Magyar Iparmûvészeti Egyetem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pályázat
ugytudom foto szaknál is a témát 4 héttel a leadás elõtt teszik közzé
azért köszönöm
REAL MADRID
REAL MADRID
Viszont, ha nem tudsz rajzolni az baj lehet. Mert elvileg mindenhez kell rajz. Még a fotószakon is van rajz a felvételin, ha jól emlékszem, rááadásul az Iparon elég komoly a rajzfelvételi.
animációs, grafika, foto (mondjuk érdekel a video-audio is)
de lényegében az érdekelne hogy felvételin mire lehet számitani (felvételi tájékoztato igencsak tágra nyujt mindent 😊)
illetve milyen szakirodalombol kellene felkészülni mert errõl semmi
és hogy pl. animácios szaknál elvileg képregény a kötelezõ feleadat de arrol semmi info hogy mi az vagyhogy mikor teszik közzé
egyébként animácios szakrol kezdek lemondani mert rajzolni nem igazán tudok 😊
ha valamire tudnál pozitiv választ adni azt megköszönném <#worship>#worship>
REAL MADRID
Elég szoros szálak fûznek az intézményhez 😄
Írd le, hogy pontosan mik érdekelnek.
REAL MADRID
valaki valami info az elsõ két forduló eseményeirõl? (képregény meg hasonlok)
illetve várok minden infot a többi szakrol is (grafika, foto)
nameg vmi ajánlott irodalom a felvételihez? 😊
REAL MADRID
Reni vagyok és érdeklödni szeretnék h divattervezés szakon miböl kell felvételizni? Azt tom h csak gyakorlati van de ez pontosan mit takar?
Tudnátok ebben segíteni? Nagyon megköszönném😊
Nem értem, hogy miért nem jó a Hungarian University of Applied Arts példáúl.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
»A Magyar Iparmûvészeti Egyetem 2006 március 1-tõl új nevet vesz fel:
Moholy-Nagy Mûvészeti Egyetem
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Azt írták hogy 10 db A/2-es méretû rajzokat, fotókat, terveket kell beadni, de! Mint fotós, nekem is kell rajzokat beadni? Igen, a témájuk mindegy? A fotók mekkora méretûek kell hogy legyenek és lehet e némi "szépítés" rajtuk?
Plz help me [:
"The trees move. Do you not see it?"
Azok véleményét várom akik járnak/tak ide, milyen tapasztalataik vannak azon kivül hogy nehéz suli 😄
Másrészt az is érdekelne hogy alkalmassági vizsgán mire kell számítani, ott mi történik?