35
  • CsabiDuke
    hát remélem már kijön végre valamikor, már nagyon várom...
  • Sanyix
    Azért mert manapság az emberek arra recskáznak, hogy mekkora felbontáson milyen beállításokkal mijen szép is milyen jól megy a játék a gf7800gtx-en, meg a 6ghz-s 68 magos procin :)
  • Vaultdweller
    Nem a grafika lesz a fontos a játékban... hanem a Stalker életérzés.. (vagy mi..) az alfában igen kellemes a környezet... szépen kidolgozott növényzet, épületek.... még az eldobált cigarettacsikkek is! Az A.I. is elfogadható (húú de sunyik a katonák.. :D )(és a GeForce2 MX 440-es kártyámmal is alig szaggatva fut 800x600ban! És ez nem minden játékra mondható el.... természetesn a Stalkerhez azé majd veszek új kártyát.. de nagyobb processzort semmiképp!)

Egyedűl az zavar hogy láthatóan ellentmondás van abban amit álítanak és ami láthatóan lesz a játékban... "teljesen szabadon lehet majd közlekedni"... de nekem úgy tünt hogy átkelési pontok lesznek a pályák között.. (1-be és 1ki.. vagy picivel több)

Még egy apróság ami zavaró.. ha már a "realitásra" törekednek... hogy kivették a járművek üzemanyagigényét...
  • Csoder
    De miért kell állandóan a grafikán filózni??? sose fogom megérteni.
    többször tapasztaltam, hogy egy jó játékmenetű game-nél egyáltalán nem veszem figyelembe a grafikát. Ez pedig jó játékmenetű lesz.
  • Sanyix
    És? dúm3 átlagnál jobb grafikájó volt, mégis 0 játék :) a grafika nem függ össze a játék minőségével.
  • janyikzs
    Pár évvel ezelőtt még a képek miatt egy nagyon jó dolgot vártam, ám pár évvel később most a legújabb képek sem az igazik. És ez egyre rosszabb lesz, mire kijön, egy átlag grafikájú játék lesz már csak!
  • Sanyix
    Pedig a többség úgy játszik...
  • static
    Tudod mit? Akkor mégiscsak akaszd fel magad. Na pá. :)
  • Csoder
    Akkor hülyéskedj igényesebben :P
  • static
    Haha, na jól van nehogy komolyan vedd csak hülyéskedtem. :)
  • Csoder
    Lehet hogy nekem jót tenne, de a rokonoknak, stb-knek nem.
  • static
    Amúgy ha nem lenne tiszta semmi bajom a játékkal, már alig várom...
  • static
    Sry csak az aláírás alapján gondoltam, hogy jót tenne. :) Sima jóindulat...
  • Csoder
    Lehet hogy még az is jobb lenne mint titeket hallgatni.
  • static
    Te meg menj el a horgászbolta kötélért azt lógasd fel magad. :))
  • Csoder
    Nagyon kreatív vagy, köszönjük, bye.
  • static
    Szarkell
  • schrank
    aki single-ben játszik FPS-t az
  • sweech
    nem lesz szar a grafika! :)
  • jimmy127
    stalker,half-life 2,duke nukem,quake,doom stb. nagyrésze jó gém egyszer végigvihető és kész nem garfikus motorokat kell fejleszteni meg reklámokba pénzt beleölni élvezetes gémet kell csinálni még ha szar garfikája is van, erre egy csomo más gém a példa milyen az ha élvezed a gémet a story miatt viszed végig eddig ilyet csak a half-life első részénél tapasztaltam fps téren,mert fps-hez is lehet jó storyt csinálni csak akarni kell(nem mintha a stalker storya rossz lenne,de még rosszul is elsülhet a dolog).majd 5 év múlva kiadják a 10. grafikus motorral.
  • Vaultdweller
    "Tudod vannak olyan emberek, akiknak az a téma a vonzó"

Így van... aki játszott már a Fallout-okkal annak ez a játék (ha valaha kész lesz)kötelező lesz...

Fallout 1,2 Tactics-ot azért játszottam végig mert a Mad Max2 című filmhez hasonlították... abszolút poszt-nukleáris...

S.T.A.L.K.E.R. meg már a Fallout miatt érdekel... meg hogy van benne KAMAZ teherautó, amivel remélhetőleg nem csak közlekedni lehet!

uff, na Csoder milyen volt az Első HSZem? :D
  • phunky
    wáááóóó 2002-es képek fasza

Kivi lennék mértnem tettek bele 2005-ös v 6-os képeket

szar dolog lehet egy játékhoz két motort késziteni. lehet mire eljön az ideje,3dik motort kell tervezniük hozzá.
  • Csoder
    Tudod vannak olyan emberek, akiknak az a téma a vonzó, érdekes, amit a Stalker is feldolgoz, amit majd adjisten a Stalkerben is láthatunk. De soraidat olvasva úgyvélem neked fogalmad sincs, hogy milyen játék ez, és milyen témáról hablatyolok. Menj el és olvass el néhány cikket, játszd végig a fallout-ot, aztán jöhetsz vissza, és talán megérted majd a Stalker-fanokat, igaz akkor sem fogsz a poszt-apokaliptikus témához vonzódni, de legalább képben leszel kicsit.
  • schrank
    minek várni egy olyan játékot aminek nincsen múltja és csak az állandó megjelenéssel takaródznak és különben is mi ennek a game-nek a jellegzetessége ? jaaa hogy az sincs neki akkor meg minek úgy várni ? azért mert azt mondták jó lesz ? mindegyikre ezt mondják és a 99%-a egyforma
  • Csoder
    Sztalker.
  • Csoder
    Mert már régik..
  • schrank
    ez most stalker vagy szarker
  • Cat 02 #8
    STALKER 4ever lesz ?
  • Sanyix
    Hát igen, ideje kinézni az ablakon, és látni hogy a valóság nem cukormáztól csöpögő csillogó villogó felületekkel van tele... és gondolom a készítők valóságosabb grafikát akartak.
  • Commandante
    Nem ertem. Akkor az in-game videokat milyen motorral csinaltak? Egy olyannal, amit nem is keszitettek el? He? Akkor most mi van?
  • mesor
    Ezek a képek tényleg elég csúnyák. :(
  • robrose
    Olvassátok el ezt is:
    http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=17002
  • rgerg
    Gyerekek,ez a játék egyre rondább.Lehet hogy ezt is a q2 motorra tervezték,csak idő közben elavult?
  • sweech
    hudejó hír :C
  • Teppik Amon
    Kész lesz ha eljön az ideje? Tegyék bele Duke Nukemet főhősnek és mindenki problémája megoldódik