉKBAN a levegõben irányítani a kocsit :D Tudod egyáltalán mi a különbség a játék és a valóság között? <#idiota>#idiota>
De amúgy azért hiányoltam a levegõben irányítást, mert ez egy ARCADE játék, tehát köze nincs a valósághoz, és a kocsik a játékban összevissza repkednek, és kvára nincs beleszólásom levegõben irányítás nélkül a fél játékba.
Legközelebb mikor beszólsz egy orbitális baromságot gondolkozz el rajta mit írsz...
(nincs egy hónapos az XP-m, zsír stabil) Ezután uninstall... ez van:-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
szimulátorbuzi fikáz alaptalanul...
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
full nem értem mi a lényege a gammának <#nemtudom>#nemtudom>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
u dont have to listen anybody else but me
Azért ugye sokan emlékeznek még a Stunts nevû DOS-os csodára? Szóval annyira azért nem eredeti az ötlet. Persze tetszik nekem is, isten ments, hogy leszóljam.
Sanyix: A levegõben már tényleg nem lehet irányítani a verdát, de úgy kell "felszállni", hogy az jó legyen. Ennyi.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
de lesz ez még jobb is..:)
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
30 fps a benchmarkja nálam 1600x1200-ban, very high beállításban, 6xAA, ez a full.
A64 3000+ GF6800 512RAM
Te se merültél bele a játékba ha neked nem tûnt fel hogy már 6 órája jáccol nem pedig fél órája :)
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
Szal alapom m1 nekem korrektül :P
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
As seen on the box the requirements are
WINDOWS 98/ME/2000/XP - PENTIUM 2 450Mhz -
RAM 64MB -
4X CDROM -
DX9 COMPATIBLE 3D VIDEO CARD (16MB RAM) -
16 BITS SOUND CARD - 300MB ON HARDDRIVE -
56K MODEM FOR INTERNET GAMING
Szóval nem sok.. De ha nekem nem hiszel, akkor hidj ennek a linknek :))
Peace
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Nekem egy 2,4es cerkán pörög 1 giga rammal 64megás videókarival fullon...szóval nem 1 nagy dolog :)
Van 1 feelingje a dolognak :DD
Nagggggggggyon jóóóóóóó, csak ajánlani tudom mindenkinek :)
Olyan hajtépõs fajta game, ugyanis addig próbálkozol, míg összehozod a jobb eredményt.
És bizony, lehet a levegõben fékezni, kormányozni...
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."
Szóval nem verseny, inkább szerencsejáték :)
Nagyon hangulatos, látványos, jól kivitelezett.
Szerintem a gépigénye nemnagy, nem kell neki gf7800-as, szal bátran ajánlom mindenkinek.
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked