Félhomály - Demi Moore 2.0 megérkezett
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos tényleg nagyon gyenge a film nem hiába halogattam hónapokig.Senkinek nem ajánlom 😞<#pardon1>#pardon1>
http://germantrucksimulator.hu
a cikk kicsit indexes-fikázós, de jó 😄
csak én érzek kis nyelvtani, vagy verbalisztikai ellentmondást ebben?
"ebben a filmben egyedül a helyszín, a zene, a rendezés, a fõszereplõk játéka, a díszlet, a párbeszédek volt jó".
"ebben a filmben egyedül a helyszín, a zene, a rendezés, a fõszereplõk játéka, a díszlet, a párbeszédek volt jó".
Ebben a filmben egyedül a helyszín és a zene volt jó.
A posztere sem 1 mûremek... 5lettelen 0. Gyakorlatilag 3 kép egymásba fadel és még csak jónak sem mondanám õket... Fény elvágja keresztbe de alatta is láccik a felsõ kép kopása. Ja meg rábasztak 1 textúra filtert oszt csõ... Na de nem offolok tovább😊
Jaja cikk szokásossan jó, a film meg egy rakás......
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
Gratulálok a cikk írójának! A jó szövegek feldobjákaz egész írást.
általában úgy van - mondjuk a vidocq az francia film és volt is nálunk moziban.
a half light viszont valóban videóra készült film, amit nálunk a forgalmazó moziba álmodott, és annyira nem is szerepelt rosszul. (olykor ez a kifacsart helyzet is elõfordul, nem példa nélküli)
a half light viszont valóban videóra készült film, amit nálunk a forgalmazó moziba álmodott, és annyira nem is szerepelt rosszul. (olykor ez a kifacsart helyzet is elõfordul, nem példa nélküli)
http://www.movieweb.com/movies/film/24/3624/summary.php
Érdekes, movieweb azt irja hogy "Direct to Video" - ezekszerint amcsiban a mozikban nem is játszották? Ugytudtam eddig hogy fordítva van, mármint nálunk van hogy az is csak videón jön ki, ami ott rendes mozifilm (pl. Vidocq, Equlibrium stb.)
Érdekes, movieweb azt irja hogy "Direct to Video" - ezekszerint amcsiban a mozikban nem is játszották? Ugytudtam eddig hogy fordítva van, mármint nálunk van hogy az is csak videón jön ki, ami ott rendes mozifilm (pl. Vidocq, Equlibrium stb.)