Bajban a S.T.A.L.K.E.R.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egyedûl az zavar hogy láthatóan ellentmondás van abban amit álítanak és ami láthatóan lesz a játékban... "teljesen szabadon lehet majd közlekedni"... de nekem úgy tünt hogy átkelési pontok lesznek a pályák között.. (1-be és 1ki.. vagy picivel több)
Még egy apróság ami zavaró.. ha már a "realitásra" törekednek... hogy kivették a jármûvek üzemanyagigényét...
többször tapasztaltam, hogy egy jó játékmenetû game-nél egyáltalán nem veszem figyelembe a grafikát. Ez pedig jó játékmenetû lesz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Így van... aki játszott már a Fallout-okkal annak ez a játék (ha valaha kész lesz)kötelezõ lesz...
Fallout 1,2 Tactics-ot azért játszottam végig mert a Mad Max2 címû filmhez hasonlították... abszolút poszt-nukleáris...
S.T.A.L.K.E.R. meg már a Fallout miatt érdekel... meg hogy van benne KAMAZ teherautó, amivel remélhetõleg nem csak közlekedni lehet!<#vigyor1>#vigyor1>
uff, na Csoder milyen volt az Elsõ HSZem? :D
Kivi lennék mértnem tettek bele 2005-ös v 6-os képeket <#crazya>#crazya>
szar dolog lehet egy játékhoz két motort késziteni. lehet mire eljön az ideje,3dik motort kell tervezniük hozzá.
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok