A BIOS lehet a kártevők következő célpontja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kivesz elem, kihúz dugó
Egyébként ha megtudnám, aki ír ilyen programokat, ilyen 10-13évesek, kitörném a kezét lábát.
Ne ezzel szórakozzon, mennyen el kapálni ki a fõõõdre' <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#ejnye1>#ejnye1><#mf3>#mf3>
(O_o)
A látszat csal...
Off
Néhány haverral már régóta gyanakszunk arra, hogy a különbözõ eeprom (video kártya, alaplap, stb.)helyeket használják különbözõ progik (nem vírusként)erre-arra (pl. reg. infók tárolására), sõt mintha a Win is tenne ilyet.
Bizonyíték nincs rá, de jó pár "érdekes" jelenségnek nem igen volt más magyarázata. (Bár lehet csak összeesküvés elméletként állná meg ez a helyét.)
on
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
A vírusírtó cégeknek ki kellett találniuk valamit, hogy legyen kis munkájuk, legyen némi pezsgés.
Ezért jó kis ötleteket adnak 13 éves fusztrált, szemüveges kispöcsöknek, hogy most írjanak olyan vírusokat, ami a BIOS-t piszkálja.
A gumis is kiszórja a szöget az út szélén...
Nem er az semmit a modern virusok siman atraknak egy junpert a lapon.A cd talcat is kitudjak nyitni egy a jumper meg mennyivel kisebb.
Tudnál errõl a problémáról adni 1-2 linket? Egy haveromnak is hasonló gondja van és holnap mennék neki segíteni...
Elvitte szervízbe és ott azt mondták, hogy nincs hardveres gondja.Erre drivert frissítettem, a Windowst is, nincs vírus se spyware, de még mindig újraindul.
Most az van, hogy nem tudom mi lehet még, talán ez, amire utaltál...
Elõre is köszi.
ON
itt a GOND!!!! nekem is P3-as alaplapom égett le, bementema szervízbe, mondtam mit csála gép... az arc már cask kiröhögött, annyit kérdezett: "P3as alaplap?".. 😊 Nézd meg akondenzátorokat. Pont ugyanezek a gondjaim voltak, és kb hasonló gépkonfiggal.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Nem a lényeg, hanem a fontos!
nekem ezt írta....próbáld ki egy másik táppal hátha nálad is ez a baj 😊
http://xwteam.netipar.hu
A látszat csal...
és még csak most mondják ?
kizárt, hogy azok után vírusod legyen.
\"The voices are back... Excellent.\"
ez inkább hardverhibának tûnik, ha tényleg volt reinstall, és BIOS frissítés.
táp? alaplap? nincs húzva a processzor?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A látszat csal...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Caro: szerintem se illik ilyet megengedni (platformfuggetlenul, elkerulendo a szokasos flamearadatot mindket oldalrol)
Ez meglepne.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
És ezt egy szakember meri állítani? Hát grat.
Eleve nem tud hozzáférni a BIOS-hoz ha a jumper a "BIOS Flash" disabled opción van. Bár az egyre újabb lapokon szeretik már ezt a funkciót elhagyni, de a régi jó szokást nem feltétlenül lenne baj visszahozni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne adjunk ötleteket!